Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası biraz karışık canım ben daha önce 450 ve 300 lük kullandım ama bazen 25 yada 50 fazla çıkıyor içindeGonal f kullananlar yardımcı olunkullandıkça değer mesela 900 den 0 a kadarmı düşecek zamanla
İlk zamanlar azaldığını fark etmiyorsun göz yanılması oluyo ama doğru şekilde yapıyorsan sıkıntı yokturGonal f kullananlar yardımcı olunkullandıkça değer mesela 900 den 0 a kadarmı düşecek zamanla
İlk zamanlar azaldığını fark etmiyorsun göz yanılması oluyo ama doğru şekilde yapıyorsan sıkıntı yoktur
Günde 100 ml mi yapıyorsunakmamış gibi yaa korktum iğneyi boş batırdım sandım
iğneyi aşağı doğrulttuğumda 900 yazan yerden baktım sıvı 800 e gelmiş mesela ordan anlicam değilmi kullandığımı
Yok kuzum sıfırlanıyorsa gidiyordur sıkıntı yok bende hep öyle düşündüm hatta haplara kolay cevap verirken gonal f e yavaş tepki verince dedim ben mi yapamıyorum diye ama sıkıntı yok sıfırlandığı süreceMesela günlük 75 ml kullancam ,o başlıktan 75 e getiriyorum ya kendime batırdığımda basılı tutup sıfırlanıyor ya hiç hissetmiyom acaba sıvının akmama gibi durumu olurmu karnıma
Haa ben öyle dairesel hareketler yapmadımYok kuzum sıfırlanıyorsa gidiyordur sıkıntı yok bende hep öyle düşündüm hatta haplara kolay cevap verirken gonal f e yavaş tepki verince dedim ben mi yapamıyorum diye ama sıkıntı yok sıfırlandığı sürece
Bide bitince pamukla basıyorsun ya biraz dairesel hareketlerle ovalarsan daha rahat dağılır
Stres yapma kuzum iğne gidiyor sadece normal iğnelerde De yaparlar ya öyleHaa ben öyle dairesel hareketler yapmadımoof ne stresli bir durum ya ilk aşılama diye yanlışmı yapıyorum diye üzüldüm ama nasip bakalım daha dikkatli kullanırım
karın kasık ağrısı normalmi peki iğneden sonra
Daha belli değil o gün gelince söylerler heraldeStres yapma kuzum iğne gidiyor sadece normal iğnelerde De yaparlar ya öylebu tatlı telaşların keyfini çıkar sen ne kadar mutlu olursan yumişler de o denli güzel tepkiler verir
Kasık ağrısı normal yumişler büyürken hissediyorsun onu ovitrelle mi yapcan çatlatma iğnesi olarak
Son aşılamam 2 dk bile sürmemişti rahat geçmişti inşallah seninki de öyle rahat geçer inşallah pozitif sonuçlar alırsınDaha belli değil o gün gelince söylerler heraldesizde aşılama oldunuzmu hiç acılı bir işlemmi
Amin inşallah canım benimSon aşılamam 2 dk bile sürmemişti rahat geçmişti inşallah seninki de öyle rahat geçer inşallah pozitif sonuçlar alırsın![]()
Amin canım inşallah yok tutmadı çatlamadı benim yumişlerAmin inşallah canım benimRabbim herkese versin inşallah
Sizin ki tuttumu peki aşılamayla
kaç yumurtanız oluşmuştu
Olsun canım vakti saati vardır elbet Rabbim hepimize tez vakit versinAmin canım inşallah yok tutmadı çatlamadı benim yumişler2tane oluşmuştu geçen ay yaptığımızda
Aynen öyle canım onunda Bi vakti var bakalımOlsun canım vakti saati vardır elbet Rabbim hepimize tez vakit versinBu iğnenin pozisyonu farkeder mi ayakta yada oturarak
![]()
Tamam canım çok saolAynen öyle canım onunda Bi vakti var bakalım
Aminn inşallah
Valla tam bilmiyorum ben hep ayakta yaptım daha rahat oluyo diye ama youtu.be de felan oturuyorlardı tarif ederken
Siz neden aşılama düşündünüzAynen öyle canım onunda Bi vakti var bakalım
Aminn inşallah
Valla tam bilmiyorum ben hep ayakta yaptım daha rahat oluyo diye ama youtu.be de felan oturuyorlardı tarif ederken
Pkos vardı bende yumurtalarım kendiliğinden büyümüyor çatlamıyor işte ilaçlarla deneme yaptık olmadı sonra aşılamayı istiyorduk onu da yaptık gene olmadıSiz neden aşılama düşündünüz![]()
Pkos vardı bende yumurtalarım kendiliğinden büyümüyor çatlamıyor işte ilaçlarla deneme yaptık olmadı sonra aşılamayı istiyorduk onu da yaptık gene olmadışimdi de keyfi bilir napim modundayız biraz
daha gelmeden yordu bizi eşşek sıpası
hayır demiyo ki gelcem anamla babamın biraz mecali kalsın peşimde koşmaya diye
![]()