Gönül almayı bilmiyormuşum ben .d

Yapamayan zorla yapamaz... bende senin gibiyim.. azicik tartışalım SURATIM düşer hic konuşmam saatlerce.. eşim gelip benim gönlünü alır... sakalasir..laf atar falan.. ama ben yapamam....
8 yıl oldu hep böyle oldu...
Artık bu boyle gider

Adım attığınızda karşı taraf tribe başlayınca gıcık olanlardansanız gelin sarılalım

Iyy nefret ederim. Öyle bir şeyde 'ay aman defol git' derim.
Ama insan bazen şımarmak ister ya onu da birazcık alttan alıvereyim diyorum. Her zaman bu fırsat geçmiyor ellerine

Iyy nefret ederim. Öyle bir şeyde 'ay aman defol git' derim.
Ama insan bazen şımarmak ister ya onu da birazcık alttan alıvereyim diyorum. Her zaman bu fırsat geçmiyor ellerine
Oy benim sevgilim sinir mi olmuuş amanda aman agucuk bugucuk diye sevmeye başlasak her şey düzelecek

Akrabamin boyle bir iliskisi vardi. Cocuk aylar sonra seni mi pışpışlayacagim yeter artik dedi. Insan sevdigi icin bazi yerleri törpüleyebilir bence. Ben buyum asla degismem demek biraz bencillik oluyor.

En iyisi sinirlenince biraz uzaklasmak. 1 2 saat sonra ozur dilerim demek zor degil gercekten. Onem veriyorsaniz karsinizdaki insana bunu soylemek hic zor degilm

suçlu olsam da üste çıkarım demişsin ya bu durumda neden kendini pasif hissetsinki, adamın damarına daha çok basmış olursun, hissettiği şey benim hanım çok gıcık olabilir belki
hatalıysan özür dile, özür diledin ters mi yaptı, yaparsa yapsın, hatalıyım özür dilerim ama trip atmanı gerektircek bişey de yok diye basite indirgeyebilirsin olayı kronik yoğun bi konu değilse

Aa çok mantıklı. Bi de böyle deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…