Selamünaleyküm hanımlar

2 yıldır eşimle çocuk istiyoruz. İlk gebeliğim evliliğimin 4. ayında olmuştu ama maalesef bebeğimi kaybettim. Üzerinden 1 yıl geçti ve her ay olumsuz sonuç almak beni çok yıprattı. Bu ay artık tedaviye başlamak için ilk adımımı attım

Kullandığım ilaçlar:
• Letu
• D3K2
• Venatura Selenyum
• Regenesis Max Plus
Doktorum Letu’yu adetin 3. günü başlayıp 8 gün boyunca sabah akşam kullanmamı söyledi. Bugün adetimin 13. günü kontrole gittim ve sağ tarafta 15 mm bir yumurtam olduğunu söyledi.
Bu arada bende ileri PCO var.
Bugün doktorum ayrıca Gonal F ve Ovitrelle kullanmamı istedi. Salı, Çarşamba ve Perşembe sabahı 150 ml Gonal F, Perşembe akşamı da çatlatma iğnesi olan Ovitrelle’yi vurulacağım. 4 gün boyunca her gün ilişki önerdi. Ayrıca pazar günü, gebelik oluşursa embriyonun tutunmasına destek olması için Duphaston başlayacağımı söyledi. 10 gün sonra da gebelik testi yapacağım

Aşırı heyecanlı ve stresliyim. Stresin gebeliği olumsuz etkilediğini biliyorum ama bebiş isteyen kızcelerim beni anlar… İnsan elinde olmadan umutlanıyor, heyecanlanıyor

Gelin bu süreçte beraber bekleyelim, birbirimize destek olalım

Aranızda Gonal F + Ovitrelle kullanıp ilk ayda gebelik elde eden var mı? Rahim filmi, eşimin sperm testi dahil her şeyimiz temiz çıktı. Sadece bende ileri PCO var.