Gonal F Paylaşım Alanı

Arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için ilginiz için... Allah razı olsun hepinizden... Lenitla arkadaşım özelden mesaj atamıyorum ama bana 450lik lazım canım, adıyamanda oturuyorum... Çok teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun..

Rica ederim arkadaşım ne demek:29:, olsun başka arkadaşlar ilaçları veririm yazmış. Sesinizi duyan olmuş. Allah razı olsun onlardan, çok güzel düşünmüşler. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım, sevgiler..

Amin canım.. Gerçekten herkes çok yaRdımcı oluyor böylece kendimi yalnız hissetmemiş de oluyorum gerçekten çok iyisiniz,iyi ki varsınız...

hande emin olmamakla birlikte olurda pozitif sonuç alırsam bende de ilaç kalacak. sana gönderirim...para falan istemem, yeter ki hepimizin isteği bebişimiz olsun..

Amin inşallah olur canım inşallah pozitif olur sonucun, ilaç gönderemesen de sonucu paylaş lütfen, Allah yardımcın olsun...

Arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için ilginiz için... Allah razı olsun hepinizden... Lenitla arkadaşım özelden mesaj atamıyorum ama bana 450lik lazım canım, adıyamanda oturuyorum... Çok teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun..

Cümlemizden Allah razı olsun bende 2 ad var 450lik istersen burdan vereyim kargoya sen al ordan ama yeter mi sana 2 adet canım

merhaba herkese ben de 4. kez tedavime başladım ilk 3 ünü raporsuz denedim çok masraflı oldu:(( bunu raporla deniyorum 7 kutuya kadar verdiler 2 tane de sağolsun gönderecek arkadaşlarım fakar dr 450 den 525 e çıkaracak bu durumda 9 kutu da yetmeyecek ilave kutu gerekecek büyük ihtimal bu durumda elinde olan varsa ben de uygun fiyattan almak isterim yarın kontrolüm var o zaman doz netleşecek yarın tekrar yazarım şimdiden teşekkür ederim rabbim herkese yardım etsin

merhaba herkese hayırlı ramazanlar dün kontrolüm vardı hiç yumurtam çıkmadı dr 600 doza yani günde 1 kutuya çıkardı acil gonal f e ihtiyacım var elinde olanlar lütfen allah rızası için uygun bir ücretle bana verebilirmi cevaplarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun

meehaba lenitla. 1 kutu alacagim. ama cok acil. ne kadar ucret istiyorsunuz ve needesiniz. pazartesi sali gibi elimde olmali

özel mesaj yazamiyorum onun için burda yazarim veya madina1185@yandex.ru veya 0533908839 benimle ulaşabilirsiniz! hepsi laçlari 500 tl vermeyi duşunuyorum ayrıca Gonal F 150 tl vererim, femara 20 tablet - 50 tl , CERTOTİDE 0,25 MG -50 tl MENOGON 75 İU - 40 tl ( fiyati daha konuşabiliriz)

özel mesaj yazamiyorum onun için burda yazarim veya madina1185@yandex.ru veya 0533908839 benimle ulaşabilirsiniz! hepsi laçlari 500 tl vermeyi duşunuyorum ayrıca Gonal F 150 tl vererim, femara 20 tablet - 50 tl , CERTOTİDE 0,25 MG -50 tl MENOGON 75 İU - 40 tl ( fiyati daha konuşabiliriz)

Güzel arkadaşlar acil paraya ihtyacim var, ilaçların fiyatini anlaşabiliriz

Back
X