Benim çok yakın bir arkadaşım böyle bir aile düzeninde büyüdü.Onlarda başka kardeş yok ama çocukları da olmadığı için bağ kurabilmişler.Şu bi gerçek ki doğum yaptığın evladınla aynı yere sahip olmayacaksa siz kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız lütfen yapmayın.Çocuklar masumdur ve kısa süre sonra alışabilirler.Zaten genelde dört gözle bekliyorlar Allah yardımcınız olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur Böyle bi sorumluluğa kendimi hazır hissetmesem bu yola çıkmam değil mi benim zaten bir evladım var nasip olursa 2. Bir evlat daha olsun ailemizde niyetindeyiz
Kendi açımdan eşim açısından asla gözümü korkutan bişey yok zaten biz üstümüze düşen sorumluluğun bilincindeyiz ve istekliyiz bizim istediğimiz çocuk 3 yaş üstü bi çocuk o yaş kendini anlatabilen bilinçli olunan bi yaş o yüzden korkuyorum hani bebek olunca hep sizi bilicek İlk size anne dicek ilk sizden sevgi görücek çok güzel bi tercih yapmışsınız allahım mutluluğunuzu birliğinizi daim etsinbenimmm bennn :) 9 aylık Allah bağışlarsa bi oğlum var. 57 günlükken kavuştuk. o benim oğlum ben onun annesiyim.
büyüdüğünde nasıl olur bilmiyorum. ama emin olun sizin açınızdan asla fark olmuyor
Tereddütümüz bu zaten ama bebeklerin talibi çok oluyor bebek istemiyorum anne olmaya ihtiyacı olan insan çok ben tattım o duyguyu şükür onlar yaşasın ben daha çok ilgimi sevgimi verebileceğim arkadaş aile olabileceğim bir çocuk istiyorumHARİKA BİR AİLESİNİZ
Takdir ettim gerçekten, 3 yaş üstü demişsiniz de 3ün çokta üstü zor olabilir..
Çok duygulandim ya sizin yorumu görünce kuzum ya çok sansliymis küçücük daha sizi Annesi bilecek çok güzel bişey bu yaabenimmm bennn :) 9 aylık Allah bağışlarsa bi oğlum var. 57 günlükken kavuştuk. o benim oğlum ben onun annesiyim.
büyüdüğünde nasıl olur bilmiyorum. ama emin olun sizin açınızdan asla fark olmuyor
Büyük yaş grubunu alıştırmak , eğitmek , yönetmek zorlaşır diye tahmin ediyorum.Tereddütümüz bu zaten ama bebeklerin talibi çok oluyor bebek istemiyorum anne olmaya ihtiyacı olan insan çok ben tattım o duyguyu şükür onlar yaşasın ben daha çok ilgimi sevgimi verebileceğim arkadaş aile olabileceğim bir çocuk istiyorum
İnşallah tereddütümüz bu olmadı koruyu aile olarak başlarız işe herşey zamanla iyi bi şekilde yön alır inşallahBüyük yaş grubunu alıştırmak , eğitmek , yönetmek zorlaşır diye tahmin ediyorum.
İnşallah sakin , terbiyeli , uslu bir evlat kazanırsınız.
Gönlünüzde ki gibi olsun her şey
Çok duygulandim ya sizin yorumu görünce kuzum ya çok sansliymis küçücük daha sizi Annesi bilecek çok güzel bişey bu yaa
Aminnn insssçok teşekkür ederim. bende çok şanslıyım onun annesi olduğum için. o daha doğmadan beni seçti anne olarak bense ilk gördüğümde aşık oldum ona. çok şükür allahım bağışlasın herkesin evladını
Dünyada sizin gibi ailelere çok ihtiyaç var. Umarım herşey gönlünüzce olur.Tereddütümüz bu zaten ama bebeklerin talibi çok oluyor bebek istemiyorum anne olmaya ihtiyacı olan insan çok ben tattım o duyguyu şükür onlar yaşasın ben daha çok ilgimi sevgimi verebileceğim arkadaş aile olabileceğim bir çocuk istiyorum
sen çok iyi niyetlisin ama birde genetik faktörler var..bu evlat edineceğin çocuğun anne babası kim nereden nasıl gelmiş nasıl kişilik ve karakterdeler...bunlar önemli ..ne demişler ?..otu çek köküne bak..bebekliğinde küçüklüğünde belki anlayamazsın ama büyüdüğünde nasıl biri olacak bilemezsin..Bir kızım var arkadaşlar ama yeniden doğum yapmak istemiyorum eşimle ortak karar sonucu niyetim böyle yaralı bir kuzuya kol kanat germek kabul ederse onunda annesi olmak aile sıcaklığına o kadar ihtiyaç duyan çocuk varken doğum yapmak gönlümden gelmiyor tek tereddütümü sormak istiyorum acaba bizi benimser mi yaralarını sarabilir miyiz yoksa uyum sağlamak istemez daha da hırçınlaşırsa piskolojisini kötü etkilemiş olur muyuz hiç evlat edinen veya çevresinde gören var mı uyum adapte dönemi nasıl oldu çocuk için
sen çok iyi niyetlisin ama birde genetik faktörler var..bu evlat edineceğin çocuğun anne babası kim nereden nasıl gelmiş nasıl kişilik ve karakterdeler...bunlar önemli ..ne demişler ?..otu çek köküne bak..bebekliğinde küçüklüğünde belki anlayamazsın ama büyüdüğünde nasıl biri olacak bilemezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?