Gonal F Paylaşım Alanı

elimde skt 07/2013 olan 1 adet puregon 300 var. ücretsiz vericem. İstanbulda olanlar elden alabilir. tedaviye başlayan ya da başlayacak olanlar özelden mesajla ulaşabilir.

öncelikle hepimize kolay gelsin, şu mübarek günlerde Allah yardımcımız olsun... Ben de ağustosta tüp bebek tedavisine başlayacağım ancak ilaçların fiyatları yüzünden devamlı ertelemek zorunda kalıyorum tedaviyi. Ama artık dayanılacak gibi değil beklemek. Elinde Gonal-f olan varsa 4 kutu gerekiyor bana... Açıkca yazmak isterim eğer ücretsiz vermek isteyen olursa çok minnettar olurum zira sgk raporum var ama buna rağmen ilaç alamıyorum ben:(

öncelikle hepimize kolay gelsin, şu mübarek günlerde Allah yardımcımız olsun... Ben de ağustosta tüp bebek tedavisine başlayacağım ancak ilaçların fiyatları yüzünden devamlı ertelemek zorunda kalıyorum tedaviyi. Ama artık dayanılacak gibi değil beklemek. Elinde Gonal-f olan varsa 4 kutu gerekiyor bana... Açıkca yazmak isterim eğer ücretsiz vermek isteyen olursa çok minnettar olurum zira sgk raporum var ama buna rağmen ilaç alamıyorum ben:(

Buradaki arkadaş ücretsiz yollayacaktı, eğerki başkasına vermediyse, bir ulaş istersen ona..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/605491-gonal-f-menagon-cetrotide-2.html

Buradaki arkadaş ücretsiz yollayacaktı, eğerki başkasına vermediyse, bir ulaş istersen ona..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/605491-gonal-f-menagon-cetrotide-2.html

ben birkaç güne adet olacağım inşallah gecikmezse .tedavim bitsin elimde kalanları hayrıma veririm parayla satmam canım.ama inşallah biranönce adet olurumda başlarım.doktor bana 4 yazdı ama pco olduğum için 2 gider diyolar ama ben genede 4 alacam mecbur.

ben birkaç güne adet olacağım inşallah gecikmezse .tedavim bitsin elimde kalanları hayrıma veririm parayla satmam canım.ama inşallah biranönce adet olurumda başlarım.doktor bana 4 yazdı ama pco olduğum için 2 gider diyolar ama ben genede 4 alacam mecbur.

ilginize teşekkür ederim... O halde sizden haber bekliyorum, inşallah hepimiz muvaffak oluruz bu yolda... Tekrar teşekkürler...

hande emin olmamakla birlikte olurda pozitif sonuç alırsam bende de ilaç kalacak. sana gönderirim...para falan istemem, yeter ki hepimizin isteği bebişimiz olsun..

Çok teşekkür ederim, oradaki arkadaş vermiş ilaçları, yine de ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim:)

Rica ederim arkadaşım ne demek:29:, olsun başka arkadaşlar ilaçları veririm yazmış. Sesinizi duyan olmuş. Allah razı olsun onlardan, çok güzel düşünmüşler. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım, sevgiler..

Son düzenleme:
arkadaşlar bende gonal f VE DİĞER TÜP BEBEK İLAÇALRI arıyorum eylül ayında tedavi olacağım sgk rapor hakım kalmadığı için buradan bakıyorumm

Son düzenleme:
Back
X