- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
Sonrasındaki naz niyaza katlanamıyorum işteSinirlendiysem ve hatalıysa gözüm hiç bir şey görmez , ama ben haksızsam açıklamamı yapar kusura bakma derim. Sonrasında biraz naz niyaz olduda bitti
Yapamayan zorla yapamaz... bende senin gibiyim.. azicik tartışalım SURATIM düşer hic konuşmam saatlerce.. eşim gelip benim gönlünü alır... sakalasir..laf atar falan.. ama ben yapamam....Günaydınlar güzel hanımlaar. Benim sorum öyle dert tasa değil de, tecrübeli ablalarımdan fikir almak. Biraz da sohbet olsun maksat. Eşlerinizle, sevdiceklerinizle tartışınca nasıl alttan alıyorsunuz yahu ? Sevgilim geçen gün dedi ki "Gönül almayı hiç bilmiyorsun." Vallahi suçlu da olsam adam bana ters davranınca zeytinyağı gibi üste çıkıyorum sinirden. Yazık adam kendini güçsüz pasif hissediyor galiba. Çünkü o alttan almayı, gönül yapmayı bilir. Beni güldürene kadar durmaz. Ama onun siniri daha şey, alttan almaya kalksam iyice şımarıyorsinir oluyorum vallahi. Hadi bir el atın bana. Gönül nasıl alınır öğretin
O zaman bi süre uzak dur konuşmamaya çalışSonrasındaki naz niyaza katlanamıyorum işte
Adım attığınızda karşı taraf tribe başlayınca gıcık olanlardansanız gelin sarılalım
Öyle yapıyorum arayınca gülüyorum sonra. Bilerek kaçıyorsun diyorO zaman bi süre uzak dur konuşmamaya çalış
Oy benim sevgilim sinir mi olmuuş amanda aman agucuk bugucuk diye sevmeye başlasak her şey düzelecekIyy nefret ederim. Öyle bir şeyde 'ay aman defol git' derim.
Ama insan bazen şımarmak ister ya onu da birazcık alttan alıvereyim diyorum. Her zaman bu fırsat geçmiyor ellerine
Günaydınlar güzel hanımlaar. Benim sorum öyle dert tasa değil de, tecrübeli ablalarımdan fikir almak. Biraz da sohbet olsun maksat. Eşlerinizle, sevdiceklerinizle tartışınca nasıl alttan alıyorsunuz yahu ? Sevgilim geçen gün dedi ki "Gönül almayı hiç bilmiyorsun." Vallahi suçlu da olsam adam bana ters davranınca zeytinyağı gibi üste çıkıyorum sinirden. Yazık adam kendini güçsüz pasif hissediyor galiba. Çünkü o alttan almayı, gönül yapmayı bilir. Beni güldürene kadar durmaz. Ama onun siniri daha şey, alttan almaya kalksam iyice şımarıyorsinir oluyorum vallahi. Hadi bir el atın bana. Gönül nasıl alınır öğretin
Aa çok mantıklı. Bi de böyle deneyelimsuçlu olsam da üste çıkarım demişsin ya bu durumda neden kendini pasif hissetsinki, adamın damarına daha çok basmış olursun, hissettiği şey benim hanım çok gıcık olabilir belki
hatalıysan özür dile, özür diledin ters mi yaptı, yaparsa yapsın, hatalıyım özür dilerim ama trip atmanı gerektircek bişey de yok diye basite indirgeyebilirsin olayı kronik yoğun bi konu değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?