canım sana nacizene tavsiyem bende 3 . denememi yapıcam.bugüne kadar bana hiç bakılmadı sorun bende değil diye mesela yerinde olsam histereskopimi yaptırırım kocanın da spremlerine detaylı bir şekilde baktırır ondan sonra yaptırırım.çünkü merkezler bunları hemen yapmıo başarısız denemelerde sonra bunları yapıo sonrada pişman oluyosun keşke baştan baktırsaydım diye.alakasız bir şey soracagım... ben hiç tup tedavisi veya aşılama tedavisi görmedim. ama bu sene denemek istiyoruz.
sorum da şu : bu gune kadar yaptıgınız tup tedavileri neden başarısızlık ile sonuclandı? 7. deneme olacak diye yazmışızsınız bu durumda tecrube sahibisiniz ve bu surecin cok yorucu oldugunu biliyorum.mesela nerelere dikkat edecegiz doktor ve tedavi ilaç konusunda vb. tum konularda tavsiyeniz nedir?
konuyu bozacak derseniz özelden de mesaj atabilirsiniz? paylaşmak ve tavsiye vermek istemesseniz de saygı duyarım.
inş. bu seferki denemenizde gebe kalır, saglıkla bebeginizi (bebeklerinizi belki 2.kiz olur filan :) ) kucagınıza alırsınız.
spor derken tatlım ne yapalım ne gibi faydası var.dualrınıza amin diyorum ben 36 yaşımdayım bu güne kadarki tedvilerde yumurta kalitesinin boş çıkması ve erkek faktörü sebebiyle sonuç alamadık nelere dikat edeceğiz diye sormuşsun aslında biraz sağlıklı beslenip spor yapılabilir onun haricinde çok fazla dikat edilecek bir şey yok