- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.021
arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f kaldı uygun fiyata vericem özelden mesaj atabilirsiniz....son kullanma tarihleri 2014...bilginiz olsun...umarım herkesin dileği kabul olur hayırlısıylaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana daha öncede yazmıştım ben almayı düşünüyorum ama hepsini değil.Kısım kısım verebilir misin?
özel mesaj yazamiyorum onun için burda yazarim veya madina1185@yandex.ru veya 0533908839 benimle ulaşabilirsiniz! hepsi laçlari 500 tl vermeyi duşunuyorum ayrıca Gonal F 150 tl vererim, femara 20 tablet - 50 tl , CERTOTİDE 0,25 MG -50 tl MENOGON 75 İU - 40 tl ( fiyati daha konuşabiliriz)
tlfn numaranızı eksik yazmışsınız sanırım
merhaba kaderarkadaşlarım ben tadavim için ilaçarımı almıştım..daha sonra normal yolla hamile kaldım allaha şükürler olsun 10 hafta lık olcaz teyzeleri darısı sizlerin başına benim elimde yani buzdolapta saklıyorum 3 KUTU GONALEF 450 LİK... 4 KUTU CETROTİDE...2 KUTU OVİTRELLE VAR..son kullanma tarihi 0cak 2014 ihtiyacı olan varsa uygun fiyata vereceğim
bana yassın kızlar..![]()