Gonal F Paylaşım Alanı

arkadaşlar elimde bir kutu gonal-f 450 ve iki kutu ovitrelle çatlatma iğnesi var aydındayım ..ovitrelle çatlatma iğnesinin iki kutusunu 60tl den ,gonal-f 450 de 100 tl den verebilirim...son kullanma tarihleri 10-2013 ....bana f_ufkum@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz....

merhaba gonal f 450 satılmadıysa uygun şartlarda saklandıysa ben almak istiyorum. Cevay yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,istanbul anadolu yakasındayım.ilaçların hepsini 297 tl'ye almıştım ama 150 tl'ye vermeyi düşünüyorum.
Isteyen arkadaş olursa msj atabilir. Ben özelden msj atamıyorum isteyen olursa telini msj atsın ararım.

merhaba ilaçların hepsi uygun şartlarda saklandıysa satılmadıysa bride gonal f 450 ise almak istiyorum cevap yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir. Ben özelden msj atamıyorum isteyen olursa telini msj atsın ararım.

bu ilaçları almak istiyorum

arkadaşlar elimde tedavimden 1 kutu gonal f kaldı 364 tl den almıştım 200 tl ye veriyorum yanında da menogon iğne 4 tüp kutuda 5 tüp var sadece birini kullandım satış fiyatı 130 civarı ona ekstra bir ücret istemiyorum elimde fazla enjektörde var onları da veriyorum ilaçlar alınalı 2-3 hafta oldu aldığımdan bu yana buzdolabında söylenildiği şekilde muhafaza ediyorum ilgilenen arkadaşlar ] mail atabilir.Bu arada ist avrupa yakası ikamet adresim.Sitede bulunan ve bebek isteyen bütün kadınlar umarım hayallerine ve bebeklerine sağlıkla mutlulukla kavuşur inş.. allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin....

Son düzenleyen: Moderatör:
elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 200 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir .

arkadaşlar elimde tedavimden 1 kutu gonal f kaldı 364 tl den almıştım 200 tl ye veriyorum yanında da menogon iğne 4 tüp kutuda 5 tüp var sadece birini kullandım satış fiyatı 130 civarı ona ekstra bir ücret istemiyorum elimde fazla enjektörde var onları da veriyorum ilaçlar alınalı 2-3 hafta oldu aldığımdan bu yana buzdolabında söylenildiği şekilde muhafaza ediyorum ilgilenen arkadaşlar arayabilir mail atabilir.Bu arada ist avrupa yakası ikamet adresim.Sitede bulunan ve bebek isteyen bütün kadınlar umarım hayallerine ve bebeklerine sağlıkla mutlulukla kavuşur inş.. allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin....

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 200 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir .4

merhaba, kalem şeklinde olan mıdır acaba gonal-f'ler? bir de son kullanım tarihleri nedir?

raporlu almıştım.2 kutu 1 butu kullandık 2 kutusunu raporlu fiyatı 280 tl idi ilacı 110 tl bırakacam

merhaba mucizeler ben size gonal f 450 ile ilgili çok yazı yazdım ben almak istiyorum ama bana cevap gelmedi. özelden mesaj atamıyorum hakkım yok tel :beni ararsan çok büyük i,yilik edersin sevgiyle kal

Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir. Ben özelden msj atamıyorum isteyen olursa telini msj atsın ararım.

merhaba
bende özelden mesaj atamıyorum ilaçlar ilgili telefonumu yazıyorum elinde duruyorsa hala beni arasan sevinirim.

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 200 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa mesaj atamıyorum telefonunuzu mesaj atın arayayım

Son düzenleme:
elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 100 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa mesaj atamıyorum telefonunuzu mesaj atın arayayım

arkadaşlar...ben de gonal f 75 kullanacağım..ilaca daha başlamadım...ama doktora sormadım..bir kutu aldım 75 lik ...tedavim 5 gün sürecek..acaba bu bir kutu mu 5 gün gidecek..yoksa her gün 1 kutu mu kullancam...tşkler.

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 100 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa mesaj atamıyorum telefonunuzu mesaj atın arayayım

Back
X