Belki de tutmuştur tutunma ağrısıdır öyle düşün hayırlısı ile 10 güne güzel haberler alırsın inşallah allahım isteyen herkese nasip etsinAnladım belki kiste dönüşmüş olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah vardır elbette zamanı çok bekletmeden nasip eder inşallah Rabbim
Aşılamadan sonra sadece bir gün izin aldım diğer gün işteydim ayakta çalışıyordum bir de dolmuşla ayakta git gel istanbul trafiği falan Allah nasip ederse her türlü olur merak etme sen normal hayatını yaşa düşünmemeye çalışÖlüyorum ağrıdan yanma batma çok oluyor sağ tarafta zaten yumurtam sadece sağda gelişmişti 1 taneydi umudum hiç yok ve yolculuk yaptım bugün Diyarbakır’dan Mardin’e gittim ve geri döndüm dedim ya bu ay çok üstüme düşmeyeceğim geçen ay çok uzandım sadece lavaboya kalktım olmadı bu ay da rutin davranıyorum hiç aşılama olmamış gibi
Haklısın da üstüme düşünce de olmayınca çok yoruluyorum yıpranıyorum Adıyaman’a gelin oldum evim yıkıldı o sitenin bahçesinde oyun parkına baktım durdum bir gün çocuğumu bende parka indiricem dedim hayaller kurdum o depreme kadar evimiz yıkılına kadar nasip olmadı inşallah burda kurduğum yeni düzende rabbim nasip eder ölmeden ben ve eşim dünya gözü ile anne baba oluruz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin AminnnBenim doktorum ağrı var mı diye soruyor. Ağrı varsa güzel diyor. Umutsuz olma hiç. Bende de neredeyse hiç ağrı yok gibi. Düşünmemeye çalışıyorum. Arada sırada küçük batmalar hafif ağrı oluyor ama hemen geçiyor. Aklıma getirmek istemiyorum aslında. Ama yinede dikkat et canım. Zaten eğer bu dünyada nasibi varsa, Rabbim ol dediyse ne yaparsan yap olur fakat biz yine de tedbirimizi alalım
Aynen herşeyin hayırlısı Rabbi Heb li mines salihin." “Ey Rabbim!Bana. salihlerden olacak bir çocuk bağışla.bunu oku aşılama öncesi ve aşılama esnasında belki bu yüzden çok ağrı hissetmemiş olabilirimBelki de tutmuştur tutunma ağrısıdır öyle düşün hayırlısı ile 10 güne güzel haberler alırsın inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin
Benim işim evde şükürler olsun ki Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini duyarız inşallahAşılamadan sonra sadece bir gün izin aldım diğer gün işteydim ayakta çalışıyordum bir de dolmuşla ayakta git gel istanbul trafiği falan Allah nasip ederse her türlü olur merak etme sen normal hayatını yaşa düşünmemeye çalış
Bende gaziantepte yaşıyorum. Tam düşük yaptığım günün ertesi günü deprem olmuştu. Benim evim çok şükür yıkılmamıştı ama çok hasar almıştı. O zaman ilk kez dedim ki allahım sana şükürler olsun iyi ki hamile değilmişim dedim. 2 ay falan evimize giremedikHaklısın da üstüme düşünce de olmayınca çok yoruluyorum yıpranıyorum Adıyaman’a gelin oldum evim yıkıldı o sitenin bahçesinde oyun parkına baktım durdum bir gün çocuğumu bende parka indiricem dedim hayaller kurdum o depreme kadar evimiz yıkılına kadar nasip olmadı inşallah burda kurduğum yeni düzende rabbim nasip eder ölmeden ben ve eşim dünya gözü ile anne baba oluruz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin Aminnn
Aynen bizimde öyle özel günlerde sürpriz yapmak istiyorum negatif yıpratıcı bir süreç umarım sabrımızın sonu güzel ve yakındır inşallah herşey Allah’tan o vermedikçe güzel ediyordur inanıyorum işte sabrınız veriyor ağlıyoruz salya sümük gözler çanak ertesi gün kalkıyoruz bir umut yeniden başlıyor mücadelemiz o duyguyu gücü azmi bize veren de Allah umarım tez zamanda evlatlarımızı bize nasip edecek inşallahBende gaziantepte yaşıyorum. Tam düşük yaptığım günün ertesi günü deprem olmuştu. Benim evim çok şükür yıkılmamıştı ama çok hasar almıştı. O zaman ilk kez dedim ki allahım sana şükürler olsun iyi ki hamile değilmişim dedim. 2 ay falan evimize giremedikrabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bende seninle aynı düşüncelere sahibim inan. O duyguyu yaşamak ve yaşatmak istiyorum. Doğum günüm geliyor sürpriz yapmak istiyorum olmuyor negatif. Yıl dönümü geliyor sürpriz yapmak istiyorum yok. Olmayınca olmuyor işte
Aynen öyle bakalım nasıl olacak bu ayAynen bizimde öyle özel günlerde sürpriz yapmak istiyorum negatif yıpratıcı bir süreç umarım sabrımızın sonu güzel ve yakındır inşallah herşey Allah’tan o vermedikçe güzel ediyordur inanıyorum işte sabrınız veriyor ağlıyoruz salya sümük gözler çanak ertesi gün kalkıyoruz bir umut yeniden başlıyor mücadelemiz o duyguyu gücü azmi bize veren de Allah umarım tez zamanda evlatlarımızı bize nasip edecek inşallah
Allah razı olsun ilki neden acıdı ikincisi acımadı sizceSelam korkmayın acı eşiğim çok düşük benim bu aşılamamı hissetmedim desem yeridir ilk aşılamam da ağrım çok oldu ama korkmayın alttan muayene gibi düşünün onu yaptırmak ile bu aynı nerdeyse inşallah ağrı olmaz ve ilk aşılamanız da tutar
Hiç bilmiyorum belki vücut alılıyor o yüzden olabilir yada çok dua ettim 2 de acımasın diye çünkü belki de o nedenleAllah razı olsun ilki neden acıdı ikincisi acımadı sizce
Sizin problem neydi neden aşılama yaptınızHiç bilmiyorum belki vücut alılıyor o yüzden olabilir yada çok dua ettim 2 de acımasın diye çünkü belki de o nedenle
Problem yok ortada işimizinse sağlığı iyi şükür değerlerimiz de güzel 3.5 yıllık e miyiz bunca zaman hiç gebe kalamadım tedaviye başladık böyle oluncaSizin problem neydi neden aşılama yaptınız
Aşırı şişlik varsa ohss olabilirGonal f kullananlar yan etkilerinde karında aşırı şişlik gaz ve göğüste hassasiyet oldu mu
Evet var ne yesem şişlik yapıyor ne yapabilirim bu durumdaAşırı şişlik varsa ohss olabilir
Bolca yürüyüş yap ve sıvı tüket canımEvet var ne yesem şişlik yapıyor ne yapabilirim bu durumda
Bende tam bunu merak ediyordum aşılama sonrası ne ne yaptnz diye:))Aşılamadan sonra sadece bir gün izin aldım diğer gün işteydim ayakta çalışıyordum bir de dolmuşla ayakta git gel istanbul trafiği falan Allah nasip ederse her türlü olur merak etme sen normal hayatını yaşa düşünmemeye çalış
İlk iki. Gün dikkat etmekte fayda ikincide çok sancım olunca hemen wcye de gittim eve gelince de ayaklarımı uzun süre diktim havaya diğer günde izin sonra normal hayata devam nasipte varsa oluyor rica ederim Allah isteyen herkese nasip etsinBende tam bunu merak ediyordum aşılama sonrası ne ne yaptnz diye:))
Yorumun için saol canm bana da yardımcı oldu
Bende de aynı bu sekilde agrım var catlatma ipnesi vurulalı 8 gun oldu bu agrı hiç gecmedi bende acaba yumurtam kiste mi döndü diye düşünüyorum sizin sonucnuz ne oldu acaba yumurtanız kiste mi dönüşmüştğ gebeliği bıraktım artık kist olmasın diye dua ediyoeumAmin inşallah Allah razı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere
ama bu kez aşırı derece de 2 gün akşama doğru başlayan bir ağrım oldu yumurtam sağda idi ve sağ tarafım ağıryo yanma gibi bir acı batmalar oluyor sanki bir şey içinde büyüyor da sağa sola değip canımı yakıyor acıtıyor geçen aşılamam da bu olmadı evet ağrım oldu ama böyle bir ağrı değildi bu aşılama da ise aşılama olduğum gün hiç ağrım olmadı ama işte 2.gün akşam başladı ve şişkinlik de çok var kist olabilir mi bilmiyorum kist varmış gibi bir ağrı çünkü bu sizin de böyle oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?