Gönül almak...

cocuk birşey yapmamış ki.... herşeyi cocukca yapan sensin.
tc sini neden sana versin ? hemde ver vermem ver vermem gibi..
sundan dolayı bundan dolayı sanayardım edebilirim istersen tc ni ver dosyana bakayım neden demedin ?
yok surada bunun anlamı budur diye aşagıladın ki cocuıgu.
adamın yerinde ben olsam seninle degil mesajlaşmak aynı dunyada olmayı bile istemem.
terbiyesizce....

hatayı bilerek ve isteyerek yapıyorsun ki... bir sevdigine sevgili olmasın arkadaşına kız kardeşine anana babana böyle (msja bakarak yazıyorum ) bir tavırla yaklaşıyorsan sende algılama-tavır-davranış bozuklıugu var. özgüvenin gereksiz mi yüksek acaba?
biriyle ilişkiye girmeden önce bence psikologa görün.

Alma gönlünü falan kadına yazık edersin şu konuşma üslubunu düzelt önce bi. Gerekçeni açıklayıp isteseydin verirdi belki ama o da pek muhattap olmak istiyor gibi gelmedi bana. Önce kendini düzeltmen lazım arkadaşlık ilişkine sonra bakarsın

Önce eski ilişkinin enkazını temizle , bir tedavi ol sonra da insanlara ,özellikle de duygusal bağ kurduğun kisilere emir erin gibi davranmaktan vazgeç . Ben sevgilinin yerinde olsam ,senden kurtuldugum için iki rekat şükür namazı kılardım. Üzgünüm !

Trip degil bence niye versin ki tcsini size neden yani cok sacma bi arkadasim beni arasa tcni ver dese ne alaka derim ustune bi de israr etse ben de ayni tepkiyi veririm ustelik ne icin istediginizi de soylemiyorsunuz lazim diyorsunuz bu dialog tripli falan degil gayet olmasi gerektigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…