- Konu Sahibi Yaren Aksu 034
-
Bakalım bende 9 da gidicem bugün o ne diyecek inşallah hayırlısı ne ise o olsun hep böyle dua ediyorum. Otrivillle sonrasi tüm erken testlerim çift çizgi, dün yaptım 16. Gün yani o bile çift ama hala acaba yok mu yaniliyomuyum hissi var bu stres mahvediyor biziBaskıdan ziyade çok istekli aslında baskıcı evet işte çok istjyo şükür sağlıkla ilgili bir durum değil piskolojikmen insan yipraniyo doktoruma gitim bu gün doktorum baya yumurtaların gelişmiş ve baya çatlamış dedi nasıl klmadin diye hayret eti ilaç verdi kulan diye bu ayda ara verelim dedi yani biraz toparlan diye ben bu gün farklı bir doktora gorunucektim ama ne randevu bula bildim bide ücreti çok pahalıydı 2015 sigortalılara sigortasizlar ne yapiyo bilemedim
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır mutlu haberler alırsınBakalım bende 9 da gidicem bugün o ne diyecek inşallah hayırlısı ne ise o olsun hep böyle dua ediyorum. Otrivillle sonrasi tüm erken testlerim çift çizgi, dün yaptım 16. Gün yani o bile çift ama hala acaba yok mu yaniliyomuyum hissi var bu stres mahvediyor bizi
Kızlar gonal f iğnenin bir kutu fiyatı ne kadarBenimde olmadı bende bu ay gonolf iğnesine başladım olmadı kısmet ne diyelim bu tedaviden sonra doktorunuz başka bir tedavi yöntemi tavsiye etimi
Ben en son üç kutu aldım oviterolll igenyle beraber tanidik olduğu için alış fiyatıyla verdi kar elde etmeden 9500 ödedim normal 13 bine yakınmış bide zam bekleniyor MuşKızlar gonal f iğnenin bir kutu fiyatı ne kadar
Bir ay daha dene dedi sonra eşime test yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım ilaçlar çok pahalı gerçekten gerekli mi ondan da emin değilim. Bekliyorum işteBenimde olmadı bende bu ay gonolf iğnesine başladım olmadı kısmet ne diyelim bu tedaviden sonra doktorunuz başka bir tedavi yöntemi tavsiye etimi
Ben 7200 civarı aldım .Kızlar gonal f iğnenin bir kutu fiyatı ne kadar
Tek bir kutusunumu internette 3 616 yazıyordu fiyatı ssk karsilamiyormu yari fiyatını geneldeBen 7200 civarı aldım .
İlaçlar tekrar zam yedi aldığımızdan daha pahalı yüzde yetmiş zam geldi evet bende doktoruma gitim bir ay daha deniyelim ama bu ay ara ver gelişen yumurtaların var belki bu ay olur dedi ara verdim ben iğneyi yapmadan önce eşime sperm testi yaptım öyle başladımBir ay daha dene dedi sonra eşime test yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım ilaçlar çok pahalı gerçekten gerekli mi ondan da emin değilim. Bekliyorum işte
24 yaşından büyük olduğunuzda raporla veriyor uyguna geliyo benim yaşım küçük olduğu için rapor verilmedi o yüzden yüksek fiyatlıTek bir kutusunumu internette 3 616 yazıyordu fiyatı ssk karsilamiyormu yari fiyatını genelde
Anladım bende 24 yaşındayım 25 digru gidiyorum rapor çıkartıyorlar diye biliyordum pcos olunca onada rapor çıkartıyorlar diye biliyordum24 yaşından büyük olduğunuzda raporla veriyor uyguna geliyo benim yaşım küçük olduğu için rapor verilmedi o yüzden yüksek fiyatlı
Pocosu bilmiyorum ama iğneleri almak için çıkarıyorlar siz söylemeden onlar soruyor hani raporunuz varmı diyeAnladım bende 24 yaşındayım 25 digru gidiyorum rapor çıkartıyorlar diye biliyordum pcos olunca onada rapor çıkartıyorlar diye biliyordum
Anladım teşekkür ederimPocosu bilmiyorum ama iğneleri almak için çıkarıyorlar siz söylemeden onlar soruyor hani raporunuz varmı diye
canım sonucun çıktı mı? var mı bebisBakalım bende 9 da gidicem bugün o ne diyecek inşallah hayırlısı ne ise o olsun hep böyle dua ediyorum. Otrivillle sonrasi tüm erken testlerim çift çizgi, dün yaptım 16. Gün yani o bile çift ama hala acaba yok mu yaniliyomuyum hissi var bu stres mahvediyor bizi
Bence olacak bendede öyle olmuştu aşırı akıntı ve gazMerhaba 2aydir doktor kontrolünde halinde geleblik düşünüyorum klomen kulnamdim 5yumrta 13m oldu 4tanesi çatladı bitanesi çatlamadi ve 19m olmuş dedi çatlatma igesi yaptı 31 de bugün 3gunum karnim sis sert ve bugün aşırı akıntım var sizce olcakmi hamile kalan varmı ilk defa iğne oldum Bilgi vermsiniz
İnşallah 10 günüm negatif erken gelebilik testiBence olacak bendede öyle olmuştu aşırı akıntı ve gaz
Benim de 9 10 negatifti 12. Gün açık renkli bir çizgi belirmiştiİnşallah 10 günüm negatif erken gelebilik testi
Saun hamilemisinz peki net sonucu ne zaman aldınız teste kandaBenim de 9 10 negatifti 12. Gün açık renkli bir çizgi belirmişti
11 günde negatif ne zaman poztifi gorcem başına böyle gelen varmıBenim de 9 10 negatifti 12. Gün açık renkli bir çizgi belirmişti
Testte 14. Gün tam net çıktı çizgi 16. Gün kan verdim 60 çıktı değerim bende siz gibi erken gebelik testi yapmistim 9. Gün negatifti ama şuan hamileyim
Sağlıcakla kucaginaza alın inşallah inslllalh dediniz gibi olir benimde dayanilmycak gibi göğüs şişliği sizdede oldumuTestte 14. Gün tam net çıktı çizgi 16. Gün kan verdim 60 çıktı değerim bende siz gibi erken gebelik testi yapmistim 9. Gün negatifti ama şuan hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?