Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba size ulasamadım okursanız belkı sızden gonteapeptyl almıstım ılaclardan sonra kendlıgımden hamıle kaldım numram …sıze ne kadar tesekkur etsem az ozaman sız hamıleydınız ve dua etmıstınız sızınde karsınıza hep ıyı ınsanlar cıksın ınsallah tekrar tekrar tesekkur ederim
merhaba size ulasamadım okursanız belkı sızden gonteapeptyl almıstım ılaclardan sonra kendlıgımden hamıle kaldım numram …. sıze ne kadar tesekkur etsem az ozaman sız hamıleydınız ve dua etmıstınız sızınde karsınıza hep ıyı ınsanlar cıksın ınsallah tekrar tekrar tesekkur ederim
merhaba size ulasamadım okursanız belkı sızden gonteapeptyl almıstım ılaclardan sonra kendlıgımden hamıle kaldım numram …sıze ne kadar tesekkur etsem az ozaman sız hamıleydınız ve dua etmıstınız sızınde karsınıza hep ıyı ınsanlar cıksın ınsallah tekrar tekrar tesekkur ederim
Lütfen gizliliğinizi korumak ve güvenliğiniz için ad soyad telefon numarası vb bilgilerinizi herkesin göreceği alanlarda paylaşmayınız çünkü siteyi ziyaretçi olarak okuyanlar da var, istemediğiniz kişiler tarafından rahatsız edilebilirsiniz.
Telefon numarası paylaşacağınızda görüşmek istediğiniz üyeye özel mesaj atmalısınız.