Gonal F ve aşılama

Regl 3. Gün Bende gonal f kullanmaya başladım 10. Gün çatlatma iğnesi vuruldum saat 23.00 da 12. Gün yani yarın aşılamam olacak inşallah güzel sonuçlar alırız Rabbim isteyen herkese versin.

Regl 3. Gün Bende gonal f kullanmaya başladım 10. Gün çatlatma iğnesi vuruldum saat 23.00 da 12. Gün yani yarın aşılamam olacak inşallah güzel sonuçlar alırız Rabbim isteyen herkese versin.
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar 🙏🙏

Merhaba, ben mart 3 te gonal f kullanıp 10.gününde çatlatma iğnesi vuruldum. aşılama yaptırdım kullanırken kuru inciri çok yedim. 3 yumurtam vardı aşılama yapıldı. Eşime aşılama gününe kadar keçiboynuzu kaynatıp dolaba koydum sabah akşam içirdim 45 milyon olan sayı 216ya çıktı. 22 milyon ileri hareketli çıktı yıkamadan sonra. Şükürler olsun hamileyim 4 yılın sonunda🥰💕🙏
Aşılamadan sonra neler hissettin fark edebilmiş miydin tuttuğunu canım

Aşılamadan sonra neler hissettin fark edebilmiş miydin tuttuğunu canım
3.gün vajinaya sancı girdi 3 kere falan bağırdım o kadar acı oldu. Ve sürekli sol kasığım ağrıyordu. 9.gün 2 kere başım döndü eşim psikolojik olduğunu söyledi. İğneden sonra 14.gün adet oluyorum dedim belim çok ağrıdı. Aşılamadan sonra 6.gün test yaptım yoktu 9.günden sonra sadece ışığın altında görünen çizgi çıktı 11. 12 gün erken testte de normalde de pozitifi gördüm kan verdim hemen. 104,75 çıkmıştı canım.

10. Günüm aşılamadan sonra arada adet olacak mışım gibi ufak ağrılar var onun dışında hiç bir belirtim yok oruç da tutuyorum hiç dokunmadı çok merak ediyorum inşallah tutmuştur🤲🏻

10. Günüm aşılamadan sonra arada adet olacak mışım gibi ufak ağrılar var onun dışında hiç bir belirtim yok oruç da tutuyorum hiç dokunmadı çok merak ediyorum inşallah tutmuştur🤲🏻
Birde progesteron dan galiba gögüslerim aşırı hassas

Kızlar malesef düşük riskim var kesenin etrafında kanama görüldü yatıyorum😭dualarınızı eksik etmeyin lütfen🙏🌼

Allah yardımcın olsun canım. Dua ederim bende 14. Gün test yaptım negatif maalesef 2. Çizgi silik bile değil adet olmadım belirtim de yok ama test negatif

Back
X