Gönül almayi bilmeyene omrumu emanet etmeye kalkmisim

Ben ortada ilişki göremediğim için ayrılın demiyorum, ilişkiniz olsaydı şayet ayrılın derdim çünkü ilişki demek madden, manen paylaşmak demek dedim ya o yüzden size birşey diyemiyorum...

Sözde ciddi olduğumuzu saniyordum.. son zamanlarda madem begenmiyorsun git madem oyle gelme gibi seyler soyluyordu ozellikle gecen hafta bir haftadir gorusmemistik tuttu arkadasinida davet etti artik birlikte yaptigimiz seyler azaldi. O benimle tek bulusmak istemiyor ben hissediyorum soruncda yok oyle vir sey diyo. Misal arabaya bindim in madem diyo iyice sinir olmaya basladim iyice sorgular oldum

İyi tarafından bakın o hâlde. Bu olay sizin kritik bir karar öncesinde bazı şeyleri daha iyi görmenize sebep olmuş. Artık bir şeyleri tükettiğinizi ve birbirinize uygun olmadığınızı düşünüyorsanız o yönde bir karar verip hayatınıza öyle devam edersiniz.

İyi tarafından bakın o hâlde. Bu olay sizin kritik bir karar öncesinde bazı şeyleri daha iyi görmenize sebep olmuş. Artık bir şeyleri tükettiğinizi ve birbirinize uygun olmadığınızı düşünüyorsanız o yönde bir karar verip hayatınıza öyle devam edersiniz.
Zor olan o kararı almak eminim uygulamak daha kolaydir. Uc gündür merak etmeyen aramayan sormayan baskasinin mutluluguna özendiren kisi..

Valla konu sahibinin belgesini almak ayakcilik da arkadaşınınkini almasi ne ? Yakin yerden arkadaşınınkini aliyorsa sevgilisininkini baştan kendisi sormalı zaten seninkini de alayım mi diye. Iyice sinir etmese al şunu gibi bir tepkiyle de karsilasmazdi nihayetinde.

Ayrıca evde yatiyor mantığıyla belgeyi almamak ne alaka yani. Sevgilisi sonuçta gitmisken aliversin. Niye aybi yere gidiliyorken ikisi de ayrı gitsin ki ? Alsin işte cok mu zor.

Arkadasininkini alir seninkini almaz. Kendince var bir nedeni demekki.(belki arkadasi gercekten musait degil ve oyuzden aliyordur, sende evde butun gun yattigin icin almamistir. Annene yardim etmen bahane degil.) "Git su belgeyi al" diye emretmek ne ya? Iyi terslememis sen kim oluyorsun filan diye.
Kusura bakmayın su mesaja cevap vermeden duramadim. Mesajı yazan arkadaş, sevgili olma evli olma vs kavramlarından habersizsiniz sanırım. Sen kim oluyorsun diye tersleyen adami her insan sevgili diye koluna takmaz. Size normal geliyorsa adamların böyle davranması asıl sizde bi tuhaflık var.

Konuya gelince sevgiliniz kabalik etmis. Ozur dilemeli bence. belgeyi almaması değil sorun almayacağını bu kadar saygisizca ifade etmiş olması.

• Beğen
Reactions: mw-
Kusura bakmayın su mesaja cevap vermeden duramadim. Mesajı yazan arkadaş, sevgili olma evli olma vs kavramlarından habersizsiniz sanırım. Sen kim oluyorsun diye tersleyen adami her insan sevgili diye koluna takmaz. Size normal geliyorsa adamların böyle davranması asıl sizde bi tuhaflık var.

Konuya gelince sevgiliniz kabalik etmis. Ozur dilemeli bence. belgeyi almaması değil sorun almayacağını bu kadar saygisizca ifade etmiş olması.
Kendisiyle daha fazla tartismak istemedim ama yapmasi elbette gerekirdi ben yapiyordum ve bundan zerre gocunmadim ama kendisi dirwk beni başından savdı. Hayat musterek degil mi ? Sevgilim hayati paylasicagim diye düşündüğüm kisi simdi boyle yapiyorsa ilerde neler olur diye dusunduren kişi Üzgünüm gercekten kimseye de anlatamadim . Gizli gizli gozlerim doldugunda siliyorum. Dun de arkadasi resim atmis benn uzulurkeb o keyifte whatsapa da girmedim hic kac gundur merak eder diye ama hic bir sey yok

Sizin konunuz belge değil anladığım kadarıyla.neredeyse aynı durumu bn de 3 yıllık ilişkimde yaşadım.en son bana ben heyecanlanmıyorum yanına gelirken senin dedi.umarım sonunuz bize benzemez

Basligi gorunce cok fena bir sey var zannettim.
Olur boyle seyler ya bunun yuzunden kusluk mu olur?
Ayrica uslubun yanlis, belki de benim de belgemi alir misin deseydin alacakti ama mecbur da degil yani.

seni o kadar iyi anlıyorum ve kalbindeki şeyi hissediyorum ki.. ben de çok yaşadım, daha doğrusu böyle hissetmeme neden olan insanlar girdi hayatıma. o konu başlığındaki sözü çok severim. mevlananın sözü..

bu çocuktan ayrıl.

Sizin konunuz belge değil anladığım kadarıyla.neredeyse aynı durumu bn de 3 yıllık ilişkimde yaşadım.en son bana ben heyecanlanmıyorum yanına gelirken senin dedi.umarım sonunuz bize benzemez
Evet belge son bahane bencede ki bizimde bes yil oldu üzülüyorum bu sonu dusundukce ayrica son zamanlarda yanima gelirken bile özeni degil bunuda kac kere soyledim tamam bnde kolay biri degilim ama oda cok saldı kendini .. sona geldik gibi hissediyorum bende ne yazikki umursayan insan arar sorar ama ben yemin ettim ne aricam ne de ararsa onunla konusucam o kdr cok kirildim ve agladim ki son zamanlarda.

seni o kadar iyi anlıyorum ve kalbindeki şeyi hissediyorum ki.. ben de çok yaşadım, daha doğrusu böyle hissetmeme neden olan insanlar girdi hayatıma. o konu başlığındaki sözü çok severim. mevlananın sözü..

bu çocuktan ayrıl.

Keşke birden silip atabilsem keşke tum universite hayatim onunla geçti kalbim sizliyor bunu dusundukce ya.

Basligi gorunce cok fena bir sey var zannettim.
Olur boyle seyler ya bunun yuzunden kusluk mu olur?
Ayrica uslubun yanlis, belki de benim de belgemi alir misin deseydin alacakti ama mecbur da degil yani.
Ilk rica ettim direk alamam deyince sinirlendim aradim benimle umursamaz knstu birde telefonu suratima kapatti ne yapmaliydim cok sinirlendim hala da sinirliyim benim sinirimi bile sallamiyor

Gerçekten belgeyi almaya gittiğine emin misin. Arkadaşı için bile.
Yani burda alamam diyecek bi durum yok arkadaşı icin yapıyorsa senin için de yapardı.
Belki de okula gitmedi

Can çıkar huy çıkmaz bu insanın karekter yapısı bu değişmez yarın öbür gün evlenirsen en büyük sorununuz bu olur ayrıca olayda o kadar büyük birşey yok valla bence haklısın hiç taviz verme

Biten bi aşkın can çekişmeleri var ne yazık ki..
Kac yıllık evlileri görüyorum böyle olan yok .yinede Can'ım Tamm bitanem hayatım olur hallederiz bebeğimler uçuşuyor..yani yılla ALAKASI yok.Ömrü azmış sizinkinin.evlenmeyi düşündüğünde ne yapacaksın böyle biriyle..kaldı ki ortda bişey yokken böyle yapmış kavgalı bile olsanız belgey alır getirir verir nevar yani.O başka bu başka..
Benzer durumu geçmişte bi ilşkimde yasadım..b.ka dönmüştü.asam soğumuş gözü dışarda ne desem hep bi tavır Can'ım desem küfür geliyordu artık bişey soracak olsam çekinirdim kızacak bağıracak mı diye..En basit seyde bile..be zaten bitti.Coktan bitmeliydi zaten .

Back
X