Gonal F Paylaşım Alanı

merwiss
canım benimde bir önceki gebeliğimde yumurtalaımda yavaşlık vardı ama doktorum gonolo f a ihtiyaç duymamıştı glifor diye bir şeker ilacı vermişti hem kilo verdiriyor hemde yumurtaları destekliyo yumurta yavaşlğı genelde polikistik oval olan kadnlarda oluyor erkeklik hormonunu fazla salgılıyoruz bu yüzden kilo alımı adet düzensizliği rahim kanseri geç çocuk sahibi olma gibi sorunlar çıkıyor ben ilacı kullanmıştım 15 gün sonra hamile kaldım ama doktorlar 8.5 aylıkken doğumum geldi anlamadılar bebeğim öldü şimdi eşimin siperm sayısı çok düşük o yüzden tüp bebeğe başladık ama ben şimdide glikohaj kullanıyorum gliforun bi üstü diye bilirim 850mg bence doktorunla tam olarak bir konuş eşide bi sorun yoksa hamileliğin bu haplardan biriylede gerçekleşe bilir hem masraflıda değil tüp bebek çok masraflı sigortam olduğu halde 1.500tl harcadım canım bence sendede polikistik oval vardır tedavisini görmezsen rahim veya göğüs kanserine yol açabiiyo 30 lu yaşlarda

kızlar gonal f ile hamile kalan varmı bende yumurta tembelliği var daha önce klomen kullandım ama hamile kalamadım sizce gonal f iyi gelirmi bu şekilde hamile kalanlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim ....

2 ay gonal-f kullandım bir ayında aşılama yapıldı bir ayda normal yolla denedik olmadı bu ayda tüp bebek tedavisine başladık ama gonal-f kullanıp hamile kalanlar var biliyorum

kızlar gonal f tedavisi gördüm yumurtalarım 21 mm di en son ovitrelle vuruldum...bakalım hergün eşimle birlikte oluyoruz inşallah olur hergün dua ediyorum...

selam hanımlar bu benim ikinci denemem ilkinde puregon kullanmıştım şimdi gonal f.fakat çok kötü bir mide bulantısı var,dün ilk iğnemi vurdum gece istiğfar ettim şimdi de midem bulanıyor,normal mi bu???

merhaba güzel anne adayları tüp bebeğe başlayanlar için soruyorum gonal f e dozu nasıl başladınız ve kaç gün kullandınız yanında başka bir ilaç kullandınızmı? ben pkos olduğu için yumurtalar geç gelişiyor eşimde de hem hareket yavaşlığı hem de morfoloji düşüklüğü var. 2. aşılamayı deniyoruz ama doktorum tüp bebeğe de geçebiliriz dedi bugün kontrolüm var 112,5 ile başladım 5 gündür kullanıyorum. Sizce 2. aşılamayı da ne olursa olsun denemeli miyim yoksa direk tüpe mi geçeyim gerçekten çok hassas bir konu benim için nolur deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

merhaba güzel anne adayları tüp bebeğe başlayanlar için soruyorum gonal f e dozu nasıl başladınız ve kaç gün kullandınız yanında başka bir ilaç kullandınızmı? ben pkos olduğu için yumurtalar geç gelişiyor eşimde de hem hareket yavaşlığı hem de morfoloji düşüklüğü var. 2. aşılamayı deniyoruz ama doktorum tüp bebeğe de geçebiliriz dedi bugün kontrolüm var 112,5 ile başladım 5 gündür kullanıyorum. Sizce 2. aşılamayı da ne olursa olsun denemeli miyim yoksa direk tüpe mi geçeyim gerçekten çok hassas bir konu benim için nolur deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

canım herkez farklı kullanıyo doktor kaç derse o ben tüp bebek yaptım il iki gonal f 150 kullandım diğer 2 sini 250 kullandırttı 1 tanede 450 kullandım zaten 6 tane aldırtmıştı kalan 1 taneye gerek kalmadı transfere hazırdım doktor yumurtaya göre ayarlıyo sanırım canımın içi doktorun ne derse onu vur 2, denemeyi yapimmi demişsin ben bayağı araştırdım aşılamanın zaten tutma olasılığı çık düşük istersen bi dene ama ben tüp bebeği tercih ediyorum

selam canım bu benim ikinci denemem sorun erkek faktörü,bana kalırsa tüpe geç aşılamanın şansı çok yüksek değil ama tabi karar senin ben şuan gonal f 375 ml kullanıyorum ilkinde puregon 375 + lucrin kullanıyordum,Allah bütün tedavide olanlara yardım etsin..

bende pazartesi günü başladın gonal f e 75 lik vuruyorum drum cumartesi kontrole çagırdı bakalım ne olacak benim igneden sonra doğal yolla hamilelik olması için çalışıcaz inş hamile kalırım.bi önceki ay kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu 1 ay ara verdik ve bu ay adetimin 3. günü başladık ignelere inş rabbim aratmaz bunlada olmazsa aşılama yapılacakmış inş olur çünkü maddi açıdan durumumuz müsait degil hiç.igneleri alabilmek için bile kredi çektik.sigortada rapor vermediler.genetik bilime yolladılar 2 düşük oldugu için bende gitmedim drum gerek yok dedi ölü dogum yada büyük haftalardaki düşüklere yapılır genelde sana yapılması bişi farkettirmez dedi. benimkiler ilki 6 haftalıktı ikinciside 4 haftalıktı yani durumum bu inş rabbim aratmadan cemi cümleye bizlerede bebek verir.

selam arkadaşlar ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ama ohhs olduğum için embroları dondurmak zorunda kaldık elimde 2 tane hiç açılmamış gonal f 75 lik var,ayrıca hiç kullanılmamış bant ve vajinal jel ve vitaminler var. almak isteyen olursa vericem. allah hepinizin işini rastgetirsin. isteyen özelden msj atabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar rapor çıkardığınızda ilaçlara ne kadar para ödeniyor bilen varmı?% 20 si ödeniyormuş ama sanırım eczanelrde fark çıkarıyor fiyat çok farketmiyor gibi öylemi.

selam arkadaşlar ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ama ohhs olduğum için embroları dondurmak zorunda kaldık elimde 2 tane hiç açılmamış gonal f 75 lik var,ayrıca hiç kullanılmamış bant ve vajinal jel ve vitaminler var. almak isteyen olursa vericem. allah hepinizin işini rastgetirsin. isteyen özelden msj atabilir.

mrb idil07 ben size özel mesaj göderemiyorum siz gönderebilirseniz sevinirim.ilaçlar hakkında tel verirseniz ben dönerim...

Back
X