Gonalf 225ml yüksek bir doz mu? Yumurtaların kalitesiz olmasına neden olur mu?

Kişiden kişiye yumurtalara gore dr ayarladığı bir dozdur cnm kafaya göre olacak is değil.. yuksek olsa vermez..
125..
225..dozlarda bende kullanmıştım

Saol canım. Ben de inan bu gücü burda sizlerden alıyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. Çarşamba günü opu var, dualarını beklerim.
benim de ilk tedavimde 150 doz kullandırmıştı doktor. Ve doğal olarak çok az yumurta oluştu. Pco olmadığım halde o doz çok düşüktü tabiki. Doktor değişikliği yaptım canım. Çünkü benimle aynı şartlarda olanlar 200-300 arası kullanmıştı. Düşün sadece 1 kalem diğer kalemden de 1 doz kullanmış olmuştum. Bence gayet iyi. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırısın

Kişiden kişiye yumurtalara gore dr ayarladığı bir dozdur cnm kafaya göre olacak is değil.. yuksek olsa vermez..
125..
225..dozlarda bende kullanmıştım
benim de ilk tedavimde 150 doz kullandırmıştı doktor. Ve doğal olarak çok az yumurta oluştu. Pco olmadığım halde o doz çok düşüktü tabiki. Doktor değişikliği yaptım canım. Çünkü benimle aynı şartlarda olanlar 200-300 arası kullanmıştı. Düşün sadece 1 kalem diğer kalemden de 1 doz kullanmış olmuştum. Bence gayet iyi. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırısın
Teşekkür ediyorum kızlar. İnsan üç başarısız deneme yapınca artık herşeyi inceler hale geliyor. Buraya yazdıktan sonra ben de soruşturdum, normal bi doz olduğunu söylediler. Çarşamba opum var, dua edin.

Ne yaptın merak ettim opun vardı 💚
Canım güzel başladı opu sonrası macerası ama şuan tedirginim biraz. 10 yumurta topladılar, 9u döllendi. Üçüncü gün 7si çok iyi durumda 2si geriledi dediler. Bugün 5. Gün 4ünün gelişimi durmuş. 1ini dondurdular. 4 tanesini de altıncı güne bıraktılar. Yarın tekrar arayacaklar. Umarım onlar da kalır, sanmıyorum ama hayırlısı olsun,

Canım güzel başladı opu sonrası macerası ama şuan tedirginim biraz. 10 yumurta topladılar, 9u döllendi. Üçüncü gün 7si çok iyi durumda 2si geriledi dediler. Bugün 5. Gün 4ünün gelişimi durmuş. 1ini dondurdular. 4 tanesini de altıncı güne bıraktılar. Yarın tekrar arayacaklar. Umarım onlar da kalır, sanmıyorum ama hayırlısı olsun,
İnşallah güzel ilerler canım. Eşin de sıkıntı var mı?

İnşallah güzel ilerler canım. Eşin de sıkıntı var mı?
Saol canım. Çok şükür eşimde de sıkıntı yok bende de. Neden böyle oluyor anlamıyorum, asıl canımı o sıkıyor. 38 yaşındayım 10 yumurta toplandı, eşimin değerleri normal hatta aklımıza takıldı DNA hasarı testi yaptırdık. %4 çıktı hasar. Ama olmuyor, bu dördüncü denemem. Ters giden ne diyorsun BİLMİYORUM diyorlar. Artık gerçekten hiçbir laboratuvara hiçbir merkeze zerre kadar güvenim kalmadı. Olmayacaksa söyleselerde boşa uğraşamasak, hayatımıza baksak.

Hoh 😨Bir igneyi direk bosaltmak gibi cok fazla degilmi ben 50 île baslamistim sonra baska doktor dozu yukseltelim demisti ama kendi doktorum komple ilaci degistirdi

Anladım canım pozitif olmasına sevindim ama kişiye özel nasıl belirleyebilir ki? Öncesinde düşük doz denemedi, vücudumun vereceği tepkiyi bilmiyor. Benim merak ettiğim dozun yükselmesi kaliteyi düşürüyor mu? Sonuçta ihtiyacım olan iyi bi yumurta, kaliteli bi embriyo, sağlıklı bir bebek. Geçen tedavimde 7 tane kalitesiz embriyom oldu, 2 tane kaliteli embriyom olmasını tercih ederdim. Bunları yeniden başlamadan konuşsam iyiymiş, kafama takılmazmış sonradan, doktorun işine karışmak istememiştim ama ilk fırsatta konuşucam.
Emriyoların kalitesiz olduğunu nasıl anladılar ?Merak ettim

Emriyoların kalitesiz olduğunu nasıl anladılar ?Merak ettim
Canım beşinci güne gitmiyor çoğu. 2 tane kalıyor. Onlarında sınıflandırmasını sorduğumda 5bc, 5cc demişlerdi geçen. Bu tedavimde de 4bc, 4cc. İşin içine hele C girdi mi kaliteli değil anlamına geliyor.

Saol canım. Çok şükür eşimde de sıkıntı yok bende de. Neden böyle oluyor anlamıyorum, asıl canımı o sıkıyor. 38 yaşındayım 10 yumurta toplandı, eşimin değerleri normal hatta aklımıza takıldı DNA hasarı testi yaptırdık. %4 çıktı hasar. Ama olmuyor, bu dördüncü denemem. Ters giden ne diyorsun BİLMİYORUM diyorlar. Artık gerçekten hiçbir laboratuvara hiçbir merkeze zerre kadar güvenim kalmadı. Olmayacaksa söyleselerde boşa uğraşamasak, hayatımıza baksak.

DNA hasarı testinde bebeğin zihinsel durumu ile alakalı bir durum hakkında bilgi de ortaya çıkabiliyor mu? Ben de yumurta donduracağım.Bilmiyorum ilaç kullanıyorum akıllı ilaç. Bunu bırakamam şu anda.İlerde düşünüyorum bebek tam iyileşince.Tek merak ettiğim Bazı testlerle yumurtanın her bakımdan durumu anlaşılabiliyor mu?

Back
X