Gonal F Paylaşım Alanı

Canim Benim Lütfen üzülme.bu Ay Olmadi Inşallah önümüzdeki Ay.umutlarimizi Tüketmeyelim.her Ay Yeni Bir ümit Bizim Için.her Ay Yeni Bir Yaklaşim Bebişimize.bundada Bir Hayir Vardir.merak Etme Muhakkak Meleklerimiz Bizi Bir Yerlerden Görüyolardir. Onlarda Sabirsizlaniyolardir Kesin Bizlere Kavuşmak Için.ama Allahin Takdiri Beklicez ümitle Sabirla Dualarla Beklicez Yavrularimiza Kavuşmayi.rabbim Yardimcimiz Olsun.allaha Emanet Ol.

Darkinlife hayırlısı olsun canım üzme kendini mutlaka çabalarımız sonuç vericek sen yıkılma sağlam dur ve moralini bozma yeter canım. Diyceksin karşıdan söylemek kolay ama 3 aşılamada bunları hissettim ve duygularını anlıyabiliyorum ama çözüm bitmedi bak tüp bebek deniyoruz mutlaka allah bizlerede beek kısmet edicek.

kızlar kendınızı kaybetmeyın arkadaşlar olacak ben ınanıyorum ve içtenlikle söylüyorum Allahım herkese nasip edecek ama zamanı var demek kı
her hayırda bir şer her bir şerde de hayır vardır herşeyın hayırlısı

kızlar kendınızı kaybetmeyın arkadaşlar olacak ben ınanıyorum ve içtenlikle söylüyorum Allahım herkese nasip edecek ama zamanı var demek kı
her hayırda bir şer her bir şerde de hayır vardır herşeyın hayırlısı

Haklısın hafsacım olacak inşallah beklenen gün geldiğinde bizimde....

sorunda orda ya kızlar...
beklenen günün ne zaman geleceğini bilememek ve her defasında gözyaşlarıyla o günü beklemek...
en kısa zamanda o günlerin gelmesi duasıyla...

sevgili arkadaşlar bende ilk defa dün iğnelere başladım.ama iğneyi öyle dik bir şekilde enjekte etmedi doktor.eğik biçimde deri altına sizedemi öyle öğretildi.ayrıva benim klomende yumurtam gelişmemişti inş bunda gelişir

sevgili arkadaşlar bende ilk defa dün iğnelere başladım.ama iğneyi öyle dik bir şekilde enjekte etmedi doktor.eğik biçimde deri altına sizedemi öyle öğretildi.ayrıva benim klomende yumurtam gelişmemişti inş bunda gelişir

MERHABA BENDE DÜN BAŞLADIM, GONAL F'YE SANA KAÇ GÜN KULLANICAN FİLAN DEDİMİ DOKTORUN BEN BU ARADA LUCRIN'DE KULLANIYORUM....:emir_bebek: :emir_bebek:

gülseren bu iğne için rapor falan çıkarmadın mı canım birde 302 ytl eski fiyatıdır malum ilaçlarda indirime gidildi.

CANIM BİZ RAPOR ÇIKARMADIK. O ZAMAN NORMAL FİYATINDAN VERİYORLAR AMA İNDİRİM YAPTIK DİYOLARRRR VAY ÜÇKAĞITÇILAR fisfisfis
KISSLAR BENİM ASIL SORMAK İSTEDİĞİM BİRŞEY DAHA VAR, BEN GONAL F'Yİ DÜN İLK YAPTIM DOKTORUMUN YANINDAKİ HEMŞİRE GÖSTERMEK SAAT 18.00'DA YAPTI AMA BEN ANCAK 19.30'DA YAPARIM DÜZENLİ OLARAK ÇÜNKÜ O SAATTE EVDE OLUYORUM BUNDAN SONRA O ŞEKİLDE DEVAM ETSEM SORUN OLURMU ACABA? :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X