Gonal F Paylaşım Alanı

Kisslar Gonal F Iğnesini Kaç Kuruşa Aldiniz Benimkinde 302 Ytl Yaziyordu 260 Aldilarda Benden...

kaçtane ganald kac tanede çatlatma aldın fıyat bellı ama eczanenın senı kazıklaması dısında ben 2 tane gebekten vurunan ilaç 2 tanede çatlatma aldım emeklı sandıgım 160 ytl odedım

ilaçları ne kadar aldıgına bağlı yazarsan bakarız

ben bir sorun olacağını sanmıyorum gülseren bende çalışınca bazen saatini geçiriyordum malum hastaya göre hareket etmek zorundayım 75 vuruluyordum ve 4 tane nur topu gibi yumurtam gelişmişti ama bebişim gelmedi....

sevgili arkadaşlar bende ilk defa dün iğnelere başladım.ama iğneyi öyle dik bir şekilde enjekte etmedi doktor.eğik biçimde deri altına sizedemi öyle öğretildi.ayrıva benim klomende yumurtam gelişmemişti inş bunda gelişir

Çok da farketmiyor heralde dik eğik.walla eşim vurdu çok da dik değildi galiba.sanırım 45 derecelik bi açıkda makbul.
İnşallah gelişir bu sefer.Sanırım iğne daha etkili.

bende kullandım ilk 50 ile başladım tesadufen doktıra gittim ve yumurtalıgım ole olmuştu kı iyi ki gelmişsin dedi ölebilirdin dedi..tabı bende bıraktım bıraz ara verdım sonra şuan kı dk gittim tbi ilk nce hsg cekındım korkunç bır gundu.daha sonra 75 le başladım 4 gun vurundum 5 .gun gıttım daha sonraları 2 gune bır gıdıyordum sonrası malum çatlatma iğnesı vurundum haplardan daha etkılı bilmiom sonumuz ne olacak daha adet gormedım ama bazı arkadaşlarda 1 hafta gecikmiş dun ve bugun bıraz ıslaklık var beyaz rennkte bu ne oluyo sizce?ya kafayı yemek üzereyım....
hıçbır belırtı yok
arada bı kasıklarıma iğne batar gibi oluyo acıyo tabi...
diğer belirtilerin hiç birisi yok....ne yapacagım bennnnnnnnn...
yarın dananın kuyrugu kopacak...
hayırlısı bakalım..
Allahım hepimize nasip etsin...
kızlar ben 5gun puregon yaptım karnımdan 75lıktı galba bır yapıs 400kusur tuttu 2tanede catlatma iğnesı oda 25ytl sızce puregonları pahallımı almısım mayıs ayıydı puregon alan varmı buaralar kaca aldınız

sevgili arkadaşlar bende ilk defa dün iğnelere başladım.ama iğneyi öyle dik bir şekilde enjekte etmedi doktor.eğik biçimde deri altına sizedemi öyle öğretildi.ayrıva benim klomende yumurtam gelişmemişti inş bunda gelişir

inşallah gelişir canım benimde klomenle gelişmedi ama gonal f le cokk güzel gelişti cok etkili bi iğne....

kızlar ben 5gun puregon yaptım karnımdan 75lıktı galba bır yapıs 400kusur tuttu 2tanede catlatma iğnesı oda 25ytl sızce puregonları pahallımı almısım mayıs ayıydı puregon alan varmı buaralar kaca aldınız

Selam usle nisan haziran ve ağustos aylarında aşılama yaptırdın canım hepsinde puregon kullandım 720 lik puregon 410 ytl. 12 ytl de pregnly fiyatı standart satış fiyatları canım. malesef bu tür ilaçlar çok pahalı allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.

puregon ganal f le aynı özellikte bir ilaç galiba kızlar doğrumu anladım?
ama biraz daha pahalı galiba.Bana öyle geldi ben 2 denemeilk ilaç aldım gonal f 200 felan tuttu.Devlet güvencesiyle(emekli.sand)

arkadaşlar Gonal f iğnelere başlayacağım bu aşılammada.Daha önce ganophene kullanmıştım.
iğneler hakkında bildiklerinizi paylaşırmısınız.İlk iğneyi hastanedemi yaptırsam:doktor anlattı nasıl yapıldığını ama ne kadar derine batırmalı iğneyi sormayı unutmuşum.acıyormu?Bi tehlikesi olsa bize yap diye vermezler heralde değil mi?
Bir de arkadaşlar ne kadar etkili iğneler? Hapa göre hamilelik daha fazla mı görülüyoe acaba?
Tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

ebrizim sağol canım demek fiyatlar aynı kazıklanmamışız dakınlife nin ilacı bizimkiyle aynıysa bak o daha ucuz sormak lazım dr a ama onun emikli sandığıya belki indirimli almıstır araştıralım dediğin gibi çok pahallılar allah acısın halimize insallah

<burası izmirlilerle dolmus galiba bende izmirliyim 3 sene önce gonal f kullandım 200-250 aldığımı hatırlıorum ama cok ii sonuc aldım.2 sene klomen tedavisinden sonra gonal f le hamile kaldım,1.de düşük yasadım diğer gonal f leyine hamile kaldım oğlusumu doğurdum.insallah sizlerdede cok ii sonuc verrir...

kızlar benim gonal f küçük bir şişe sadece ama 5 10 günlük kullanılıyor sanırım 150 ünite yapıyorum 360 ytl'ye aldım.

selam canım bende dün gonal f'e başladım... evet küçücük bir şişe ama yetiyor.. evet 5-10 gün arası kullanılıyor yumurtanın gelişimine göre.. 360 ytl normal eczane fiyatı... bende emekli sandığı ödeneği ile yani raporla aldım 100 ytl ödedim sadece çatlatma iğnesi hariç...

Back
X