Gonal F Paylaşım Alanı

İkrar inşallah bu denemelerimiz olumlu sonuçlanır.
3simay Çok güzel anlatmışsın tüm aşamaları saolasın.
Ece_bebek bende heralde ilk hemşireye yaptırırım, sonra eşime , sonra da kendim yaparım galiba.
Morgül evet sana anlatacak kalmamış, sağol duyarlılığın için.İnşallah seninde bebiş haberini tez zamanda alırız.
Hafsaa ya ben 5 gün iğne olcam sonra doktor görcek beni.Acaba daha erkenmi gitsem?Bugün test yaptırdınmı?Bebişini berkliyoruz inşallah.
Herkese teşekkürler arkadaşlar.

İkrar inşallah bu denemelerimiz olumlu sonuçlanır.
3simay Çok güzel anlatmışsın tüm aşamaları saolasın.
Ece_bebek bende heralde ilk hemşireye yaptırırım, sonra eşime , sonra da kendim yaparım galiba.
Morgül evet sana anlatacak kalmamış, sağol duyarlılığın için.İnşallah seninde bebiş haberini tez zamanda alırız.
Hafsaa ya ben 5 gün iğne olcam sonra doktor görcek beni.Acaba daha erkenmi gitsem?Bugün test yaptırdınmı?Bebişini berkliyoruz inşallah.
Herkese teşekkürler arkadaşlar.

arkadaşlar iğneleri kendiniz yapın alışamazın ve onun saati çok önemli gerçekten bende çok korkuyodum ama inanki gonal f küçük bir iğne ve daha zorlarıylaa karşılaşıcaksınız bunu yapamazsanız onlarda zırlanırsınız akşam 10 u geçirmeden vurun mutlaka en az 2 saat ayarlayın aynı dakikalarda

biliyoruma merak ediyorum senin karnındaki şişlik çok mu yada elirtilerini biliyormusun bideteste değlerin kaçın üzerinde çıkması lazım

testte 5 in üzerinde olursa gebelik var denilebiliyor.Benim 0532 çıkmıştı :((
Belirtiler herkesin farklı oluyormuş zaten.Ama göğüslerde hassaslık karında şişlik kasıklarda ağrı felan olabiliyomuş.Fazla uyuma bi de.Tabi bu belirtiler çatlatma iğnesinden sonrada görülüyo adetten 1- 2 gün önce genelde kayboluyor.

arkadaşlar iğneleri kendiniz yapın alışamazın ve onun saati çok önemli gerçekten bende çok korkuyodum ama inanki gonal f küçük bir iğne ve daha zorlarıylaa karşılaşıcaksınız bunu yapamazsanız onlarda zırlanırsınız akşam 10 u geçirmeden vurun mutlaka en az 2 saat ayarlayın aynı dakikalarda

Ya ilk iğneyi hemşire yaparsa ona bakar öğrenirim diyorum.Onudamı ben yapayım sence?

canım benım doktor kaçla başlattı iğne o acıtmıyo ki?bebek için katlanacagız.koldan yada gobekten yapılıyo ama gobek daha etkılı dıye duydum
tavsıyem gobekten yap
o belırtıler bende devam edıyo bilmiom ya kafayı yıcem
doktorun iyiyse guven benım ılk dk bıraz ilgisizdi..
o da ben gıttım tetenoz aiısı vurulacaktı ben araım vurduruyu mu yoksa ursun mu dıye ...
aaaaaaaaa
dedi megersem tayınları çıkmış gideceklermiş sen vardın demı dedı bugun gelde bı kontrol edelım dedı o gelmemış kocası muayene etti
ve öncekı yazdıklarımı dedı......

ama herkesde ole olacak dıye bbısey yok
dozun kaç?

canım benım doktor kaçla başlattı iğne o acıtmıyo ki?bebek için katlanacagız.koldan yada gobekten yapılıyo ama gobek daha etkılı dıye duydum
tavsıyem gobekten yap
o belırtıler bende devam edıyo bilmiom ya kafayı yıcem
doktorun iyiyse guven benım ılk dk bıraz ilgisizdi..
o da ben gıttım tetenoz aiısı vurulacaktı ben araım vurduruyu mu yoksa ursun mu dıye ...
aaaaaaaaa
dedi megersem tayınları çıkmış gideceklermiş sen vardın demı dedı bugun gelde bı kontrol edelım dedı o gelmemış kocası muayene etti
ve öncekı yazdıklarımı dedı......

ama herkesde ole olacak dıye bbısey yok
dozun kaç?

Bana koldan yap dedi.Dozun sabit 75 olacakmış.Ne doktorlar var cidden.
Bende burda bi doktora gittim cuma günü kist oluşmuşmu diye baksın dedik.Diğer doktorum başka bi ilde ona gitmek zor diye.Adam baktı yok dedi.ertesi gün adet oldum.adetin 2. günü kendi doktorum gördü kist var ama küçülüyor dedi.Yani doktor çok önemli cidden.

Yavaş yavaş enjekte edeceğim hemen iğneyi çıkarmayacağım.Başka ayrıntı yok heralde.Hergün aynı saat.Saat kaç olsun ki acaba?Dersim bittikten sonra yapayım en iyisi.akşam gezmeye felan gideriz zor olur.

Back
X