• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gonal f yarım kalan iğne

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ysgl26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
844
Puanlar
33
Aşılama için temmuz ayında 900 lük gonal f nin üzerinden 2 doz kullandım. 2 ay geçti üzerinden. Buzdolabında duruyor doktorum onu kullanmaya devam edebilirsin 2. Aşılama için dedi ama prospektüste açılan ilaç 28 gün sonra kullanılmaz yazıyor. Kafam karıştı 2 doz kullandım ama kullanmasa mıydım ?

Aşılama için temmuz ayında 900 lük gonal f nin üzerinden 2 doz kullandım. 2 ay geçti üzerinden. Buzdolabında duruyor doktorum onu kullanmaya devam edebilirsin 2. Aşılama için dedi ama prospektüste açılan ilaç 28 gün sonra kullanılmaz yazıyor. Kafam karıştı 2 doz kullandım ama kullanmasa mıydım ?
Bende son 175 mg falan kalmıştı direk at kullanılmaz denmişti açıldığı için siz sormadan kullaanmayin derim

Bende son 175 mg falan kalmıştı direk at kullanılmaz denmişti açıldığı için siz sormadan kullaanmayin derim
Kullan dedi de doktorum. Kafam karıştı benim de o yüzden

Kullan dedi de doktorum. Kafam karıştı benim de o yüzden
Şuan aynı durumu bende yaşıyorum üstelik bilmediğim için 5 gündür kullandım kullanmaya devam etmelimiyim 3 günüm falan kaldı. 3 ay oldu bide benim

Benimde 450lik bir kere 75 doz kullandım. Kutusundan ve buzdolabında koyduğum yerden hiç çıkartmadım.
1 ay oldu acaba diğer tedavi için kullanabilir miyim hiç bilmiyorum

Back
X