Gonal F Paylaşım Alanı

picasso biliyorsun ben cumartesi başlıyorum gonalf dozuda 225 yazmış benimle iletişime geç yeni gördüm hayret ya

tatlımmm 225 ünite çok değilkiii(biliyorsun ben 375 ünite kulandım ) birde seninnn raporunu ona göre ayarlamadılarmı kuzummm

merhaba canım nasılsın,doğum 23ünde dedin ama yinede sorayım bi gelişme varmı? hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inş.haberdar et olurmu Allaha emanet olun...dua ile

canım mesajını 1 sene sonra gördüm kusura bakma benim kızım 23 mayısta sağ sağlim şükür kucağıma aldım önümüzdeki salı kızım yaşını bitirecek sen ne durumdasın inşallah iyi sonuçlar almışsındır

ya bazıları 50 veya 75 ila başlıyor ya bende zannetiki sen yüksek başlanmış sanmışsınn :1::1::1::1::1::17::17::17::17:

rezer kötü bi,liyorum o kadar düşük olamaz fazlada yüksek kullanmazlar herhal
pazartesi belli olur ü gün kulllanayım ultrasyona baksınlar belli olur bundan sonraki doz miktarı

ama benim ne aşılamada ne de tüp bebkde hiç degişmeişti dozum bundada gider 225 herhal

canım mesajını 1 sene sonra gördüm kusura bakma benim kızım 23 mayısta sağ sağlim şükür kucağıma aldım önümüzdeki salı kızım yaşını bitirecek sen ne durumdasın inşallah iyi sonuçlar almışsındır

Allahım bağışlasın inş.sasalim kucağına adınya önemli değil....Allahım hayırlı uzun ömrler versin..benim sonucum negatif...başladığım yerde bile değilim ve tamamen bedenen ve ruhen artık bitirdim ...bişeylerin zamanı gelince karar verebilirsen canında yanmıyor....içim çok rahat elimden gelenin fazlasını yaptım olana rıza gösterdim...hiç bişekilde pişmanlık yok içimde,demekki hakkımda hayırlısı buymuş...Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun...

slm kızlar,
başarısız aşılama girişimlerim üzerine 2 kez tüp bebek denedim, ikincisi tutmasına rağmen bebeğim 10 haftalıkken karnımda öldü. 3 ay geçti üzerinden o yüzden yeniden denemeyi düşünüyorum. Fakat artık ilaç masrafları bizi oldukça zorluyor. eğer elinde gonal f olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını istiyorum.. Az çok herkes maddi anlamda ne kadar zor olduğunu biliyor.

mrhb arkadaşlar ben eski üyelerden MERCAN_2004 ÜYELİĞİM İPTAL EDİLDİ BİLMİYORDUM İLAÇLARLA İLGİLİ SATIŞIN YASAK OLDUĞUNU

ilaçlar hala elimde gonal f450 2 kutu 1 kutu 75 gonal ve 1 kutu menagon ilğilenen olursa yazsın

Back
X