Gönülçelen Atv

Bu dizi rezalet.Kadının oyunculuğu zaten berbat.Sırf güzel diye yapımcılar bu kıza prim veriyor.Ben daha iyi roman şivesi yaparım.Bu kadar olamaz.Şu dizi yayından kaldırılsın.Rol yapamıyor ya kızcağız o kadar kötü.Bihter'den daha feci role giremiyorsempatiksalakcinni

aslinda tuba iyi oyuncu ama bu rol ona pek yakismamis..gerci bu diziyi bende izlemiyorum..sadece fragmanlarina baktim..

Başrol oyuncusu bayanın roman şivesi ne yazıkki hiç inandırıcı olmadı,sesi nezle olmuş gibi çıkıyor ve tonlaması abartılı ve yerli yersiz kullanıyor.konu güzel ama biraz daha çalışsaymış keşke..:1no2:

bence cok basıt bır dızı konuda oyle kolaya kacmıslar ve tugba karekter oyuncusu degıl bence bellı rollerın kadını boyle bır roman kızını oynayamamıs konusma cok yapmacık romanlar boleeee konusmaz

tugba hakknıdakı dusuncene katılıyorum ama beren saat ıyı oyuncu ard arda bır dolu sınema fılmı ve dızıde oynadı ama hepsınnıde hakkını verdı bu konuda fıkrım sabıttır guz sancısında super bır oyun cıkardı tam bır rum kızı şıvenın uzerıne dıyecek yok
hatırla sevgılıde tam bır şirine
aşk ı memnu da tam bır sosyetık fıttrık şımarık bır kız

söyleedikleriniz doğru fakat bi kaç bölüm sonra zaten tuba romanca konuşmayacak,o yüzden sorun yok.diğer çarpık dizilerden daha ii benceboshayallersmile

cansel elçin dizide çoK donuk :çok üzgünüm:
hatırla sevgilideki halini özlüyorum :çok üzgünüm:
iki güzel oyuncu ikisine de rolleri yakışmamış senaryosu başka olan dizide oynasalardı rekor kırarlardı :1closedeyes::1closedeyes:

gönülçeleni çok beğenerek izliyorum umarım diğer diziler gibi sapıtmaz hep böyle gider.çarpık ilişkilerde yok ailecek oturulup izlencek bir dizi rollerde gittikçe oturuyor yerine

ben baya sevdim diziyi.gittikcede güzellesiyor ."sensiz olmuyor" tadinda olmus.eski türk filmleri gibi.
ama bugün gördügüme göre "samanyolu" dizisini gönülcelenin saatine almislar herhalde "hanimin ciftligiyle" yarisamadi.ama gönülceleni eger erkene alirlarsa vay haline.ratingler düser.bi güzelim dizi daha gider:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…