Gonapeptyl ya da decapeptyl kullananlar bakabilir mi

Arkadaşlar tüp bebekte uzun protokol uygulanacak adetin 21. Günü Gonapeptyl başladık adet olunca doktora gidip normal tüp bebek süreci başlıcaktı ama şu an adet olamıyorum bu ilaçlar adet gecikmesi yapar mı
Merhaba ben de ilk tüp bebek denememe başlamak için reglimin üçüncü günü 8 Kasım'da doktora gittim. Ama yumurtalarim eşit değilmiş önce Yasmin ilacı verdi ve ardindan 19 Kasım'da gonapeptyl kullanmaya başladım yumurtalarım için kullanıyorum doktor regl olana kadar kullanacaksın dedi bugün 11.gunum ve az önce regl oldum. Doktorumu aradim Pazartesi muayene için gidecegim Pazartesiye kadar da gonapeptyl kullanmaya devam etmemi söyledi. (Bu arada reglim bir hafta erken oldu normalde 2 Aralık'ta regl olmam lazımdı.)

Merhabalar. Bende adetin 21gununden itibaren gonapeptyl kullandim. Endometrioz kistim oldugu icin. Transfer oldu. Cook sukur bu gun pozitivi gordum. Resmen inanamadim. ALLAHIMA cook sukur.
merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. doktorum banada uzun protokol uyguladı. ginera tablet ve gonapepty iğne kullanıyorum şuanda. nerede tedavi gördünüz acaba

Benim doktorumda bu protokole başladı günde yarım enjektör başladık.adet görünce gel dedi iğne adetimi geciktirdi.elimdeki iğneler bitti.bu sefer piyasada iğnenin devamını bulamadık ve sonuç tedavi iptal.bir kutu iğneyi boşa kullandım.iğnem bitti ve ben ertesi gün adet oldum.adetli dönemimi uzattı iğne.bu protokolden hiçbirşey anlamadım.
merhabalar tüp bebek tedavisi görüyorum.agdetimin 21. gunu gonapeptly ignesini kullanmaya basladim.Cuma aksami agdet kanamam oldu.Pazartesi kontrole gelecegim.Bu surede ignelerimi yine kullanmaya devam edecek miyim?( Agdetliyken de iğneye devam edecek miyim) Haftasonu olduğu için kimseye ulaşamadım..Hastaneyi arıyorum hiç kimse yardımcı olmuyor.Sabahtan beri uğraşıyorum.yardimci olursanız sevinirim

merhabalar tüp bebek tedavisi görüyorum.agdetimin 21. gunu gonapeptly ignesini kullanmaya basladim.Cuma aksami agdet kanamam oldu.Pazartesi kontrole gelecegim.Bu surede ignelerimi yine kullanmaya devam edecek miyim?( Agdetliyken de iğneye devam edecek miyim) Haftasonu olduğu için kimseye ulaşamadım..Hastaneyi arıyorum hiç kimse yardımcı olmuyor.Sabahtan beri uğraşıyorum.yardimci olursanız sevinirim
Hiç ara vermeden kullanmıştım ben.adet olsan da devam demişlerdi.hatya beklenen sürede adet olmazsan şu tarihte hastaneye gel ilaçla adet baslatiriz hastaneye gelene kadar devam et demişlerdi

merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. doktorum banada uzun protokol uyguladı. ginera tablet ve gonapepty iğne kullanıyorum şuanda. nerede tedavi gördünüz acaba
Merhabalar;

Uzun protokol nasıl ilerliyor arkadaşlar benim tedavi şelim uzun protokol dendi süreç farklı oluyor,
Gonapeptyl kullanıyorum iğne her akşam göbekten bu akşam 8. vurucam henüz beklenen regl gelmedi biraz geçikme oluyormuş galiba. Adet olunca muayneye gideceğim sizin nasıl oldu.

ginera bitti adet oldum. gonal f merifert iğnelerine başladım. kontrole gittim yumurtalar tepki vermemiş diyip dozu arttırdılar yarın tekrar kontrolum var
Benimde esformen meriofert gonapeptyl kullanıyorum aşırı ağrım var belim ve bacaklarıma kadar inen bi ağrı yarın kontorlum var inşallah herşeyyolundadır.

Back
X