- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
Herkese iyi akşamlar. Burada bin bir dert okuyorum okuyunca bu da mi dert demeyin malesef suan içimde kocaman bir dert... cuma gününden beri erkek arkadaşımla görüşüyoruz konuşmuyoruz ve ben iyice yiprandim.. aslinda son zamanlarda bu monotonlukla kavgalarimizin sayisi artmisti ama bu sefer başka bu sefer ben de isi inada bindirdim çünkü hakli olduğumu düşünüyorum. Cuma gunu her şey normalken okula gidicekti benimde okuldan belge almam lazim pazar gunude normalde gorusucektik ev de anneme yardim ettigimi biliyordu. Ben de benim belgemide alir misin dedim hayir dedi alamam ben oraya gitmicem dedi (halbuki gidicegi yerle cok yakin) ve olaya bakin ki bir arkadasinin belgesini almaya gidiyordu ogun.. aradim sen napmaya calisiyorsun al su belgeyi dedim çünkü sinirlendim bana dediği şey 'evde tüm gun isin yok kendi belgeni kendin al' dedi ve telefonu suratima kapatti. Ortada inanin hic bir sey yok aradim bir kac bir sey daha dedim yine kapatti suratima o kdr kirildimve üzüldüm ki anlatamam arkadaslari icin her seyi yapan kisi benim dedigim sey ona zor geldi. Zaten uzun zamandie kendimo yalniz hissediyordum arkadaslari bir sey deyince kosatak ikiletmeden yapan kişi bana gelince basindan saviyor ki ben onun en zor zamaninda hep yanindaydim.. senelerime üzüldüm gecip giden zamanima .. ben inat ettim asla aramicam oda zaten beni takmiyor ki aramiyor durum bu kızlar iste ne biliyim Üzgünüm karanlik odada tek basima agliyorum