Gönülçelen Atv

Ben diziyi cok begendim, gerci Tuba Büyüküstün hayranı oldugumdan her dizisini begeniyorum ama Cansel Elcin ile uyumları cok güzel bence.
Dizinin baslarında siveye cok takıldım abartılı buldum, ama izledikce hosuma gitti.
Keske birde Hanımın Ciftligi ile aynı saate koymasalardı lmaz:

Dizi harika cumayı iple çekiyorum Cansel Elçin hayranıydım Tuba Büyüküstün'de iyi ve güzel bir oyuncu çok güzel bir dizi olmuş.....

ben izleyemedim gecen cuma ki bölümü .. şarkıyı söylediginde murat ne dedi ya yüz ifadesini çok merak ettim

cok guzel bı dızı yaa bayılıyorum
hergecen bolum dahada bağlıyor ınsanı
o kadar dogallarkı bol bol guluyorum hele o kobrettıne.....
murat hoca nasılda kıskanıyor hasreti diğer cocuktan.....

bu hafta gülnaza gülmekten catladim ya.nekadar iyi bir oyuncu cok komikti.hele o benli olaya koptum.bide hasretle murat hocanin kimyalarina bayiliyorum.bence asiden buyana oyunculuk olarakta tuba baya ilerlemis.masallah cok güzel bir kiz

Gülnazla Kobrettin müthistiler :roflol:

Ama nedense bu bölümde diger bölümlerdeki kadar keyif alamadım boshayallersmile

demin youtube da sesli fragmani gördüm,ates bacayi sarmis murat hoca cephesinde.ayyyy cookkk güzel.murat girmis hasretin odasina.kiz uyuyo.sonra egilip birkac kagit aldi eline fondada siir okuyo:
Gül Kokuyorsun,
Bi de amansız, acımasız kokuyosun.
Gittikçe daha keskin kokuyosun, daha yoğun,
Dayanılmaz bir şey oluyorsun
Biliyosun;
Hırçın hırçın, pembe pembe, öfkeli öfkeli gül
Gül kokuyosun Nefes Nefese

coookk romantik

bu bölümde güzeldi ama konu çok yavaşladı hiç ilerlemiyor.....

aaa ben abant sanmistim,
gerci izlemedim o kadar fazla sadece gölü ve oteli gördüm
annem cok begendide orayi
süpriz yapmak istiyorum
babiskomla bi kac günlük tatil ayarlayayim orda :)

bu diziyi bende çok seviyorum fakat konu bence de daha hızlı ılerlemelı daha degısık seyler olmalı... gulduruyo ama eglencelı.. dizide ki evın calısanı gorewınde kı kadının kım oldugunu bılen war mı selının annesı mı sızce ? kzıım ıcın yapmalıyım fln dıyor tuba nın annesımı bı turlu cozemedım.... bııde tubanınn selinee benzemeye calısmasıı bı sacmalık olduuu hoşlanmadım CADIARZU

gönülçeleni 3. sayfada bulmam şaşırttı beni çünkü tuba büyüküstünün baya bi hayranı var biliyorum kk da ben gibi =))
eğlenceli bi dizi kesinlikle ama kahya rolündeki bayanın kim olduğunu cidden iyice merak etmeye başladım muratın eski sevgilisiyle bi alakası var gibi geliyo bana

bence hasretin annesi :jeyyar:

gönülçeleni 3. sayfada bulmam şaşırttı beni çünkü tuba büyüküstünün baya bi hayranı var biliyorum kk da ben gibi =))

Ben ben benn opuyorumnanaktan
çok seviyorum Tuba'yı Çemberimde gül oya'dan beri takipçisiyim opuyorumnanaktan

ben o kadını Muratın intihar eden sevgilisinin annesini zannediyordum CADIARZU
ama Hasretin annesi olsa babası tanımaz mı hem saçlarıda kıvırcık değil kaydirigubbakcemile3

bence güzel bi dizi ama yavaş ilerliyor bide hasretin şarkı söylediği kısımlar çok komik o mıymıymıy ses tonu ona hiç yakışmıyo,onun şarkı söylemediği bariz belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…