Gonal F Paylaşım Alanı

Gonal f 450 ( 2 kutu) ve Menogon 0.75 (4 kutu)
olmak uzere elımde tedavımden ılaclarım kalmıstır.
Gonal fın son kullanma tarıhı nısan ayı oldugu ıcın suresı gecmemesı adına
raporlu aldıgım fıyatın daha da altına vermeyı dusunuyorum.Ihtıyacı olan varsa bana ozelden mesaj atabılırler.
Hepınıze tedavınızde bol şanslar dilerim.

özelden mesaj yazamıyorumHERASLES bana acil menegon lazım tedavime başladım gonalf emanet aldım ama bulabilirsem ve uygun olursa onuda alırım.ama mutlaka salı elimde olmaları lazım tel falan verseydin arardım.ACİİİİL

Acil olarak menegon lazım ama gonalfde olabilir.nerede oturuyorsun kaç lira diyorsun.ben düzce deyim salı günü ankara ya gidicem tedaviye başladım.150 gonlf 225 menegon kullanıyorum.mutlaka haberleşelim.ben özelden yazamıyorum mesaj sayım yeterli değil,sen yazabilirsen yaz telefonunu yada mail adresini.orgalutron falan yokmu.

raporlu olup fazla Gonal f 450 olan var mı?
raporlu olmadığımdan çok yüksel gelyor fiyat . 4 kutu gerekli .
yardımcı olursanız çok sevinirim. 3-4 gün içinde almam gerekiyor..

arkadaşlar merhaba;

elimde son kullanma tarihi nisan-2014 olan 5 kutu gonal f 450 (kalem şeklinde olanlardan ) ve 5 kutu ovitrelle var. tedaviye başlamak için ocak ayında almıştık ancak o ay Rabbim nasip etti kendiliğinden geldi bebiş. İlgilenenler varsa iletişime geçelim lütfen, Allah en yakın zamanda herkese sağlıkla bebişler nasip etsin inşallah.

arkadaşlar benim de tüp bebek tedavimden kalan 2 kutu hiç açılmamış gonal f 450 var.son kullanma tarihi 09.2013.uygun koşullarda sakladım.200 tlye vereceğim.yanında 1 adet preglin 5000 ve 2 adet orgalutran hazır şırınga bedava verebilirim.benim çok şükür tuttu.darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Elimde 3 kutu puregon 900 var piyasada 790 tl ben 500 tl den verecegim cetrodite 3 kutu onuda 50 tl den verecegim ayrica gonalf 450 3 kalem onuda 270 TLDEN ,3 kutu menopur var onuda tanesini 150 den verecegim.Benim tedavim iptal oldu yurtdisindan geldim tekrar ilaclari tasimycagim.ihtiyaci olanlar benle ozelden irtibata gecsin.

canım canım bende var ama az bısey kaldı ıcınde bıde 28 gun kullanım suresı bılıyorsun tüpemi gecıceksın senn
raporla alamıyormusun kuzummm

arkadaşlar merhaba;

elimde son kullanma tarihi nisan-2014 olan 5 kutu gonal f 450 (kalem şeklinde olanlardan ) ve 5 kutu ovitrelle var, ilaçlar buzdolabında saklanmış olup kutusunun ambalajı kesinlikle açılmamıştır. tedaviye başlamak için ocak ayında almıştık ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim ilaçlara çok şükür gerek kalmadı, özelden mesaj yazamadığım için tel: 05054367557 İsmim Derya, uygun fiyattan vereceğim.

slm arkadaşlar.elimde 2 kutu açılmamış gonal f 450 lik var. son kullanma tarihi temmuz 2013.çok uygun fiyatla veriyorum.ihtiyacı olan arasın 5075240315

arkadaşlar merhaba;

elimde son kullanma tarihi nisan-2014 olan 5 kutu gonal f 450 (kalem şeklinde olanlardan ) ve 5 kutu ovitrelle var, ilaçlar buzdolabında saklanmış olup kutusunun ambalajı kesinlikle açılmamıştır. tedaviye başlamak için ocak ayında almıştık ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim ilaçlara çok şükür gerek kalmadı, özelden mesaj yazamadığım için tel: 05054367557 İsmim Derya, uygun fiyattan vereceğim.

Derya oncelikle tebrik ederim.saglikla kucagina almak nasip etsin Rabbim.suan icin igneleri kullanmaya baslamadim ben.receteye yazdi doktor ama bikac gun sonra baslicam.gonal f 450 3kutu cetrotide 4kutu ve ovitrelle 2kuti lazim.duruma gore aricam kizlar sizi.ikinizde istanbulsamisiniz?ben anadolu yakasindayim.

arkadaşlar merhaba;

canım bana lazım acil görüşelim seninle hepsini alırım

Back
X