Gonal F Paylaşım Alanı

önce yAZIN sonra insanı umutla bekletin bumu yaniiii???? sonra yukarıdaku arkadaş ç
önce bana yazıldıgını görmüyormu saygı nerede? neyse ilaç sizin tabi kime verirsenız verın ama. bi yazılanlara bakın ne demek istediğimi ve nasıl bir psikolojıde oldugumu tahmin edin...

mesajlarda yazılı ilac için başkasına yazılmış ve siz ya neyse bu bir hayırlı işte kullanılacak ilacı veren kişide tabiki razı gelecek gönülden.. ilaç sahibide kime verirse verrir buda ayrı bi konu ..

ama neyse

:(

banada soruldu nazaman başlayacagım bende arkadaşa cevap yazdım kimseye vermediysen alabilirim diye size sözverilen bişey yoktu bu davranışınıza annam veremiyorum benimde ihtiyacım olmasa almam herhalde

banada soruldu nazaman başlayacagım bende arkadaşa cevap yazdım kimseye vermediysen alabilirim diye size sözverilen bişey yoktu bu davranışınıza annam veremiyorum benimde ihtiyacım olmasa almam herhalde

konuyu yanlış anlamayın bakın empati kurun benim yerimde iszde olsanız aynı tepkiyi verirdiniz. kötü bir davraış ortada yok ki... ilacı veren kişide yardımcı olmaya çalışıyor.. ha her ikimizde de ilaçla ilgili
yazdıysa o ayrı bir konu tabikiii.

sağlık ve esenlikle kalın güzel bir mücadele için çabalıyoruz birbirimiz inciltmeyelim zaten yaralıyız .. esenlikle kal

Back
X