• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül işlerinden anlayanlar?

Selam kizlar,
Yeni gelismeleri anlatayim. Is yerinde karsilastik cok ufak bir muhabbet ettik bu arkadasla daha sonra o ve bir arkadasi beraber bir is yapiyordu ben ayrildim oradan. Gittikten sonra bana mesaj atti cok yogun degildik bitirdik iside falan diye. O sirada cikolata yiyordum ben cok mu seviyorsun favorin ne falan diye sordu biraz yazistik.
Ertesi günde o muhabbet uzerine ben bir konu actim mesajlastik biraz o sirada yer bildirimi yapmistim. Oo benim buradaymissin falan dedi. Bu taraflara sık geliyorsan biseyler icelim bigun dedi. Bende olabilir sinav yogunlugum bitince dedim. Ve bu mesaja dahada cevap vermedi.
Ben anlamadım kızlar amaci ne arkadas olmak mi yoksa daha mi farkli. Bu arada hep 2 saatte falan anca cevap yaziyor

Hoşlanıyor bence ama kendini de biraz ağırdan satmaya Çalışıyor sanki sende çok yüz verme mesela o 2 saatte bir cevap yazıyorsa sende ona uygun davran

Hoşlanıyor bence ama kendini de biraz ağırdan satmaya Çalışıyor sanki sende çok yüz verme mesela o 2 saatte bir cevap yazıyorsa sende ona uygun davran
Tesekkur ederim yorum için :) bir daha o yazana kadar yazmayayim dimi?
Yada o tekrardan gorusme muhabbeti acmadan ben acmayayim?
Hani o taraflara gidersem falan

Çok hevesli görünme. Erkek milleti soğur böyle hevesli kızlardan. Akışına bırak. O iletişim kurmak için adımlar atsin.

Bırak bırak hiç uğraşma daha başlarda böyle geç yazıyorsa sonra yazmaz zaten üzülür çok heycan dolu olsa beklerdi hemen yazardı hiç yorma kafanı canım

Merhaba kızlar,

Büyük bir firmada çalışıyorum. Yaklaşık iki hafta önce şirketten bir çocuk beni instagramdan ekledi. Daha sonra facebooktan ekleyip eski birkaç resmimi beğendi. Sima olarak tanıyorum ama yüzyüze tanışmamıştık hiç.

Daha sonra instagramdan attığım bir resim için özelden mesaj attı bana. Mekanı çok beğendiğini neresi olduğunu sordu. Bende söyledim o şekilde bitti konuşmamız. Geçen gün facebookta bir gönderide etiketlenmişti. Küçük bir kaza geçirmiş. Bende geçmiş olsun dedim teşekkür etti bu şekilde kapandı konuşma. Daha hiç muhabbet etmedik o yüzden kafam karıştı.

Ben çok merak etmeye başladım bu çocuğu ama yazmakta istemiyorum o yazmadan. Sorumda şu:
Sizce öylesine mi eklemiştir, yoksa hoşlanmışmıdır benden?
Bu işlerden hiç anlamıyorumda ben....
Güncelleme :
Yeni gelismeleri anlatayim. Is yerinde karsilastik cok ufak bir muhabbet ettik bu arkadasla daha sonra o ve bir arkadasi beraber bir is yapiyordu ben ayrildim oradan. Gittikten sonra bana mesaj atti cok yogun degildik bitirdik iside falan diye. O sirada cikolata yiyordum ben cok mu seviyorsun favorin ne falan diye sordu biraz yazistik.
Ertesi günde o muhabbet uzerine ben bir konu actim mesajlastik biraz o sirada yer bildirimi yapmistim. Oo benim buradaymissin falan dedi. Bu taraflara sık geliyorsan biseyler icelim bigun dedi. Bende olabilir sinav yogunlugum bitince dedim. Ve bu mesaja dahada cevap vermedi.
Ben anlamadım kızlar amaci ne arkadas olmak mi yoksa daha mi farkli. Bu arada hep 2 saatte falan anca cevap yaziyor
Havada aşk kokusu alıyorum :KK200:

Bir seyler icelim gibi bir davette bulunursa bir daha,fazla naz yapmadan kabul edin bence.
Siz fazla hevesli gorunmuyosaniz o da kendini agirdan satiyor olabilir:KK48:

Bir seyler icelim gibi bir davette bulunursa bir daha,fazla naz yapmadan kabul edin bence.
Siz fazla hevesli gorunmuyosaniz o da kendini agirdan satiyor olabilir:KK48:
Eger ederse kabul edecegim. Ama oda ucu acik bir sekilde dedi hani bigun.icelim dedi bende sinavlardan sonra olabilir dedim. Aslinda red etmedim bence :(

Eger ederse kabul edecegim. Ama oda ucu acik bir sekilde dedi hani bigun.icelim dedi bende sinavlardan sonra olabilir dedim. Aslinda red etmedim bence :KK43:
Yani bu kisiden biraaz suphelendim simdi.Sanki laf olsun diye soyluyo bazi seyleri,ciddi degil gibi.
Iyi bari siz de bekleyin o zaman,gercekten bir teklifte bulunursa kabul edin.Fazla havesli gorunmeyin ama fazla isteksiz de durmayin:KK66:

Yani bu kisiden biraaz suphelendim simdi.Sanki laf olsun diye soyluyo bazi seyleri,ciddi degil gibi.
Iyi bari siz de bekleyin o zaman,gercekten bir teklifte bulunursa kabul edin.Fazla havesli gorunmeyin ama fazla isteksiz de durmayin:KK66:
Bu söylediğiniz tavsiyeleri aklikin bir kosesinde tutacagim ;)

Bence sana karşı bi ilgisi var ve bunu belli etmeye çalışıyo her yoldan mesaj atıyo baksana, tabi iyice araştırmak lazım herkese böyle yapıyomu yoksa sana mı özel

Eger ederse kabul edecegim. Ama oda ucu acik bir sekilde dedi hani bigun.icelim dedi bende sinavlardan sonra olabilir dedim. Aslinda red etmedim bence :KK43:
Etmemişsin tabi seni direk şu gün diye araması icap eder sen bence fazla beklentiye girme pek olumlu izlenim vermedi bana

Back
X