Gonalf 112.5dozu

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Gonalf 112.5 dozunu yapicam bu akşam kizlar hangi çizgide olması gerekiyo bilenler yalanlar yazbailirmi

Kalem gibi zaten, Üstünde çevirerek ayarlanan sayılarda yok mu. Ben 200 vuruyordum ama küsüratına kadar o sayılar mevcuttu. Sadece çevirerek sayıyı ayarla vur. Sıvının durduğu çizgiye bakma. Hemşire numara bırakır yapamazsan ara der. Sana söylemedi mi

Hayr doktorla iletişime geçtim gerek kalmadi dün akşam catlatma ignelerini vurdum bugün biraz hassasiyet karın ağrısı miğde bulantisi oldu normalmi acaba

Hayr doktorla iletişime geçtim gerek kalmadi dün akşam catlatma ignelerini vurdum bugün biraz hassasiyet karın ağrısı miğde bulantisi oldu normalmi acaba
Yarın opu işlemi var o zaman. Heyecandandır :)

İğne beni etkilememişti. O gün 4 tane vuruyoruz hepsinin saati belliydi diye hatırlıyorum. Benim gittiğim merkezin hemşire nosu vardı. Gece 10 da olsa aradığım olmuştu. Hiç no bırakmadılar mı? Arayıp konuşsan için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…