Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben kullandım ama tüp bebek tedavısı ıcın aşılama yaptırmıştım ondan önce klomen kullanıp ama tutmamıştıMerhabalar, gonal f ile aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan oldu mu? Ne gibi şeylere dikkat ettiniz neler yaptınız? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Klomen ben de kullandım ama işe yaramadı. Bu sefer gonal f ile denicem. Hapla iğne arasında fark olur mu acabaMerhaba ben kullandım ama tüp bebek tedavısı ıcın aşılama yaptırmıştım ondan önce klomen kullanıp ama tutmamıştı
Bence fark olacağını sanmıyorum Bunun senın vücudunun vereceği tepki onemlı gonalfta ne kadar büyücek onemlı olan bu amh testı yaptırdın mıKlomen ben de kullandım ama işe yaramadı. Bu sefer gonal f ile denicem. Hapla iğne arasında fark olur mu acaba
Yarın başlıyorum adetimin 3. Günü güzel sonuçlar inşallah hepimiz içinMerhabalar, gonal f ile aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan oldu mu? Ne gibi şeylere dikkat ettiniz neler yaptınız? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bende polikistik over var oyüzden amh ım yüksekBence fark olacağını sanmıyorum Bunun senın vücudunun vereceği tepki onemlı gonalfta ne kadar büyücek onemlı olan bu amh testı yaptırdın mı
Peki sonrasında tedaviye nasıl devam ettinizBen gonal f kullanıp aşılama yaptırmıştım tutmuştu hamile kaldım ama sağlıksız gebelik (boş gebelik )oluştu o yüzden doktorumuz sonlandırdı yani kürtajla keseyi aldı
Pardon yanlış yazmışım boş gebelik kendiliğinden olmuştu. Daha sonra aşılamada dış gebelik olmuştu sol tüpüm patladı ameliyatla sol tüpümü aldılar ve 3 ay beklemem gerekiyordu bu ay tekrar gonal f kullandım tekrar aşılama yaptıracaktım ama 5 tane yumurta gelişti ( doktorumuz 2 den fazla yumurta istemiyordu) çoğul gebelik riski var diye doktorumuz tedaviyi iptal etti kendi halimize bıraktı bu ay bakalım artık bekliyoruz ay sonunuPeki sonrasında tedaviye nasıl devam ettiniz
Hadi hayırlısı inşallah olurPardon yanlış yazmışım boş gebelik kendiliğinden olmuştu. Daha sonra aşılamada dış gebelik olmuştu sol tüpüm patladı ameliyatla sol tüpümü aldılar ve 3 ay beklemem gerekiyordu bu ay tekrar gonal f kullandım tekrar aşılama yaptıracaktım ama 5 tane yumurta gelişti ( doktorumuz 2 den fazla yumurta istemiyordu) çoğul gebelik riski var diye doktorumuz tedaviyi iptal etti kendi halimize bıraktı bu ay bakalım artık bekliyoruz ay sonunuUmarım sizinki tutar
![]()
Merhaba, ben mart 3 te gonal f kullanıp 10.gününde çatlatma iğnesi vuruldum. aşılama yaptırdım kullanırken kuru inciri çok yedim. 3 yumurtam vardı aşılama yapıldı. Eşime aşılama gününe kadar keçiboynuzu kaynatıp dolaba koydum sabah akşam içirdim 45 milyon olan sayı 216ya çıktı. 22 milyon ileri hareketli çıktı yıkamadan sonra. Şükürler olsun hamileyim 4 yılın sonundaMerhabalar, gonal f ile aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan oldu mu? Ne gibi şeylere dikkat ettiniz neler yaptınız? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Keçiboynuzunu nasıl kaynattınız? Gonal f i kullanırken mı kuru incir tükettiniz? Peki aşılama yapıldıktan sonra nelere dikkat ettiniz? Çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba, ben mart 3 te gonal f kullanıp 10.gününde çatlatma iğnesi vuruldum. aşılama yaptırdım kullanırken kuru inciri çok yedim. 3 yumurtam vardı aşılama yapıldı. Eşime aşılama gününe kadar keçiboynuzu kaynatıp dolaba koydum sabah akşam içirdim 45 milyon olan sayı 216ya çıktı. 22 milyon ileri hareketli çıktı yıkamadan sonra. Şükürler olsun hamileyim 4 yılın sonunda![]()
Umudumu kaybetmiyorum ama psikolojik olarak çok yıprandığımı hissediyorum malesefYaa üzülmeyim hiç çünkü benim de 4 ya da 5. Aşılamam tutmuştuüstüne dış gebelik geçirip sol tüpüm alındı bu ay tekrar aşılama deneyecektim tedavim iptal ama ben umudumu kaybetmedim siz de kaybetmeyin her şeyin hayırlısı
![]()
Evet gonal f kullanırken günde 2 3 tane yedim yumurtalar daha sağlıklı oluyormuş diye okumuştum. 2 litre suya 10 tane keçiboynuzu kırıp attım kaynattım suyunu süzüp dolaba koydum sabah akşam içirdim eşime.. Bittikçe tekrarladım. Tadı pek iyi değil ama ben zorla içirdimKeçiboynuzunu nasıl kaynattınız? Gonal f i kullanırken mı kuru incir tükettiniz? Peki aşılama yapıldıktan sonra nelere dikkat ettiniz? Çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Ben,Merhabalar, gonal f ile aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan oldu mu? Ne gibi şeylere dikkat ettiniz neler yaptınız? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Peki kaçıncı aşılamanızda tuttu? Bende eşime keçiboynuzu özü içiriyorumEvet gonal f kullanırken günde 2 3 tane yedim yumurtalar daha sağlıklı oluyormuş diye okumuştum. 2 litre suya 10 tane keçiboynuzu kırıp attım kaynattım suyunu süzüp dolaba koydum sabah akşam içirdim eşime.. Bittikçe tekrarladım. Tadı pek iyi değil ama ben zorla içirdim
Neler dikkat ettiniz?Ben,
ilk denemede tüp bebek tuttu
İlk aşılamam canım. Ben keçiboynuzu özünüde içiriyordum kaynattığımdan da. Sayısı 45milyondu 216milyon gibi bişey oldu sonraPeki kaçıncı aşılamanızda tuttu? Bende eşime keçiboynuzu özü içiriyorum
Birde eşim sigara kullanıyordu onu bıraktı onunda etkisi olabilir.Peki kaçıncı aşılamanızda tuttu? Bende eşime keçiboynuzu özü içiriyorum