Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de ilk tedavimde 150 doz kullandırmıştı doktor. Ve doğal olarak çok az yumurta oluştu. Pco olmadığım halde o doz çok düşüktü tabiki. Doktor değişikliği yaptım canım. Çünkü benimle aynı şartlarda olanlar 200-300 arası kullanmıştı. Düşün sadece 1 kalem diğer kalemden de 1 doz kullanmış olmuştum. Bence gayet iyi. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırısınSaol canım. Ben de inan bu gücü burda sizlerden alıyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. Çarşamba günü opu var, dualarını beklerim.
Kişiden kişiye yumurtalara gore dr ayarladığı bir dozdur cnm kafaya göre olacak is değil.. yuksek olsa vermez..
125..
225..dozlarda bende kullanmıştım
Teşekkür ediyorum kızlar. İnsan üç başarısız deneme yapınca artık herşeyi inceler hale geliyor. Buraya yazdıktan sonra ben de soruşturdum, normal bi doz olduğunu söylediler. Çarşamba opum var, dua edin.benim de ilk tedavimde 150 doz kullandırmıştı doktor. Ve doğal olarak çok az yumurta oluştu. Pco olmadığım halde o doz çok düşüktü tabiki. Doktor değişikliği yaptım canım. Çünkü benimle aynı şartlarda olanlar 200-300 arası kullanmıştı. Düşün sadece 1 kalem diğer kalemden de 1 doz kullanmış olmuştum. Bence gayet iyi. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırısın
Canım güzel başladı opu sonrası macerası ama şuan tedirginim biraz. 10 yumurta topladılar, 9u döllendi. Üçüncü gün 7si çok iyi durumda 2si geriledi dediler. Bugün 5. Gün 4ünün gelişimi durmuş. 1ini dondurdular. 4 tanesini de altıncı güne bıraktılar. Yarın tekrar arayacaklar. Umarım onlar da kalır, sanmıyorum ama hayırlısı olsun,Ne yaptın merak ettim opun vardı![]()
İnşallah güzel ilerler canım. Eşin de sıkıntı var mı?Canım güzel başladı opu sonrası macerası ama şuan tedirginim biraz. 10 yumurta topladılar, 9u döllendi. Üçüncü gün 7si çok iyi durumda 2si geriledi dediler. Bugün 5. Gün 4ünün gelişimi durmuş. 1ini dondurdular. 4 tanesini de altıncı güne bıraktılar. Yarın tekrar arayacaklar. Umarım onlar da kalır, sanmıyorum ama hayırlısı olsun,
Saol canım. Çok şükür eşimde de sıkıntı yok bende de. Neden böyle oluyor anlamıyorum, asıl canımı o sıkıyor. 38 yaşındayım 10 yumurta toplandı, eşimin değerleri normal hatta aklımıza takıldı DNA hasarı testi yaptırdık. %4 çıktı hasar. Ama olmuyor, bu dördüncü denemem. Ters giden ne diyorsun BİLMİYORUM diyorlar. Artık gerçekten hiçbir laboratuvara hiçbir merkeze zerre kadar güvenim kalmadı. Olmayacaksa söyleselerde boşa uğraşamasak, hayatımıza baksak.İnşallah güzel ilerler canım. Eşin de sıkıntı var mı?
Emriyoların kalitesiz olduğunu nasıl anladılar ?Merak ettimAnladım canım pozitif olmasına sevindim ama kişiye özel nasıl belirleyebilir ki? Öncesinde düşük doz denemedi, vücudumun vereceği tepkiyi bilmiyor. Benim merak ettiğim dozun yükselmesi kaliteyi düşürüyor mu? Sonuçta ihtiyacım olan iyi bi yumurta, kaliteli bi embriyo, sağlıklı bir bebek. Geçen tedavimde 7 tane kalitesiz embriyom oldu, 2 tane kaliteli embriyom olmasını tercih ederdim. Bunları yeniden başlamadan konuşsam iyiymiş, kafama takılmazmış sonradan, doktorun işine karışmak istememiştim ama ilk fırsatta konuşucam.
Canım beşinci güne gitmiyor çoğu. 2 tane kalıyor. Onlarında sınıflandırmasını sorduğumda 5bc, 5cc demişlerdi geçen. Bu tedavimde de 4bc, 4cc. İşin içine hele C girdi mi kaliteli değil anlamına geliyor.Emriyoların kalitesiz olduğunu nasıl anladılar ?Merak ettim
Saol canım. Çok şükür eşimde de sıkıntı yok bende de. Neden böyle oluyor anlamıyorum, asıl canımı o sıkıyor. 38 yaşındayım 10 yumurta toplandı, eşimin değerleri normal hatta aklımıza takıldı DNA hasarı testi yaptırdık. %4 çıktı hasar. Ama olmuyor, bu dördüncü denemem. Ters giden ne diyorsun BİLMİYORUM diyorlar. Artık gerçekten hiçbir laboratuvara hiçbir merkeze zerre kadar güvenim kalmadı. Olmayacaksa söyleselerde boşa uğraşamasak, hayatımıza baksak.