Gonal F Paylaşım Alanı

bakın arkadaşlar bana burada busekar nickli arkadaş allah razı olsun 2 kutu ilaç yolladı gonal f kullandım ve ayse_gul80 nickli arkadaş yarım yani açılmış gonal f yolladı onu da kullandım 11 gün boyunca 150 dozda bunları kullandım bunu dr dan kağıt alıp ispatlarım burda paylaşırım bu arkadaşlarla da konuştum onlarda yazacak burada ayrıca bana ben buu arkadaşa ilaç yolladım diyen varsa çıksın ispatlasın ve cetrodite yollayanda oldu şimdi hatırlamıyorum kimlerdi onlarıda kullanıyorum ispatlıcam bu kişide bu kadaryargılı konuşurken düşünmeden konuştuğu için utanır inşallah

bakın arkadaşlar bana burada busekar nickli arkadaş allah razı olsun 2 kutu ilaç yolladı gonal f kullandım ve ayse_gul80 nickli arkadaş yarım yani açılmış gonal f yolladı onu da kullandım 11 gün boyunca 150 dozda bunları kullandım bunu dr dan kağıt alıp ispatlarım burda paylaşırım bu arkadaşlarla da konuştum onlarda yazacak burada ayrıca bana ben buu arkadaşa ilaç yolladım diyen varsa çıksın ispatlasın ve cetrodite yollayanda oldu şimdi hatırlamıyorum kimlerdi onlarıda kullanıyorum ispatlıcam bu kişide bu kadaryargılı konuşurken düşünmeden konuştuğu için utanır inşallah

Arkadaslar böyle bir konu üzerine doğrulama yazısı yazmak bile çok utandirici. Zira yaptıgım bir iyiliğin ne Hayri kaldı ne gizliliği öncelikle kuzunaz arkadasımıza 2 kutu gonal f ve 2 adet cedrodite gönderdim evet ama bir daha hiç pesine düşmedim. Yapılan iyilik benden çıktıktan sonra bitmiştir gerisini Allah bilsin. Bence HERKES böyle düşünmeli. Zira tup bebek oldukça zor bir süreç ve hassas bir süreç bu nedenle kimseyi bu konuda strese sokmaya gerek yok. Kuzunaz'a olan güvenim fazlasıyla yüksek böyle düşünen arkadaşların delil olmadan boş konuşmamalarını tavsiye ediyorum.......

Arkadaslar böyle bir konu üzerine doğrulama yazısı yazmak bile çok utandirici. Zira yaptıgım bir iyiliğin ne Hayri kaldı ne gizliliği öncelikle kuzunaz arkadasımıza 2 kutu gonal f ve 2 adet cedrodite gönderdim evet ama bir daha hiç pesine düşmedim. Yapılan iyilik benden çıktıktan sonra bitmiştir gerisini Allah bilsin. Bence HERKES böyle düşünmeli. Zira tup bebek oldukça zor bir süreç ve hassas bir süreç bu nedenle kimseyi bu konuda strese sokmaya gerek yok. Kuzunaz'a olan güvenim fazlasıyla yüksek böyle düşünen arkadaşların delil olmadan boş konuşmamalarını tavsiye ediyorum.......

çok teşekkür ederim asla sizi utandıracak bir şey yapmadım yapmam mahşer diye bir yer var zaten eğer suistimal ettiysem birini bile orda karşıma çıkar zaten sizinde dediğiniz gibi aldırmıcam böyle şeylere allah razı olsun

:24:

tamamen saçmalamışsın evet limde duruyor istersen yollayabilirim ben daha tedavime yeni başlayabildim ve 2 haftadır yumurtalarım milim milim ilerliyor asla böyle bir şey yapmam senin gönderdiklerinin kutusu bile yok evet hemşire lazım olabilir demişti aldım ama gerekmedi istersen geri yollarım her şekilde ispat ederim sen bana bu iftirayı atarken biraz düşünseydin böyle yargılamasaydın çok iyi olurdu seninkilerin kutusu bile yok ama benim bahsettiğim arkadaş kutusunda ve hiç açılmamış şu an evde değilim senin verdiğinin biri yarım biri kullanılmamıştı ve son kullanım tarihlerinide sen bilirsinb eve gidince bende bakarım inan onları unutmuştum ama istersen burdan isteyen olursa senin adına ve hayrına ben onu birine vereyim hatta şimdi sen söyleyince hatırladım inan dolapta unutmuştum ben bu yazıyı görünce çok fazla üzüldüm yıllardır burdayım beni herkes tanıyor 3000 sayfalık topiğim var asla böyle birşey yapmam istersen aldığım yere eşimle geri yollayayım her şekilde ispatlarım kötü niyetli olmadığımı keşke telefonunu kaydetseydim şu an seni arardım çok sinirlendim bi hayır yaptın bana ama burnumdanda getirdin ben ama bunu ispatlıcam sana o arkadaşın lucrinleri kutuda seninki kutusuz ben lucrin isimli ilacın ne fiyatını biliyorum nede kendisini kuyllandım ama hemşire gerekebilir deyince önceden ayarlamak adına ben araştırdım sende yolladın 2 haftadır her gün hastanedeyim her gün bu yüzden bu lucrini birine vermek veya sana geri vermek düşüncesine zaman ayıramadım günlerdir kendime ilaç araştırmaktan bu bahsettiğim kişi de ilaçlarını satmak isteyen eşi tese olmuş hiç sperm bulunamamış dün tanıştım ilaçlar elinde kalmış .... off neyse çok uzattım ama çok sinirlendim böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum ama burda beni çok kişi tanıyor ben allahtan korkan biriyim ağzı dualı biriyim asla kimseyi heleki bu anlamda aldatmam sen benle bi iletişim kursana özelden telefonunu filan yaz istersen yüzyüze konuşalım yok böyle bir iftira ilaçların duruyor her an yollamaya hazırım hatta sen iste burdan birinede yollarım

site yönetimi ne olursunuz bana inanmıyorsanız her şekilde kendimi ispat etmek istiyorum ben kimden ne ilaç aldım ne dozda kullandım doktorlarımla konuştururum gerekirse her gün yumurtalarım ölçüldü mm milim ve yazıldı gerekirse bu kağıdı alırım size herşekilde ispatlarım benim böyle bir şey yapmadığımı bu terbiyesiz kişininde eşim çalıştığı yere kaadr gidip ilaç aldı evet hatta şu an eşimi aradım numarası varmıydı sende diye yok ama çalıştığı yeri biliyorum hatırlıyorum dedi bu sitede ben yıllardır varım ve benim için çok önemli burdan birsürü arkadaşım var facemde msn imde beni bu şekilde yalan yere karalayarak arkadaşlarımın kafasında bir şüphe bile oluşturmasına izin veremem ve bu iftiranında yakasını bırakmıcam bu zamana kadar ben ne zaman ilaç satmışım dün saatlerceilaç aradım kaç kişiye mesaj yazdım en son hastanedeki bir kadına ulaştım ondan aldım ve kadına elinde kalan ilaçları satmak için yardımcı olmak istedim burda bana 1 kişi 2 kutu ilaç aldı yolladı ve bir arkadaşta yarım gonal f yolladı ve ben 11gün 150 doz vuruldum bunu yazılı olarak ispat ederim yetmediğiiçin dün gittim ilaç aldım hala vuruluyorum bugünde cetrodite başladım cetrodite de sağdan soldan toparlamıştım cetrodite geç başladığım içinde hkalırsa hayrına ogönderenlerin hayrına başkalarına verecektim hatta geçen tedavimde elimde kalan ilacı bile hastanede birilerine verdim ben ne düşünüyorum başıma gelene bak

Lütfen kendinle çelişme hem ihtiyacım var diye alıyorsun (benden veya başkasından önemli değil) sonra dolapta unutuyorsun, gene başkasından aynı ilacı alıyorsun. Tedavin nasıl oldu demeye mail atamayan sen, hesap sormaya ne güzel mail atmışsın bravo. Bana dair konu kapandı, madem binlerce topiğin var o zaman sana inanılsın bana iftiracı desinler. Ama sanıyorum ki herkesin asgari müşterekte aklı var yazılanları okur ve yorumlarını yaparlar.

Bu arada evet eşin işyerimi biliyor bu da üstü kapalı bir tehdit mi ?

Ne güzel bir site hiçbir silinemiyor her yazılan tarihe bir not olarak olarak kalıyor.

Son düzenleme:
Lütfen kendinle çelişme hem ihtiyacım var diye alıyorsun (benden veya başkasından önemli değil) sonra dolapta unutuyorsun, gene başkasından aynı ilacı alıyorsun. Tedavin nasıl oldu demeye mail atamayan sen, hesap sormaya ne güzel mail atmışsın bravo. Bana dair konu kapandı, madem binlerce topiğin var o zaman sana inanılsın bana iftiracı desinler. Ama sanıyorum ki herkesin asgari müşterekte aklı var yazılanları okur ve yorumlarını yaparlar.

Bu arada evet eşin işyerimi biliyor bu da üstü kapalı bir tehdit mi ?

Ne güzel bir site hiçbir silinemiyor her yazılan tarihe bir not olarak olarak kalıyor.

ihtiyacım olabilir diye aldım eski mesajlarımda çok açık yazıyor hemşireyle görüştüm lucrinde lazım olabilir diye dedim size ama lazım olmadı bu yüzden ihtiyacım kalmadı ve tedaviye başlayınca hergün hastanedeydim bu yüzden aklımın bi köşesinde vardı zaten bi şekilde ulaşıp ihtiyacım kalmadığını söylesemmi diye geri mi göndersem acaba diye ama fırsat bulamadan siz bu saçmalığı yaptınız hanfendi evimde netim yok nette fırsat buluncada kendime ilaç araştırdım zaten ... size hala açıklama yapıyorum farkındaysanız... benim bahsettiğim kişideki lucrin kutusuyla iğneleri vs herşeyi olan bir ilaç seninkiside 2 şişe biri bitmek üzere biri tam dolu hala duruyor şimdi caney nickli arkadaş aradı ve bu size ait olan lucrini istiyor hanımefendi eğer sakıncası yoksa ona varsa size iade etmek istiyorum acil cevap verirseniz o kişininde ihtiyacı hallolur ... onun dışında çok haklısınız bana inanılıyor size iftiracı deniliyor ... size yaptığım açıklama çok fazla bile benim vicdanımda gönlümde rahat iddia ettiklerimi her türlü ispatlarım sizde ispatlayın iddia ettiklerinizi bu konuyu daha fazla uzatmayacağım tabiri caizse yarası olan gocunur ... ama ben dün sizin yüzünüzden hem ağladım sinirden hem yemek yemedim allah biliyor bunuda allaha havale ediyorum... evet eşim işyerinizi biliyor bu tehdit değil size ulaşmak için sizinle yüzyüze görüşüp yanıldığınızı anlatmam için gerekirse yanınıza bile gelirim hemde ispatlarımla .. evet çok güzel bir site her yazdığımın arkadındayım özellikle lucrin le ilgili hemşirenin lazım olabileceğini söylediğini yazdığımı çok iyi hatırlıyorum daha önce cetrodite kullandım ama uzun protokol olabilir lucrin gerekebilir demişti bunları yazdım ve o mesajlarımıda bulurum isterseniz ... off neyse ya sıkıldım bu konudan şimdi söylermisiniz bana hayır için gönderdiğiniz o ilaç bana layık değil ya ve gerekmedide zaten burda yazan caney nickli arkadaş istiyor isterseniz hayrınıza ona yollayayım hayrınız dokunsun kendisiylede görüşürsünüz hatat o kullanırkende sürekli arayın sorun gerçekten kullanıyormu diye yazık hayrınızdan emin olun haketmeyen kimseye gitmesin birinin işine yarasın kesinlikle bu konuda sizinle hemfikirim

gene başkasından aynı ilacı alıyorsun.

aaa burayı atlamışım ben senden başkasından lucrin almadım senden aldığımda duruyor onu satmaya kalksam hangi akla hizmet satılır ki ne kutusu var ne bir leyi var sade bir şişe kim güvenip parayla alırki kullanılmış bir ilaç satılırmı ya sen gerçekten kusura bakma ama psikolojik olarak iyi değilsin tedaviler bu hale getirmiş olabilir seni 100 bin kere söylüyorum sana ben senden başkasından lucrin almadım gonal f aldım ve cetrodite 2 tane gonal f aldım kullanılmamış 1 tane yarım gonal f aldım (hadi ben aldığım ilaçları satıyorum ya yarım neden alıyorum bunuda düşün biraz ) ve bu gonal f leri kullandım sonra kendim gittim eczaneye numarasını bırakan arkadaştan ilaç aldım ve şu açıklamayı daha öncede yaptım şimdide yapıyorum bu arkadaşın elinde 1 kutu hiç açılmamış lucrin kutusu ve iğneleri ile var 1 tane ovitrelle çatlama iğnesi var 6 tane gonal f vardı gonalf lerin fiyatını ben parayla aldığım için biliyorum geri kalan ilaçlarını internette satmasını söyledim ona nasıl yapacağını anlattım çünki zor durumdaydı o da internetle alakası olmadığını söyledi bende ona yardımcı olacağımı söyledim irtibatı koparmayalım dedik sonrasında buraya yazdım kadının eşi tese ameliyatı olmuş sperm bulunamayınca ilaçlara başlamamış bile elinde kalmış maddi de kaybı var yüzündende okunuyordu melek gibi bi kadındı o yüzden ona yardımcı olmak istedim tek sorun bu.... benim elimde şu an 1 kullanımlık gonal f im var yarın vurunca o da biter 4 tanede cetrodite var kullanmaktayım şu an birde senin lucrinin var anlaşıldımı benim elimde kendime ait satacağım bir ilaç yok ... bu kadar açıklamayı sana yapıyorum ama senin için değil bu açıklama burda okuyanlar için ... ayrıca kul hakkı diye bir şey vardır biliyormusun sen her günah affedilebilir ama kul hakkını affetmez allah neden biliyormusun hakkını yediğin kişinin seni affetmesi lazım önce çünki o haşa Allahtan çıkıyor kişilerin arasında ki bir durum oluyor sen şu an kul hakkı yiyorsun beni insanların içinde bu duruma düşürmeye çalıştın bana ilaç gönderenler senin yüzünden bir an bile şüphe duyduysa bu kadar lafıma rağmen hala aynı şeyi ima ediyorsan varsa bundan dolayı bi hakkım kusura bakma ama helal edemicem sen beni düşürmeye çalıştığın durumun farkında bile değilsin hata da olabilir yanlışta anlamış olabilirsin ama sen özür dilemeyi bırak hala kendini haklı çıkarmak derdindesin ama bunun için bir ispatın yok bu yüzden de kendine sıkıntı yaptığına eminim ama boşver bu polemikleri kompleksleri birazda öbür tarafı düşün sen iftiracı olmayabilirsin bunu yanlış anladığın için söyemiş olabilirsin ama arkasında duruyorsan bu kadar açıklamaya ve beni sana anlatanlara rağmen o zaman iftiracısın hatta onuda geçtim yanlışını kabul edemeyen bencilin birisin özür dilemekte erdemdir hatasını kabullenmek te erdemdir

arkadaslar yazılanları okuyunca cok uzuldum
kuzunazcım bız senı anladık sen hiç canını sıkıp tedavını kötü etkılemesıne ızın verme..
1. bır ınsan dıyelımkı topladığı ilaçları sayacak olsa,burdan herkesın görebılceği ve bunu anlayabıleceği yere yazarmı?

2.sana lucrın yollayan arkadasa soyluyorum,sen esı tese olan arkadasınn ELINDE demişsin lucrın var dılersenız ırtıbata gecırebılırım..
yanı bahsettiğin lucrın o arkadsın sana yolladığı lucrın değil..

3.kuzunaz son 10 gune kadar bana hep tedavılerımı sorup kendısı hakkında da bılgı maıllerı atmıstır..ama sanırım kednısını de dediği gibi
tedavıye başlayınca cok vakti olmamıs bu da cok normal.

4.son olarak kimsenın ahı kimsede kalmaz..konu ne olursa olsunn kımsenın, kımsenın canını yakmaya burda bu sekılde zencıde etmeye hakkı yoktur..eğer emınse, o başka sattığı kısıyı bulursunuz, sattığı kesınlesır ondan sonra ancak bukadar net suçlama yaparsınız..

kuzunazın yazdığı msjları tek tek okudum ve üzüldüm açıkçasıı umarım site yönetimi de tek taraflı değerlendirmıyordur durumu
kuzunaz benden yardımı uzun süre kabul etmemiştir ben okadar ısrar ettım okadar msj attım kı vee eğer raporumu kullanamayacak olursam boşa gider diye epey bekletmıstır beni...kusura bakma kuzunaz yazmak durumunda kaldım ama bırılerının okuyup anlaması gerekıyprdu neyın ne olduğunu.umarım senı ıncıtmemısımdır..
benım vicdanım el vermedi ve yazma gereği duydum....

arkadaslar yazılanları okuyunca cok uzuldum
kuzunazcım bız senı anladık sen hiç canını sıkıp tedavını kötü etkılemesıne ızın verme..
1. bır ınsan dıyelımkı topladığı ilaçları sayacak olsa,burdan herkesın görebılceği ve bunu anlayabıleceği yere yazarmı?

2.sana lucrın yollayan arkadasa soyluyorum,sen esı tese olan arkadasınn ELINDE demişsin lucrın var dılersenız ırtıbata gecırebılırım..
yanı bahsettiğin lucrın o arkadsın sana yolladığı lucrın değil..

3.kuzunaz son 10 gune kadar bana hep tedavılerımı sorup kendısı hakkında da bılgı maıllerı atmıstır..ama sanırım kednısını de dediği gibi
tedavıye başlayınca cok vakti olmamıs bu da cok normal.

4.son olarak kimsenın ahı kimsede kalmaz..konu ne olursa olsunn kımsenın, kımsenın canını yakmaya burda bu sekılde zencıde etmeye hakkı yoktur..eğer emınse, o başka sattığı kısıyı bulursunuz, sattığı kesınlesır ondan sonra ancak bukadar net suçlama yaparsınız..

kuzunazın yazdığı msjları tek tek okudum ve üzüldüm açıkçasıı umarım site yönetimi de tek taraflı değerlendirmıyordur durumu
kuzunaz benden yardımı uzun süre kabul etmemiştir ben okadar ısrar ettım okadar msj attım kı vee eğer raporumu kullanamayacak olursam boşa gider diye epey bekletmıstır beni...kusura bakma kuzunaz yazmak durumunda kaldım ama bırılerının okuyup anlaması gerekıyprdu neyın ne olduğunu.umarım senı ıncıtmemısımdır..
benım vicdanım el vermedi ve yazma gereği duydum....

çok teşekkür ederim incinmedim çok sağolun allah razı olsun hepinizden çok yazdım bu konuda kendisine mailde attım hala arkasında duruyorsa söylediklerinin kendisi bilir arkadaşın zaten hatırlıyorumda ben ilk ilaç ihtiyacım olduğunu belki lucrinde gerekebileceğini sizin topikte yazmıştım ve bu arkadaşta o topikteydi öyle ulaşmıştı bana sağolsun tabiki yardımcı olmak istedi bana ama dediğiniz gibi ispatlamadan bu kadar konuşmamalıydı diyorum neyse işte böyle ben gerçekten bu konuyu düşünmicem artık yarın kontrolüm var bakalım yumurtalarım ne alemde geçenki tedavimde bu günlerde yumurtalarım toplanmış olması lazımdı ama ben hala ilaç kullanıyorum bakalım ne olacak hayırlısı allahtan bizim kalbimizi bile bizden iyi biliyor rabbim o herşeyi bilir hepimizi herkes te hata yapabilir ben kendi içimde uzatmıcam bu konuyu artık ... ama desteğiniz bana her türlü oldu şimdi olduğu gibi dualarım sizinle hepimizle

çok teşekkür ederim incinmedim çok sağolun allah razı olsun hepinizden çok yazdım bu konuda kendisine mailde attım hala arkasında duruyorsa söylediklerinin kendisi bilir arkadaşın zaten hatırlıyorumda ben ilk ilaç ihtiyacım olduğunu belki lucrinde gerekebileceğini sizin topikte yazmıştım ve bu arkadaşta o topikteydi öyle ulaşmıştı bana sağolsun tabiki yardımcı olmak istedi bana ama dediğiniz gibi ispatlamadan bu kadar konuşmamalıydı diyorum neyse işte böyle ben gerçekten bu konuyu düşünmicem artık yarın kontrolüm var bakalım yumurtalarım ne alemde geçenki tedavimde bu günlerde yumurtalarım toplanmış olması lazımdı ama ben hala ilaç kullanıyorum bakalım ne olacak hayırlısı allahtan bizim kalbimizi bile bizden iyi biliyor rabbim o herşeyi bilir hepimizi herkes te hata yapabilir ben kendi içimde uzatmıcam bu konuyu artık ... ama desteğiniz bana her türlü oldu şimdi olduğu gibi dualarım sizinle hepimizle

ınsallah senın ıcın hersey yolunda gider
güzel haberlerını almak dileğiyle..

Herkese selamlar,

Dikkatle ve ibretle okuyorum yazılanları. Şimdi aklıselim düşünelim hep birlikte.

İftiraya uğradığını söyleyen arkadaşım, Karamelin dostu ve arkadaşı olarak seni temin ederim ki ondan aldığın ilacı satmıyor olman Karamel kadar kimseyi mutlu edemez. Üç ayı geçmiş bu ilacı vereli sana, sen fırsatını bulup bir türlü haberdar edememişsin onu, keşke fırsatın olaydı ama zaman çabuk geçiyor değil mi? Halbuki ihtiyacını karşılayamayan biri için bir gün bir asır. Keşke ihtiyaç sahibi olan birini bulmak için -madem kullanmadın- Karamel ile beraber birşeyler yapsaydınız. Neticede daha önceden konuştuğun biri değil, sadece ihtiyacın olunca yardımına koşmuş biri Karamel. En acısı da, yazılar arasında atlanmasın, ilacı alana kadar dua edip, ilaç sonrasında nasılsın bile dememen. Ama haklısın, zaman çabuk geçiyor, herkesin derdi kendine. Ancak yine de diyeyim ki, başka arkadaşlardan ilaç temin ederek tedavisine devam edebilen sen gibi arkadaşların en iyi bilmesi gerekir ki, iyiliğin yola devam etmesi gerek, yola devam etsin ki her kim ihtiyaç duyuyorsa, ihtiyacı ivedilikle karşılansın. Neticede hepimiz bu çok zorlu ve stresli tedavilerde yeterince ağır yüklerin altına giriyoruz, bir de ilaç bulabilme derdi olmasın insanların.

Farkındaysanız, herhangi bir polemiğe girmek için değil, işin özünü hatırlatmak için yazıyorum. Anlar, değerlendirir, anlamaz, bu ne yahu dersiniz, onu siz bilirsiniz. Ancak bu tür paylaşımların amacı ihtiyacı gidermek. Aynı bu akşam adına yazdığın arkadaş gibi.

Umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır, emekleriniz bebeğinizi size getirir.

, Karamel'i inanılmaz mutlu edecektir. Bu konuda Karamel'den daha mutlu kimse olamaz. Ağlamış, yemek yiyemeşsin, yazık, bir de feragat ederek verdiğin bir ilacın dolapta bir yerde unutulduğunu okusaydın kendini nasıl hissedersin? Karamel'i boş konuşmakla itham etmişsiniz, hanginiz tedavinizde kullanmakta olduğunuz ilacı verdiniz de niye diye soran birine nasıl sorarsın bunu deme hakkını buluyorsunuz ki kendinizde. Neticede, burada çeşitli seviyelerde aşağılamaya çalıştığınız, hakaret ettiğiniz kişi tedavideyken birine ihtiyacı var ve bu ihtiyacını kendi olanaklarıyla karşılayamıyor diye, kullanmakta olduğu ilacı paylaşmaktan çekinmeyen biri. Bunun da tarihini belirteyim, yanlışım varsa düzeltirsiniz, Eylül ayından bahsediyoruz. Yani 'fırsatım olmadı' dediğiniz şey, birgün, bir hafta değil, üzerinden tam üç ay geçmiş.

Neyse, polemiğe girmek niyetiyle değil, özünde size şunu hatırlatmaya yazıyorum. İHtiyaç duyacağı ilacı başkalarının yardımı ile temin edebilen biri en iyi bilir ki kullanmadığı ilacı ihtiyaç sahibine ulaştırmak gerekir. bu paylaşımın amacı bu. Keşke bu üç ay içinde bir fırsatını bulup, Karamel'e ulaşsaydın, nasıl ihtiyaç duyduğunda temasa geçebildiğin gibi. Keşke bu ilaç senin dolabında kalacağına, ihtiyacı olana ulaşsaydı. Buna itirazın olmaz herhalde.

Herkese selamlar,

Dikkatle ve ibretle okuyorum yazılanları. Şimdi aklıselim düşünelim hep birlikte.

İftiraya uğradığını söyleyen arkadaşım, Karamelin dostu ve arkadaşı olarak seni temin ederim ki ondan aldığın ilacı satmıyor olman Karamel kadar kimseyi mutlu edemez. Üç ayı geçmiş bu ilacı vereli sana, sen fırsatını bulup bir türlü haberdar edememişsin onu, keşke fırsatın olaydı ama zaman çabuk geçiyor değil mi? Halbuki ihtiyacını karşılayamayan biri için bir gün bir asır. Keşke ihtiyaç sahibi olan birini bulmak için -madem kullanmadın- Karamel ile beraber birşeyler yapsaydınız. Neticede daha önceden konuştuğun biri değil, sadece ihtiyacın olunca yardımına koşmuş biri Karamel. En acısı da, yazılar arasında atlanmasın, ilacı alana kadar dua edip, ilaç sonrasında nasılsın bile dememen. Ama haklısın, zaman çabuk geçiyor, herkesin derdi kendine. Ancak yine de diyeyim ki, başka arkadaşlardan ilaç temin ederek tedavisine devam edebilen sen gibi arkadaşların en iyi bilmesi gerekir ki, iyiliğin yola devam etmesi gerek, yola devam etsin ki her kim ihtiyaç duyuyorsa, ihtiyacı ivedilikle karşılansın. Neticede hepimiz bu çok zorlu ve stresli tedavilerde yeterince ağır yüklerin altına giriyoruz, bir de ilaç bulabilme derdi olmasın insanların.

Farkındaysanız, herhangi bir polemiğe girmek için değil, işin özünü hatırlatmak için yazıyorum. Anlar, değerlendirir, anlamaz, bu ne yahu dersiniz, onu siz bilirsiniz. Ancak bu tür paylaşımların amacı ihtiyacı gidermek. Aynı bu akşam adına yazdığın arkadaş gibi.

Umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır, emekleriniz bebeğinizi size getirir.

, Karamel'i inanılmaz mutlu edecektir. Bu konuda Karamel'den daha mutlu kimse olamaz. Ağlamış, yemek yiyemeşsin, yazık, bir de feragat ederek verdiğin bir ilacın dolapta bir yerde unutulduğunu okusaydın kendini nasıl hissedersin? Karamel'i boş konuşmakla itham etmişsiniz, hanginiz tedavinizde kullanmakta olduğunuz ilacı verdiniz de niye diye soran birine nasıl sorarsın bunu deme hakkını buluyorsunuz ki kendinizde. Neticede, burada çeşitli seviyelerde aşağılamaya çalıştığınız, hakaret ettiğiniz kişi tedavideyken birine ihtiyacı var ve bu ihtiyacını kendi olanaklarıyla karşılayamıyor diye, kullanmakta olduğu ilacı paylaşmaktan çekinmeyen biri. Bunun da tarihini belirteyim, yanlışım varsa düzeltirsiniz, Eylül ayından bahsediyoruz. Yani 'fırsatım olmadı' dediğiniz şey, birgün, bir hafta değil, üzerinden tam üç ay geçmiş.

Neyse, polemiğe girmek niyetiyle değil, özünde size şunu hatırlatmaya yazıyorum. İHtiyaç duyacağı ilacı başkalarının yardımı ile temin edebilen biri en iyi bilir ki kullanmadığı ilacı ihtiyaç sahibine ulaştırmak gerekir. bu paylaşımın amacı bu. Keşke bu üç ay içinde bir fırsatını bulup, Karamel'e ulaşsaydın, nasıl ihtiyaç duyduğunda temasa geçebildiğin gibi. Keşke bu ilaç senin dolabında kalacağına, ihtiyacı olana ulaşsaydı. Buna itirazın olmaz herhalde.

siz dostunuz olduğunu soyledığınız arkadsınız ıcın yazmıssınız ama
ben kuzunazı okadar tanımam
ama sunu soylemelıyım kı siz de bılmediğiniz konularda ıthamda bulunuosunuz
siz kuzunazınn taaaa kaç zamandır regl olamadığını bılıomuydunuzz
benımde ona taaa 3 ay kadar once yardımcı olduğumu fakat bı turlu regl olamadığı ıcın tedavıye başlayamadığını bılıomusunuz
ve raporunun ocak 4 te sona erdiğinii vs....
hala ıtham edıosunuzz amaaa
sunuu temın ederımkı kuzunazı tanımam sızın dostum dediğiniz ve savunduğunuz kişiyide bılmem
bakın ben onu ıthamda etmıorum oda bılmediği içinn yanlış yorumlamıs olabılırr
cunku onu ıtham etmek onu suclamak benım haddım değil kımsenınde değil
dediğiniz gibi bendee ibretle okuorum yazdıklarınızı..
kaç kezz BAŞKALARININ YARDIMIYLAA TEDAVİSİNİ OLAN demişssiniz
bu ne kadarr ağır ve kırıcı ezici bir ithamm cok cok uzgunumm nasıl ınsanlarr bırbırını bukadar kolay uzer
cumlelerı nu kadar kolay kurar..sizin dusunmeden ettiğiniz bir cümlee,karsıdakı ınsanı haftalarca üzebilirrr..
kuzunazın bu tedavısınde kullandığı ilaçlalrı evett beklediii cunku başlayamadı tedavısınee
ben nerden mı bılıorumm BAŞKALAIRININ YARDIMIYLA TEDAVISINI olan bu arkadas ,bana hep maılle durumunu bıldırdı
bendee halını hatrını sordum..
ben bunları yazarken bile utanıorum sizin ıtham etiğiniz arkadas 4 ocağı geecrse transfer tarıhım,raporum gecmeyecek diye deli gibi hasta olmayı bekleyıp ilaçlar kullandı..bır cok kısıden bır cok ılaç gelmıs ve kullanmadığını unutmussa nolmus yanıı daha yaklasık 10 gundur başlamıs tedavıye zaten belkı işlerı bıttığınde halledecektii kafası rahatladığındaa..
yazacak cok sey var ama kuzunazı uzmemek için yazmıcam sadece bilmediğiniz konular hakkında bu kadar yorum yapmayoın
bakın ben yapmıorum sızın dostum dediğiniz kısı hakkında cunku bilmıorum onun ne yasadığını..
ben bıldığım kısmını soyluorum ama
sızde lutfen bugun ne oldum demeyın yarın ne olacağım deyın
belkı sızde bır gun BAŞKALARININ yardımıyla tedavı olmak zorunda kalırsınız,hallerını hatırlarını sormaya bıle vaktınız olmaz
yaa rapor tarıhımm gecerse ben nasıl taransfer yaptırabılırım kaygısıylaa byumeyen yumurtalrın kaygısıyla...
kuzunazınn bana yazdığı butun msjları burdan paylşamak ısterdım ama neyseee
lutfen artık bu konu uzamasın da o kadında bı tedavısını tamamlasın...
ayette derkı bır haksızlık gördüğünde elınle karsı cık,çıkmazsan dilinle karşı çık,onu da yapamazsan kalbınle karsı cık der
kusura bakmayın bende seyirci kalamadım!!!

Kuzunazııı da diğer arkadaşıda tanımam etmem dolayısıyla haklarında yazmam doğru olmaz...fakat bir kk sakini olarak sadece genel bir görüş bildirek isyiyorum haddim olursa...Kimseyi kırmak üzmek istemem ama sağ elin verdiğini sol el duymayacak...varsayın ki karşınızda ki kötü niyetli Rabbim siizn halis niyetinizi iyiliğiniz olmuş yerine geçmiş gibi görür kalben inanıyorum...ve öncelikle özel msj atmak sanki daha doğru olur...biz kadınlar genelde öfkeyle kalkarız ve otururken...bir sürü yazmış kız arka arkaya...ne bileyim taraf olmak değil niyetim kimseyi tanımadığımdan hatta hiç gonal f kuullanamaadığımdan ilk kez gördüğüm bu topicde sadece fikrimi paylaşmak istedim.Hatalar insanidir,arada iletişimsizlikde olmuş olabilir ki hergün trafik kazalarından daha çok insan ölüyor,yaralanıyor iletişim kazalarından...ve bu yazdıklarımız asla silinmiyor...tabi amel defterimizde...umarım yanlış anlaşılmalar telafi olur...kötü niyet varsa o da çıksın tabi ama ya yoksa?Diğerinde bir kaybınız olmazz sevgili karamelito ama ya suçu yoksa?tekrra affınıza sığınır iyi geceler dilerimm...

UMutbizimolsun, elbette seyirci kalma, katıl. Ancak yazdıklarımı değiştirmeden. Başkalarının yardımıyla tedavi olan demedim. Nüansları kaçırma, manada uçurum farkı yaratır.

Ne demişim,

başka arkadaşlardan ilaç temin ederek tedavisine devam edebilen sen gibi arkadaşların en iyi bilmesi gerekir ki, iyiliğin yola devam etmesi gerek, yola devam etsin ki her kim ihtiyaç duyuyorsa, ihtiyacı ivedilikle karşılansın

burada çeşitli seviyelerde aşağılamaya çalıştığınız, hakaret ettiğiniz kişi tedavideyken birine ihtiyacı var ve bu ihtiyacını kendi olanaklarıyla karşılayamıyor diye,

İHtiyaç duyacağı ilacı başkalarının yardımı ile temin edebilen biri

Bunun neresi hakaret. Neresi ağır ve kırıcı itham.

NE yani, iki gündür ne konuşuluyor burada. Biri birine ücretsiz ilaç vermemiş miydi? Bunun nesi itham? Aksine iyilik yerini bulmalı, ihtiyacı olmayan aldığı ilacı paylaşmalı, kullanmayacaksa Karamelito'ya haber verdeysin beraber bir ihtiyaç sahibini bulsaydınız diye gayet mantıklı bir yazıyı bu hale sokmak...Yani ne diyor, manası ne bu yazının, yanlış anlaşılmaya maruz kalmamak için yapılabilecekler sıralanmış.

Fırsatı olmamış diyorsun. Evet ben de onu dedim zaten. Zaman kuş gibi uçup geçiyor. Mesajımda yazmışım zaten.
Yoksa bir insan aradan geçen üç ay boyunca sadece nasılsın tedavin nasıl oldu demek için niye mesaj yazmasın ki. Değil mi?

Pess diyorum. Ben ne yazarsam yazayım, herkes, anlamak istediği şekilde anlayacak. Boşverin.

Şimdi itham kelimesini doğru yerde kullanalım. Neyle itham edilmişim, ne oldum demekle, ne olacağım demeliymişim. Bir gün belki benim de başkalarının yardımıyla tedaviye ihtiyacım olurmuş. Olabilir elbet. Yazdığımı farklı yorumlayarak, hem tanımadığınız insanların, neler yaşadığını bilmeden itham etmeyin de, hem de beni itham et. Acayip tutarlı ve manalı bir örnek, bravo.

Ben yine aynı dua ile bitireyim. Emekleriniz sizlere bebeklerinizi getirsin inşallah.

Bu arada boşuna cevap yazmayın, bu sayfaya son girişim. Çok ulaşmak isterseniz, aman içimde kalmasın derseniz, özelden mesaj atarsınız.

Son düzenleme:
Sanırım bi takım yanlış anlamalar olmuş burada..konuya yabancıyım ama burada hepimiz aynı yoldayız aynı sıkıntıları yaşıyoruz ben hiçkimsenin birbirini bilerek üzeceğini zannetmiyorum..Yanlış anlaşılmalar olmuş bence daha fazla uzatıp her iki tarafı ve arkadaşlarınızı üzmeyiniz derim :16: Herkese bu yolda hayırlı yollar göstersin Rabbim..

gelelim benim ihtiyacıma..

elinde menopur,cetrotide yada gonal f olan bana yazabilirmi özelden..

Öncelikle, biraz önce Caney37 nickli arkadaşla benimle irtibata geçti. Ben ona Kuzunaz'la irtibata geçmesini ve onun dolapta unuttuğu ilaçları almasını söyledim. Caney, İlaçlarını temin edince tedaviye başlayacağı için sanırım gerekli hassasiyet gösterilir.

Şunu asla unutmayalım ki, ülkemizde mağdur edebiyatı en iyi prim yapan şeydir. Burada 2 kişi var. Biri ilaç alan, diğeri veren. Mağdur tabiki ilaç alan. Veren, veren mi vurun abalıya.

Çelişki, çelişki, çelişki .... Bu çelişkileri açıkladım gene cevap yok, sadece laf kalabalığı.

Bu olay iyilik yap denize at değil, niye denize atayım ki ? Bunlar bebek getirecek tedavinin ilaçları. Bakın bir arkadaşımızın ihtiyacı var ve ilaçlarını tedarik edince tedaviye başlayacak, bakın diğer arkadaş ihtiyacı var ama ilacı dolapta unutuyor. Niçin ihtiyacı kalmadı , eeee peki diğer ihtiyacı olanlar ? niye herkes ben merkezci ? Ben aldım bitti, öbürü bana ne yok böyle birşey .... İşte burada konu Herada'nın dediğine geliyor "zincir kesintiye uğruyor". Kesintiye uğramazsa bu zincir devam ederse, herkes ihtiyacını karşılar.

bu arada "umutbizimolsun" Herada'ya şunu biliyor musunuz, bunu biliyor musun, itham ediyorsun derken aslında yazılanları nasılda taraflı okuduğun o kadar belli ki. Onun yazdıklarıyla, sizin yazdıklarınızın hiçbir benzerliği yok. Ama biz ne söylersek söyleyelim bu edebiyat prim yaptığı müddetçe hiçbiriniz anlamayacaksınız. Çünkü toplum olarak hep görüntüde zorda olanın olanın yanında oluruz. Ama "sızde lutfen bugun ne oldum demeyın yarın ne olacağım deyın belkı sızde bır gun BAŞKALARININ yardımıyla tedavı olmak zorunda kalırsınız,hallerını hatırlarını sormaya bıle vaktınız olmaz" hiç şık olmamış, bu tamamen kalbe yansıyan olumsuzluğun dışa vurması.

Tekrar tekrar başa dönüp ben şunu yazdım, o konuya hiç değilmemiş, ben bunu yazmıştım buna hiç değinilmemiş demeyeceğim. Aklı selim olan geri döner okur, evet yaaa geçiştirilen o kadar çok şey var ki der . Ama bunu ancak tarafsız göz yapabilir.

Şunu söyleyerek bitireyim arkadaşımında dediği gibi iyilik kesintiye uğramamalı. Sevgili derin2, Vicdan Allahla kul arasındaysa ben çok rahatım. Herkesinde vicdanı rahatsa bitmiştir sorun yoktur. Nasılsa ben sorunumu hallettim diyerek ilaçlar unutulmamalı, her kullanılmayan ilaç mutlaka ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmalı.

Son düzenleme:
Merhaba,
yaşananları anlamak için yazdıklarınızı okuyorum, okuyorum, hatta bir daha okuyorum ki anlayamadığım hiçbirşey olmasın diye ama sizi anlamakta zorluk çekiyorum af buyurun.

Sitenin hiçbir bölümünde tanınmayan imtiyazlar tanındı sizlere, bunu böbürlenmek adına yazmıyorum sakın yanlış algılanmasın, sadece açıklık getirmek adına dile getiriyorum, bakın kknin diğer bölümlerine uyarı başlığı altında ilaç ismi vermek, ilaç değiş-tokuşu yasak gibi yazılar yazdık, hatta ilaç ismi verenlere yeri geldi uyarı mesajları gönderdik, birtek bu bölümde sizler için ilaçların isimlerinin yer almasına, takaslara izin verdik, izin verdik diye yeri geldi çifte standart uyguluyorsunuz denmesini bile göğüsledik.

Hepiniz tek bir amaç için çabalıyorsunuz, zorlu, sıkıntılı, sizi maddi manevi zorlayan, hatta bazen psikolojinizi alt üst eden defalarca tekrarlanan ağır bir tedavi görüyorsunuz, bütün bu yaşadıklarınıza katlanma sebebiniz aynı, bir evlada sahip olabilmek için uğraşıyorsunuz.
Rabbim hepinize anneliği nasip etsin, ben veya bir başkası anlayamayız çektiğiniz sıkıntıları belki ama yanınızda olduğumuzu, hislerinize ortak olmaya çalıştığımızı gösterebilmek adına Tüp bebek bölümünde sitenin tüm kurallarını hiçe sayacak kadar imkanlar tanımaya gayret gösterdik sizler için.

Yeri geldi okuyucu olarak dolaştım topiklerinizde, kenetlenmenizi, birbirinizi motive edişinizi gıptayla izledim, şimdi aranızda yaşanan bu sorunu anlamakta güçlük çekiyorum ve kendinizi toparlamanızı rica ediyorum, sorun neyse aranızda özelden veya mail aracılığıyla çözün, topiğe yansıtmayın, konuya dahil olmayan ama topikte sizlerle paylaşımlarda bulunan diğer arkadaşlarınızın üzülmesine izin vermeyin, sizler aynı yolda yürüyen kadınlarsınız, lütfen o yolda yürümeye devam edin ve konuyu daha fazla uzatmayın...

kımseye ıthafen değil yazdıklarım kımseylede derdım yok cunku tanımam etmem..
hiçkimseye tek tek bıseylerın acıklamaqsını da yapmıcamm sadecee ben bıldıkelrımı yazdımm
okuyan arkadaslarda bazı yazılanlardan rahatsız olmuss farkındaysanızz aynı rahatsızlığı bende hıseettım belırtımm
hosunuza gitmediyse diyecek lafım yokk..sadece keske once ozelden bi sorsaydınızz kardesımm neden 3 ay bekledınn..
bir de demıssınız yaa ! yemek yıyememıs aglamıssın yazıkk!!
bence herkes kımın yazılarının sık olmadığının gayet farkında....

O bılmedığınız kısmıı anlatım bende iştee..halınızı hatrınızı sormadı demıssınız yahu ben nısan ayında taa ilaç yolladığım arkadslar var halaa tedavıye başlayamadılar ve bana da sık sık maıl atıp durumlarını bıldırıp benı de sormazlar bend bundan aslaa gocunmam
ayıppp ama gercekten yazdıklarınızz asıl ben pess dıorummm yanı bır yardım etmıssınızz suyunu cıkardınız,bızımde yaptıklarımızın anlamı kalmadı açığa cıkmıs olduu
ve nerde olursa olsun yanlış gördüğüm bir şeye karşı çıkarımm çıkacağım da..
haa haklı bıle olabılrısnız kımse bırseyden %100 emın olamaz ama yolu bu değildi ,böyle değildii...
kımseye ozelden ulaşmaya niyetim yok buna gerek de yokk cunku benım açıklamalrım sıze değill siz
kendı sesınızden başka kımseyı duymuyorsunuzz ego yarısına dönüştürdünüz çünküü

herkes yazılanlardan neyi ne olduğunu gayet iyi anladı zaten bencee
cunku suclamalrınızın hepsının cevabı benım ve o arkdasın yazdııklarında mevcut
son yazdığınız savunmalarınız da kayda değer hiçbir cümle göremedim sadece saldırmıssınız
kabul edın kıı suphelenmiş de olsanızz yolu bu olmamalıydı...hala kabul etmıyorsunuzz

ve son olarak sunu soyleyeyımm de ne kadar haksızlık ettiğinizi anlayınn
dun arkadaslarla her ay duzenlı bırılerıne yardım edelım dıye konusurken burayı okuyan bı arkadas
ama bak bole bolee seyler yapıolarmıss dedi ve sıcak bakmadığını soyledıı
şimdi kuzunaz yada baska arkadsalr acaba gönullu olacaklarmıı yardıma içlerı rahat edecekmii
sız sadece kuzunazı değil burda ilaç rica eden butun arkadasları zan altında bıraktınız
emın olmadan benım derdım sadece buyduu bu çok ince bi konu

bıde zaten yardım isteyen arkadsalr kendılerını kötü hıssedıolardır diye dusunuorum hanı onlara bunu hatırlatıp
dahada ıncıtmeye gerek yok... ama bravo yaa yanii bi ılımlı cumle bıle okumadım yanı hanı yanılmıs da olabılırız ama
bızımde boyle dusunmemızı gerektıren sebeplrımız vardı gibi aslaa ne kadar emınsınızz halaaa böyle bı durumda soyleyeck başka lafımm olamazzzz....
ben kk ya son zamanlarda girmıyordum bile kuzzunazı göruncee tedavısı nasıl olmus yazmıs bi bakayım dedım
o sekılde öğrendımm yazacak başka lafım olmadığı için benim son cumlelerimdir...

Son düzenleme:
Back
X