• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonapeptyl ya da decapeptyl kullananlar bakabilir mi

ximix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
155
60
28
33
Arkadaşlar tüp bebekte uzun protokol uygulanacak adetin 21. Günü Gonapeptyl başladık adet olunca doktora gidip normal tüp bebek süreci başlıcaktı ama şu an adet olamıyorum bu ilaçlar adet gecikmesi yapar mı

Arkadaşlar tüp bebekte uzun protokol uygulanacak adetin 21. Günü Gonapeptyl başladık adet olunca doktora gidip normal tüp bebek süreci başlıcaktı ama şu an adet olamıyorum bu ilaçlar adet gecikmesi yapar mı
Bende yapmamisti gonapeptyl

Sizde benim gibi mi kullandınız adetin 21. Günü mü başladınız süreç nasıl ilerledi sizde ben de ilk defa uzun protokol uygulanacak da merak ediyorum
Aa yok ben catlatma icin kullandim 2 tane sadece . Onu kullandigin surece adet olmazsin zaten

Doktor bana bunu verip adet olana kadar kullanacaksın adet olunca yarıya düşürmez hatta dedi anlamadım bende
Iyide gonapeptyl adet olana kadar nasil kullanilsin ki ben onu catlatma ignesi olarak biliyorum bidahami sorsan ben catlatma icin kullandim cunku

Bende uzun protokole benzeyen bır yontem denıyoruz 22. Gün başladık gonopeptly 2 gün kullandım doz olarak az ve ılave gonalf menopur eklendi, devam ediyorum 2 güne regl beklıorum.

Iyide gonapeptyl adet olana kadar nasil kullanilsin ki ben onu catlatma ignesi olarak biliyorum bidahami sorsan ben catlatma icin kullandim cunku
Evet çatlatma iğnesi olarak da kullanılıyormuş ama uzun protokolde de yumurta baskılayıcı olarak kullanılıyor sanırım forumda bu şekilde kullananlar gördüm

Bende uzun protokole benzeyen bır yontem denıyoruz 22. Gün başladık gonopeptly 2 gün kullandım doz olarak az ve ılave gonalf menopur eklendi, devam ediyorum 2 güne regl beklıorum.
Gonal f adet olunca başlanacak bende de menopurda aldırdı bana doktor ama onu ne zaman kullancam henüz bilmiyorum

Gonal f adet olunca başlanacak bende de menopurda aldırdı bana doktor ama onu ne zaman kullancam henüz bilmiyorum
Nerde tedavi görüyosunuz hayırlara vesıle olsun inşallah. Insallah gecıkme felan olmaz.

Bende uzun protokol e başladım gonopepty ve doğum kontrol aynı anda kullandım. Doğum kontrolden kaç gün sonra adet okurum diye sorduğumda iğneyle beraber bu süre belli olmaz bazılarında iğne gecikme yapabilir demişlerdi. Adet olmazsam da hastaneye gelmem için tarih vermislerdi

Biz de uzun protokol gonapeptyl ile başladık. Normal adet tarihime 1 gün var. Bana da erkene çekebilir gibi gelmişti, şimdilik öyle bir durum yok.

Keske duphaston verseymis niye böyle birsey yapmaya kalkisti doktorun ben bu igneler hakkinda hic iyi bisey okumuyorum ..umarim adet hemen olursun bence duphastonu sor doktoruna gebelik istiyenler icin hem adet sökücü hemde tutunmasina yardimci bir kombinasyonlu ilac

Benim doktorumda bu protokole başladı günde yarım enjektör başladık.adet görünce gel dedi iğne adetimi geciktirdi.elimdeki iğneler bitti.bu sefer piyasada iğnenin devamını bulamadık ve sonuç tedavi iptal.bir kutu iğneyi boşa kullandım.iğnem bitti ve ben ertesi gün adet oldum.adetli dönemimi uzattı iğne.bu protokolden hiçbirşey anlamadım.

Benim doktorumda bu protokole başladı günde yarım enjektör başladık.adet görünce gel dedi iğne adetimi geciktirdi.elimdeki iğneler bitti.bu sefer piyasada iğnenin devamını bulamadık ve sonuç tedavi iptal.bir kutu iğneyi boşa kullandım.iğnem bitti ve ben ertesi gün adet oldum.adetli dönemimi uzattı iğne.bu protokolden hiçbirşey anlamadım.
Doktorun söylediğinden 1 kutu fazla almıştım ben doktorumun dediği kadar iğne alsaydım gecikmeden kaynaklı bende iğne bulamazdım muhtemelen olanları çok zor bulmuştuk çünkü. Sonra tekrar tedaviye başladınız mı

Doktorun söylediğinden 1 kutu fazla almıştım ben doktorumun dediği kadar iğne alsaydım gecikmeden kaynaklı bende iğne bulamazdım muhtemelen olanları çok zor bulmuştuk çünkü. Sonra tekrar tedaviye başladınız mı
Daha balamadım adetimin 20.günü tekrar baştan gonapeptyl e başlamam lazım.3 kutu bulmamı söyledi hemşire.ama ben kararsızım hala bu tedaviye tekrar başlamaktan.ondan önceki ayda yumurtalarım eşit büyümedi diye tedavim iptal edildi.bu ay ilacın devamını bulamadım diye iptal oldu.psikolojik olarak yoruldum

Daha balamadım adetimin 20.günü tekrar baştan gonapeptyl e başlamam lazım.3 kutu bulmamı söyledi hemşire.ama ben kararsızım hala bu tedaviye tekrar başlamaktan.ondan önceki ayda yumurtalarım eşit büyümedi diye tedavim iptal edildi.bu ay ilacın devamını bulamadım diye iptal oldu.psikolojik olarak yoruldum
Ben google haritalarda tek tek eczaneleri arayarak sormuştum. Hatta artık reçeteyi bölerek aldım, çünkü meriofert ve gonal f i başka eczane bulabilmişti. Gonapeptyl olanda da diğerleri yoktu. Gonapeptyli acil olduğu için alıp ertesi gün diğerlerini tekrar reçete ettirmiştim.

Bu şekilde uzun protokolde mi yumurtalarınız eşit büyümedi? Bende normal protokolde embriyo gelişimi sıkıntılı oldu o yüzden uzun protokol deniyoruz olmazsa ben de ara vericem artık

Bu şekilde uzun protokolde mi yumurtalarınız eşit büyümedi? Bende normal protokolde embriyo gelişimi sıkıntılı oldu o yüzden uzun protokol deniyoruz olmazsa ben de ara vericem artık
Yok normal tedavide gonalf kullanırken yumurtalarım eşit büyümedi.ilk defa uzun protokole geçti.ondada bir kutu gonapeptyl kullandım tedavim iptal oldu.

Biz de uzun protokol gonapeptyl ile başladık. Normal adet tarihime 1 gün var. Bana da erkene çekebilir gibi gelmişti, şimdilik öyle bir durum yok.
Merhaba uzun protokol sonrası tedavi nasıl devam ediyor bende ise yaramadı amh düşük ondan mı acaba yumurtam cevap vermedi ilaçlara

Back
X