• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gonal f ve crinone jel için yardıma ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ebrukizilboga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
28
0
86
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ AY AŞILAMA DENEYECEĞİM AMA MALESEF MADDİ DURUMUM ANCAK AŞILAMA ÜCRETİEN YETİYOR. GONAL F VE CRİNONE JEL SİZLERİNDE BİLDİĞİ GİBİ ÇOK PAHALI BENDE BU YÜZDEN YÜZDESİYLE ALABİLECEĞİM YADA AZ KALMIŞ OLUP VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM. GERÇEKTEN ZOR BİR DÖNEM DOKTORLAR STRES YAPMAYIN DİYORLAR AMA İNSANIN ŞARTLARI MALESEF İZİN VERMİYOR. BİRDE PKO HASTALARI BİLİR NORMAL DOZDAN DAHA FAZLA GONALF KULLANMKA ZORUNDA KALIYORUZ YUMURTALAR GELİŞMEDİĞİ İÇİN BU YÜZDEN 3 KUTU KADAR GONAL F VE BULABİLDİĞİM KADAR CRİNONE JELE İHTİYACIM VAR VE YÜZDESİYLE ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM VE AYRICA ÇOKTA DUA EDERİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER a.s.

Canım tuana 86 da gonal f var sanırım 2-3 kutu kadar mail adresinide yazmış senin içinde yazdım oraya ne olur onla iletişime geç
rabbim yardımcımız olsun inş

Son düzenleyen: Moderatör:
NURTı BENı ÇOK AMA ÇOK DUYGULANDIRDIN SEN Bı MELEKSıN ABARTMIYORUM ıNAN ÖYLE MORAL OLDUKı BU BıLGı RABBıM NE MURADIN VARSA VERSıN. ALLAH SENıDE DARDA BIRAKMASIN. ıNŞALLAH BULABıLDıĞıM KADAR BULURUM. SAOL CANIMhihoyyyta.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yaaaaaaa benim de aşılama var bu ay inana tutarsa artanını sana para istemeden veririm canım..allah yardımcın olsun

Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhhhh
ebrucum benim gibi bu yolda mücadele verenlerin herzaman yanındayım...
Ozceliksena inşallah sende hayırlısı ve sağlıkla kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin inşallah
rabbim bu yolda kimseyi darda koymasın sağlıkla ve hayırlısı ile mucielerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nurtii cim güzel dileklerinden dolayı çooooooooooooooooook teşekkür ederim birtanem...allah gönlüne göre versin canım...allah senin de yüzünü güldürsün inşallah.........

Back
X