ya sen kaç yaşındasın?
gerçekten çok saygısızca davranmışsın. adam senden kurtulduğuan şükretsin.birinden tc isityosan düzgünce açıklasana sebebini herkes senn isteklerin karşısında kul köle olamaz. bi de kinayeli kinayeli açıklamış. hoff valla ben daraldım ya.
Valla bu cevabı verdiğine göre belliki atar gider iliklerine işlemiş.iyide o sebebini zaten biliyo tc neden istenir??? ad soyad yeterli değil binlerce onun adından soyadından insan var tc istemek gerekiyo heralde sisteme girmek için... Siz kaç yaşındasiniz pardon???
iyide o sebebini zaten biliyo tc neden istenir??? ad soyad yeterli değil binlerce onun adından soyadından insan var tc istemek gerekiyo heralde sisteme girmek için... Siz kaç yaşındasiniz pardon???
kızlar farkındayım ya niye sizde vurun kahoeye dercesine yapıyorsunuz eleştirinin diye değil zaten iki arada bi derede kaldım... bari akıl verin de bende şu Saçmalığımin seyrini değiştireyim diye sizinleyim yani eleştiri kabul etmiyor degilim ama sizden stedigim yardımin akıl almanın haricinde davraniyorsunuz sonuçta objektif olarak bakan bi tarafsiniz sizin görüşünüz bu yuzden daha da anlamlızaten kendinin farkındayım daha çok evet hata yaptım ahhhh ben ahh ye daha beter davrnanip panik olmam zaten an meselesi sadece yol yordam bekliyorum( ki zaten daha fazla hata yapmayayim diye içim içimi yesede yersiz konuşmalar yapmak istemiyorum ona karşı
pardon da tc mi eşim istese bile hayırdır ne için lazım derim. bu ona güvensiziliğimden değildir, normal bir merak için dahi sorulur. lazım ki soruyorum demektense senin şu adli işinde bir gelişme var bakıyım dedim denir
Ver ver diyecegine, adliyede calisiyorum ya uyap sisteminden dosyana bakabilirim istersen deseydin, en azindan yine vermese bile duzgun bir cevap alabilirdin.
bence içinizdekileri yüzüne söyleyin. İçim rahat değil tüm stresimi sende attığımın ve senin de artık bunaldığının farkındayım. Daha dikkatli olacağım kusura bakma diyin. Ben olsaydım iş yerine çiçek gönderir bunu karta yazardım
iyide o sebebini zaten biliyo tc neden istenir??? ad soyad yeterli değil binlerce onun adından soyadından insan var tc istemek gerekiyo heralde sisteme girmek için... Siz kaç yaşındasiniz pardon???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?