Gönül istiyor ama hiçbir şey olmuyor.

En değerli hazine ne ya off ne çok abartıyorsunuz o şeyi
Saçmalama lütfen ya

çok sempatik geliyor ya yaş sorması ne bileyim engellenmesin kampanya mı yapsak :)

ben ilk başlarda biraz garipsedim ama sonra çok alıştım, soru sormadığı zamanlar eksikliğini hissediyorum. seveni de var sevmeyeni de ama minimum çabayla bu popülerliği yakalamak büyük bir başarı, bu bir gerçek.

Yeter ki umitsiz olmayin ve tovbenizde sabit kalin.Acilmaz denen ne kapilar acilir onunuzde tahmin bile edemezsiniz...

Sen kendine saygi duymazsan hic kimse duymaz... Olmüsümde aglayanim yok durumundasin

Sana inanmayan herife dur seni ikna edeyip deyip birlikte olmak ahmaklikdan baska birsey degil kusura bakma ...Ama artik herseyi arkaya at ve onune bak

Ümitsizlik seytandandir ümit etmek Allahtan ... ümidini kaybetme

ulen keşke mikrop kapsaydık da şu zar denen illet olmayaydı be, yıl 2090 bile olsa biz hala zar konusunu konuşuyor olacağız , vah ki ne vah..

Sen niye bu kadar karamsarsın canım hiç anlamıyorum. Insaniz başımıza herşey geliyo. Ne yapalım öldürelimmi kendimizi yanlışlar yaptığımızda. Seninde eşin olcak bebeğinn olcak. O adam illaki cezasını bulacak er geç. Allah bu kadar merhametli af ediciyken sen neden kendini af etmiyosun.. hersey o kadar güzel yoluna gircekki sen bile şaşırıcaksın. Herşey kızlık zarı değil. O seni ortada bırakan adamıda sevmekten vazgeç. Allah a havale et.

Diktirmenin günahını bILIYOSUN. adamla evlenmeden ilişkiye girmenin günahını bilmiyomuydun.

Güzel kardeşim ne desem bilmiyorum cok zor bir durum bu pislik erkeklere asla ve asla guven olmuyor... Seviyorum demelerine bin şahit lazım .. Tövbe et canim belki etmisindir ama yinede soyleyim ve hep Rabbim den kurtuluşu işte Yunus aleyhisselamin duasini sürekli cek canım inan Rabbim sana kurtuluş kapisi açacaktır.. Vesselam

Pisliğin birine guvenmişsin ama senin kendine eziyetin ondan daha fazla ne demek kimse kabul etmez seni kabul etmeyeni sen hiç isteme zaten göreceksin ilerde karşına biri çıkacak ve herşeyinle sevecek kızlık zarından nefret ediyorum nefret nefret nefret

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Gerçekten pişmansanız, tevbe edin. Bir günahı da Allah'ın sonsuz merhametini unutmakla işlemeyin.

Sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez. Diktirme konusunu dusunme bence ortaya cikarsa birde yalanci durumuna dusersin. Kac yasindasin bilmiyorum ama calisiyormusun ? Kendini gelistir ve tamam bekaret onemli ama hazinen degil. O kadar cok okuyoruz ki bu konulari daral geldi artik. Kadin olarak kendimize deger verelim once uzulme bu kadar..

inşallah hamile değilsindir canım.şuan buna dua ettim senin için.hiç bişey için geç değil.bundan sonra hatalarından ders alarak yaşamına devam edeceksin ve karşına eminim çok iyi bir insan çıkacak.

Tovbe et canim.
Gunahin buyyktur belki ama Allahin rahmeti merhameti daha buyuktur.
ALLAH beni zaten affetmez demek Onun merhametini kucumsemek demektir.
Tovbe et.

Aslinda ortadaki en buyuk sorun hamilelik suphesi.. Buna yogunlasmak lazim

Kendisi cokmu temizmis o adi her kimse once kendine baksin pisliklerini temizlesin ! Sana ornek vereyim kocasini her manada aldatipta hala evli kadinlar taniyorum ben onlar vicdan azabi cekmiyor gordugum kadariyla ! Allaha sigin cnm her insan hata yapabilir tesetturle filan aglakasi yok bunun nefisle aglakasi var ! Tovbelerin eminim seni rahatlatacaktir ! namus deyince neden akla hep kadinlar geliyor erkeklerinde namusu var ama o geri zekalilar anlamiyor iste ! Yuce Rabbim elbet onun cezasini verecektir adaleti cok buyuk cunku

Test yap bize haber ver. Umarım hamilelik yoktur. Neden korunmadın ki. Kaç defa yaşanmış aynı şey bile bile lades bu.

konu dini olduğu için kapatılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…