- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
- Konu Sahibi clmpkckcll
Meraba kızlar bu ay tüp bebeğe başladım regl 2 çi günü doktor 4 yumurta var dedi ganol f başladık yumurta sayısı artarmı aynımı kalır ganol f kullanırken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı kalır ama göremedikleri ufak olursa mesela ilk muayene de onlar ds büyür yeterli hale gelirse onu ds alırlar.Meraba kızlar bu ay tüp bebeğe başladım regl 2 çi günü doktor 4 yumurta var dedi ganol f başladık yumurta sayısı artarmı aynımı kalır ganol f kullanırken
Bende ayni sekilde bugun adetimin 2.gunu gittim 4yumurta gordu gelisirse bakalimMeraba kızlar bu ay tüp bebeğe başladım regl 2 çi günü doktor 4 yumurta var dedi ganol f başladık yumurta sayısı artarmı aynımı kalır ganol f kullanırken
Gelişirse diğerlerinide alıyorlarmı çok güzelAynı kalır ama göremedikleri ufak olursa mesela ilk muayene de onlar ds büyür yeterli hale gelirse onu ds alırlar.
İnşallah olumlu olurBende ayni sekilde bugun adetimin 2.gunu gittim 4yumurta gordu gelisirse bakalim
İnsallah,sizin iğne dozlarınız nasıl? Kaçıncı denemeniz?İnşallah olumlu olur![]()
2 .denemem ganol f 225 mefiofert bir kutu kamamı buğün gittim 5 .günüm 9, 11,50 , 12, 12,50 boyutları tekrar ilaç yazıldıİnsallah,sizin iğne dozlarınız nasıl? Kaçıncı denemeniz?
Arkadan gelen çıkmadı malesef 4 tane var şuan en küçük 9 mmSanırım arkadan gelenler oluyor. Aynı kalmıyor bendekiler öyle oldu. Ctesi günü nasipse toplayacaklar
Benimde ilaclar ayni doz,ekstra duphaston kullaniyorum.7. Denemem2 .denemem ganol f 225 mefiofert bir kutu kamamı buğün gittim 5 .günüm 9, 11,50 , 12, 12,50 boyutları tekrar ilaç yazıldı
Benimde ilaclar ayni doz,ekstra duphaston kullaniyorum.7. Denememinş bu sefer tutar umudunuzu kaybetmeyin problem neydi sizin benim amh düşük
Allahım yardımcınız olsun bu son denemeniz olsun bebeğinizi kucağınıza alın insallahBenimde ilaclar ayni doz,ekstra duphaston kullaniyorum.7. Denemem![]()
Kendım vuruyorum artık prof oldum bu konuda,ılk baslarda bana da zor geliyordu ama malum denemelerden sonra alıştım :)Benim ilk tüp bebek denemem Bende bugün 4.kez gonalf 275 vurucam diğer söylediklerinizi kullanmıyorum tek bunu yazmıs doktor. Bir de malesef ben kendime iğne vurmakta zorlanıyorum yapamıyorum siz yapabiliyor musunz benim gibi baskasına mı yaptırıyrsunuz :)
Selam canim. Ben asla yapamam doktora giderim diye reçete yazdırmistımBenim ilk tüp bebek denemem Bende bugün 4.kez gonalf 275 vurucam diğer söylediklerinizi kullanmıyorum tek bunu yazmıs doktor. Bir de malesef ben kendime iğne vurmakta zorlanıyorum yapamıyorum siz yapabiliyor musunz benim gibi baskasına mı yaptırıyrsunuz :)
Ben kendim yapıyorum gönül f ,meriofert,bir iğne daha varBenim ilk tüp bebek denemem Bende bugün 4.kez gonalf 275 vurucam diğer söylediklerinizi kullanmıyorum tek bunu yazmıs doktor. Bir de malesef ben kendime iğne vurmakta zorlanıyorum yapamıyorum siz yapabiliyor musunz benim gibi baskasına mı yaptırıyrsunuz :)
Ben kendim yapıyorum gönül f ,meriofert,bir iğne daha var
İkinize de masallah ben de yapabilsem keşke, evime aile hekimliği çok yakın ilk gün cok kötü oldum ama simdi daha iyiyim suan sanki yapacak gibiyim ama yinede denemedim aile hekimliğide yakın diye kolaya kaçıyorum suan galiba eğer sizler gibi sabah öple akşam defalarca vurulcak olsam kendim yapmak zorunda kalıcam galiba :)Selam canim. Ben asla yapamam doktora giderim diye reçete yazdırmistım
Baktım tombik göbeğime bu iğne ne diyecek deyip ilk gün kendim yaptım
Sonra alıştım zaten ama çatlama iğnesi denen son gün iğnesi biraz yakıyor az önce yaptım ama hastaneye gitseydim keşke dedim![]()
göbek deliğinden beş parmak gerisinden elinizle ikiye katlayın vurun basit aslında bende bir başkası yapınca tedirgin oluyorum birde bana akşam 8 de yapılacak dediler o saatlerde bir yere gidemem maalesef.Sizin sorununuz neydi ilerlemeler nasılİkinize de masallah ben de yapabilsem keşke, evime aile hekimliği çok yakın ilk gün cok kötü oldum ama simdi daha iyiyim suan sanki yapacak gibiyim ama yinede denemedim aile hekimliğide yakın diye kolaya kaçıyorum suan galiba eğer sizler gibi sabah öple akşam defalarca vurulcak olsam kendim yapmak zorunda kalıcam galiba :)
Evet banada öyle dendi ben maalesef yinede yapamıyorum eşim ya da başkası yaparsa hiç sıkıntı yok acımıyoda panikte yok ama kendim derime o iğneyi sokamıyorum bana en geç 5e kadar yapman lazım dendi. Suan 4.gün gonalf vuruyorm yarın kontrol gelisimler nasıl bilmiyorum sorun bende yok maalesef eşimde sperm yok sayılır o yüzden tüp bebek yapıyoruzB
göbek deliğinden beş parmak gerisinden elinizle ikiye katlayın vurun basit aslında bende bir başkası yapınca tedirgin oluyorum birde bana akşam 8 de yapılacak dediler o saatlerde bir yere gidemem maalesef.Sizin sorununuz neydi ilerlemeler nasıl
Çok iyi geçmiş olsun inş olumlu sonuç olur bende cumartesi gideceğimEvet banada öyle dendi ben maalesef yinede yapamıyorum eşim ya da başkası yaparsa hiç sıkıntı yok acımıyoda panikte yok ama kendim derime o iğneyi sokamıyorum bana en geç 5e kadar yapman lazım dendi. Suan 4.gün gonalf vuruyorm yarın kontrol gelisimler nasıl bilmiyorum sorun bende yok maalesef eşimde sperm yok sayılır o yüzden tüp bebek yapıyoruz