Gonapeptyl ya da decapeptyl kullananlar bakabilir mi

Merhaba uzun protokol sonrası tedavi nasıl devam ediyor bende ise yaramadı amh düşük ondan mı acaba yumurtam cevap vermedi ilaçlara
Arkadaşa sormuşsunuz ama ben de cevap veriyim. Uzun protokol bende işe yaramadı maalesef daha da kötü oldu sonucum kısa protokole göre

Arkadaşa sormuşsunuz ama ben de cevap veriyim. Uzun protokol bende işe yaramadı maalesef daha da kötü oldu sonucum kısa protokole göre
Benimse olab 2 yumurtam yok oldu sizde nasıl etki etti şuan normal protokoldemisiniz amh kacti

Benimse olab 2 yumurtam yok oldu sizde nasıl etki etti şuan normal protokoldemisiniz amh kacti
Amh 1.60 benim. Kısa protokolde 7 yumurta toplandı 5i olgundu. Uzun protokolde 6 yumurta toplandı ve sadece 2 olgun yumurta çıktı. Tedaviye ara vericem sonrasında nasıl bir protokol uygularlar bilmiyorm şu an için

Amh 1.60 benim. Kısa protokolde 7 yumurta toplandı 5i olgundu. Uzun protokolde 6 yumurta toplandı ve sadece 2 olgun yumurta çıktı. Tedaviye ara vericem sonrasında nasıl bir protokol uygularlar bilmiyorm şu an için
Benimde hiç yumurta büyümedi şok oldum

Arkadaşlar tüp bebekte uzun protokol uygulanacak adetin 21. Günü Gonapeptyl başladık adet olunca doktora gidip normal tüp bebek süreci başlıcaktı ama şu an adet olamıyorum bu ilaçlar adet gecikmesi yapar mı
Merhabalar. Bende adetin 21gununden itibaren gonapeptyl kullandim. Endometrioz kistim oldugu icin. Transfer oldu. Cook sukur bu gun pozitivi gordum. Resmen inanamadim. ALLAHIMA cook sukur.

Merhabalar. Bende adetin 21gununden itibaren gonapeptyl kullandim. Endometrioz kistim oldugu icin. Transfer oldu. Cook sukur bu gun pozitivi gordum. Resmen inanamadim. ALLAHIMA cook sukur.
Hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 ben de bu tedavi işe yaramadı yumurta toplama oldu ama transfer aşamasına gelemedim maalesef

Back
X