gönlünü nasıl alabilirim :( :(

çok haklısınız o tavırlarından sonra kendimi çok suçlu hissettim kötü bişey yapmışım gibi öyle hissetmemi sağladı kendimi savunmaya kalksam büyük bir kavga çıkcaktı biraz siniri geçsin bu söylediklerinizi söylücem namussuzluk yapmışım gibi davranma bana diye teşekkür ederim cevabınız için

Bak canım,sinirinin geçmesini filan bekleme.Sen tavır al,sen konuşma.Lütfen şu erkeklere bu kadar koz vermeyin.Sizin sahibinizmiş gibi davranmasına müsade etmeyin.Sana güvenmeyen seninle olmasın.Bu kadar net.Yaptığın işe saygı göstermesini bilmiyorsa,onun sana küfretmesine izin veriyorsan kendini bir sorgula.

öyle bi tavır sergiliyo ki kendimi dünyanın en suçlu insanı gibi hissediyorum :( teşekkür ederim cevabınız için
Ama değilsiniz.
Belli ki seviyorsunuz ama lütfen biraz mantıklı bakmaya çalışın olaya.
Gönül alınacak bir durum yok ortada gerçekten.

Canım hiç kötü hissetme kendini aşırı tepki vermesi hele küfür etmesi hiç hoş değil. Senin mesleğin geçim kaynağın bu sonuçta şimdiden böyle ise ileri de evden çıkmada der.

çok kıskanç olsa bu tavırlarını anlıcam normalde bu kadar sıkmaz canım ama çok büyüttü bu gazete olayını ekmek param dediğiniz gibi buraya yazmasaydım hala kendimi dünyanın en suçlu insanı gibi hissetcektim teşekür ederim

hem küfür duyup hem gönül almaya mı çalışıyorsun canım, böyle alttan aldıkça hep kendi fikirlerini dayatır, beğenmemiş olabilir, sinirlenmiş olabilir de küfür ne yani?
hep sevdiğimden bu kadar hep suçu kendimde arıyorum :( teşekkür ederim cevabınız için

O'na "bağırmadan küfretmeden bu gibi şeylerden hoşlanmadığını, kibarlıkla konuşarak söylemeliydin, ben bunu anlayabilirdim" diyip üste çıkmalısın bence.. Aksi takdirde eğer ki bir geleceğiniz varsa işinle ilgili hep onun kısıtlamalarıyla yaşamak durumunda kalırsın...

Bak canım,sinirinin geçmesini filan bekleme.Sen tavır al,sen konuşma.Lütfen şu erkeklere bu kadar koz vermeyin.Sizin sahibinizmiş gibi davranmasına müsade etmeyin.Sana güvenmeyen seninle olmasın.Bu kadar net.Yaptığın işe saygı göstermesini bilmiyorsa,onun sana küfretmesine izin veriyorsan kendini bir sorgula.

haklısınız kendimde arıyorum hep suçu çok sevdiğimden. kavga etmeyiz hiç normalde de alışkın olmadığım için onunla böyle olmaya onun için çok üzüldüm teşekkür ederim cevabınız için

meslegı bırakıyorum de gönlü olur ozaman paşanın..

daha yeni başladım işe 1 ay oldu ama ona sorarak başladım yinede arıcağını sanmıyorum çok sinirliydi :( ne yapcağımı bilmiyorum onunla böyle olunca içim hiç rahat etmiyor teşekkür ederim cevabınız için

Arkadaşım ezdirmeyin kendinizi şöyle ya sonra böyle tepenize çıkar, küfür de eder.
Annen, baban ne tepki verdi sen ona bak.
Bi'de işe ona sorarak başladım demişsin:53:
Adam küfür etmiş sen bi'de nasıl gönlünü alabilirim diye soruyosun.
Küfür ya bu resmen terbiyesizlik, saygısızlık
:19:
Sevgilin aklı başında olsa kıskandığı için insani bi'tepki verirdi en fazla...
Normalde gururlanması lazımdı başarından ötürü.

Arkadaşım ezdirmeyin kendinizi şöyle ya sonra böyle tepenize çıkar, küfür de eder.
Annen, baban ne tepki verdi sen ona bak.
Bi'de işe ona sorarak başladım demişsin:53:
Adam küfür etmiş sen bi'de nasıl gönlünü alabilirim diye soruyosun.
Küfür ya bu resmen terbiyesizlik, saygısızlık
:19:
Sevgilin aklı başında olsa kıskandığı için insani bi'tepki verirdi en fazla...
Normalde gururlanması lazımdı başarından ötürü.

aynen dediğiniz gibi gururlanması gerekiyodu benim hevesimide kırdı internetten sayfasından gördüm bende elime alıp bakmadım bile gazeye içimden gelmiyo keşke anlasa beni ama düşünceleri o kadar farklı ki ben sana face adresine foto koymanı istemiyorum 300 kişi görcek diye şimdi herkes gördü seni diye yok evlenceğim kadının boy boy resimleri çıkamaz bana ters öyle şeyler falan diye söylendi baya kıskandığı için yaptığını biliyorum ama keşke bu kadar tepki vermeseydi bide onun kızdığı daha öncede röportaj yaparken çıkmıştım gazeteye o zamanda aynı tepkiyi göstermişti şimdi bidaha aynı şey olunca delirdi iyice. sabahtan beri yemek yiyemedim resmen üzüntüme teşekkür ederim cevabınız için

aynen dediğiniz gibi gururlanması gerekiyodu benim hevesimide kırdı internetten sayfasından gördüm bende elime alıp bakmadım bile gazeye içimden gelmiyo keşke anlasa beni ama düşünceleri o kadar farklı ki ben sana face adresine foto koymanı istemiyorum 300 kişi görcek diye şimdi herkes gördü seni diye yok evlenceğim kadının boy boy resimleri çıkamaz bana ters öyle şeyler falan diye söylendi baya kıskandığı için yaptığını biliyorum ama keşke bu kadar tepki vermeseydi bide onun kızdığı daha öncede röportaj yaparken çıkmıştım gazeteye o zamanda aynı tepkiyi göstermişti şimdi bidaha aynı şey olunca delirdi iyice. sabahtan beri yemek yiyemedim resmen üzüntüme teşekkür ederim cevabınız için

300 kişi görürmüş facebookta "ohooo o da bi'şey mi dışarı hava almaya çıktığımda kaç 300ler görüyo beni" deseydin.
En baştan saçmalamasına izin vermişsin.
Benim erkek arkadaşım yazın sadece şortlu fotoğrafıma koyma lütfen dedi onda bile gıcık oldum aklım yok sanki benim:44:
Sakın özür falan dileme üstüne de düşme, gerekirse dersin tamam kıskanabilirsin ama bu benim mesleğim küfür edip saygısızlık edeceğin kadar ne yaptım ben de. Valla huy böyle yerleşirse evlenince de böyle olur tabii artarak.

Back
X