Gönül almayi bilmeyene omrumu emanet etmeye kalkmisim

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Herkese iyi akşamlar. Burada bin bir dert okuyorum okuyunca bu da mi dert demeyin malesef suan içimde kocaman bir dert... cuma gününden beri erkek arkadaşımla görüşüyoruz konuşmuyoruz ve ben iyice yiprandim.. aslinda son zamanlarda bu monotonlukla kavgalarimizin sayisi artmisti ama bu sefer başka bu sefer ben de isi inada bindirdim çünkü hakli olduğumu düşünüyorum. Cuma gunu her şey normalken okula gidicekti benimde okuldan belge almam lazim pazar gunude normalde gorusucektik ev de anneme yardim ettigimi biliyordu. Ben de benim belgemide alir misin dedim hayir dedi alamam ben oraya gitmicem dedi (halbuki gidicegi yerle cok yakin) ve olaya bakin ki bir arkadasinin belgesini almaya gidiyordu ogun.. aradim sen napmaya calisiyorsun al su belgeyi dedim çünkü sinirlendim bana dediği şey 'evde tüm gun isin yok kendi belgeni kendin al' dedi ve telefonu suratima kapatti. Ortada inanin hic bir sey yok aradim bir kac bir sey daha dedim yine kapatti suratima o kdr kirildimve üzüldüm ki anlatamam arkadaslari icin her seyi yapan kisi benim dedigim sey ona zor geldi. Zaten uzun zamandie kendimo yalniz hissediyordum arkadaslari bir sey deyince kosatak ikiletmeden yapan kişi bana gelince basindan saviyor ki ben onun en zor zamaninda hep yanindaydim.. senelerime üzüldüm gecip giden zamanima .. ben inat ettim asla aramicam oda zaten beni takmiyor ki aramiyor durum bu kızlar iste ne biliyim Üzgünüm karanlik odada tek basima agliyorum

Belgeni almak zorunda degil sevgilin olmasa kime aldircaktin? Kendin alcaktin. Tabiki alsaymis iyiymis ama "su belgeyi al" seklindede konusmussun senin ayakçın yok karsinda sonucta. iyi olmus o yuzden almadigi. Buyuzden inat ve agresiflige decam eden birini hic umursamazdim

Belgeni almak zorunda degil sevgilin olmasa kime aldircaktin? Kendin alcaktin. Tabiki alsaymis iyiymis ama "su belgeyi al" seklindede konusmussun senin ayakçın yok karsinda sonucta. iyi olmus o yuzden almadigi. Buyuzden inat ve agresiflige decam eden birini hic umursamazdim
Nasil okuyorsunuz gercekten anlamiyorum. Arkadasinin kini almaya ayni yere gidiyor zaten ki ben rica ettim ilk sonra direk alamam dedi

Geri adım atmayın. Size biraz değer verse alır mısın dediğinizde alırdı. Arkadaşına daha çok değer veriyor demek.

Kesinlikle siz aramayın, ararsa da hemen atlamayın. Kendini affettirsin.

Annesinin whatsappindan bugub aldigi koltugun resmi geldi dunde annesi aldigi bir seyi atmis ama annnesi foto atmayi bilmiyor ben benim tepkimden korktugu icin onun attigini dusunuyorum ama zaten onlara da cevap vermedim

Geri adım atmayın. Size biraz değer verse alır mısın dediğinizde alırdı. Arkadaşına daha çok değer veriyor demek.

Kesinlikle siz aramayın, ararsa da hemen atlamayın. Kendini affettirsin.
Ben de öyle düşünüyorum ama üzülüyorum aynı zaman da resmen beni insan yerine koymuyor gibi son zamanlarda monotonluk mu bu bu is ne sıkıcı ya

Nasil okuyorsunuz gercekten anlamiyorum. Arkadasinin kini almaya ayni yere gidiyor zaten ki ben rica ettim ilk sonra direk alamam dedi

Arkadasininkini alir seninkini almaz. Kendince var bir nedeni demekki.(belki arkadasi gercekten musait degil ve oyuzden aliyordur, sende evde butun gun yattigin icin almamistir. Annene yardim etmen bahane degil.) "Git su belgeyi al" diye emretmek ne ya? Iyi terslememis sen kim oluyorsun filan diye.

Ben de onu dusunuyorum iki uc gundur ilerde evlenince de mi boyle olur diye ki zaten bir kac zamandir bunlari dusunuyorum buda tuz biber oldu

Boşver evliliği falan ne evleneceksin böylesi bir hödükle.
Çok basit bir şey için bile böyle davranıyorsa evlilik olayında almayacağı sorumlulukları aklınıza getirdiğinizde uykunuz kaçar.

Arkadasininkini alir seninkini almaz. Kendince var bir nedeni demekki.(belki arkadasi gercekten musait degil ve oyuzden aliyordur, sende evde butun gun yattigin icin almamistir. Annene yardim etmen bahane degil.) "Git su belgeyi al" diye emretmek ne ya? Iyi terslememis sen kim oluyorsun filan diye.
Zamaninda ben de o evde yatarken onun icin fedakarlik yaptigim icin ondan böyle bir sey istememin nesi sacma ? Ayrica gercekteb ogun anneme yardim ediyordum kendiside bunu biliyordu. Ayni yere gidiyor ki su belge dicek direk verilcek arkadasi icin aldigi belgeyle ayni benim icin almasini istedigim sey ..

Boşver evliliği falan ne evleneceksin böylesi bir hödükle.
Çok basit bir şey için bile böyle davranıyorsa evlilik olayında almayacağı sorumlulukları aklınıza getirdiğinizde uykunuz kaçar.
Insan olarak iyidir severim ama bazen beni kırıyor sorumluluk sahibidir ama ogun ortada hic bir sey yokken neden böyle yaptığini anlamiyorum.

Zamaninda ben de o evde yatarken onun icin fedakarlik yaptigim icin ondan böyle bir sey istememin nesi sacma ? Ayrica gercekteb ogun anneme yardim ediyordum kendiside bunu biliyordu. Ayni yere gidiyor ki su belge dicek direk verilcek arkadasi icin aldigi belgeyle ayni benim icin almasini istedigim sey ..

Yapmasaymissiniz. Isteyerek yaptiniz ne yaptiysaniz sonucta ama o yapmak istememis. Bundan sonra sizde ona göre davranislariniza sekil verirsiniz ve size bidaha ihtiyaci oldugunda yapmazsiniz.

Ben zamaninda bunu yaptim diye kimseyi emir kulu edemezsiniz. Bilmiyorum belkide "git su belgeyi al" kismini okumasaydim daha farkli bakabilirdim ama en nefret ettigim seydir biri bana terbiyesizce emir verse yerin dibi e sokup cikaririm onu, agzini actigina pisman olur oderece katlanamayacagim birsey.

Oyuzden emir vermek yerine, belgenizi gidip alip sonra derdin ne diye sorup, bozuldugunuz kisimlari tartisabilirdiniz. Bu yuzden ben diger uyeler kadar ilimli olamadim.

Arkadaşının belgesini almaya gitmiyordu çünkü o yüzden durduk yere tersledi ve git kendin al DEDİ bence...nereye gidiyorsa söylemek istemedi diye düşünüyorum ..

İstediğinizi yapsa şık olurmuş elbette. Ya da yapmıyorsa da uslubunca hayır deseymis. Bu konularda biraz alınmakta haklisiniz da, "ömur emanet etmeye kalkmışım" falan, çok abartılı bir analiz değil mi sizce?

İstediğinizi yapsa şık olurmuş elbette. Ya da yapmıyorsa da uslubunca hayır deseymis. Bu konularda biraz alınmakta haklisiniz da, "ömur emanet etmeye kalkmışım" falan, çok abartılı bir analiz değil mi sizce?
Sözde ciddi olduğumuzu saniyordum.. son zamanlarda madem begenmiyorsun git madem oyle gelme gibi seyler soyluyordu ozellikle gecen hafta bir haftadir gorusmemistik tuttu arkadasinida davet etti artik birlikte yaptigimiz seyler azaldi. O benimle tek bulusmak istemiyor ben hissediyorum soruncda yok oyle vir sey diyo. Misal arabaya bindim in madem diyo iyice sinir olmaya basladim iyice sorgular oldum

Back
X