Gönüllü çalışma yapmak...

moondance

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2006
318
2
Gönüllü kişi ve kuruluşlar olarak Kurum ve Kuruluşlarımızda gönüllü çalışma yapmak isteniyorsa;

Başvuru Şekli;

İl Sosyal Hizmetler Müdürlükleri, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlükleri ve bağlı kuruluş Müdürlüklerinde hizmet vermek isteyen gönüllü kişiler ve sivil toplum kuruluşları çalışmanın yapılacağı Müdürlüğe dilekçe ile başvururlar. Gönüllülerden;

a -İkametgah İlmuhaberi
b -Cumhuriyet Savcılığından alınacak iyi hal belgesi
c -Sağlık Raporu
d -Gönüllü başvuru formu doldurmaları,

istenir.

Bu form ve belgeler çalışmanın yapılacağı Müdürlük tarafından değerlendirilir ve gönüllü kabulü buna göre yapılır.

Gönüllü çalışma yapması uygun görülen kişiler için müdürlük tarafından “kimlik kartı” verilir.

Gönüllülerle işbirliği esasları “Sosyal Hizmet Kuruluşlarında gönüllü kişi ya da kuruluşların gönüllü olarak çalışma esasları hakkında yönerge ile belirlenmiştir.



Bahçelievler Çocuk Yuvası (0-6):Eski Londra Asfaltı No:103 Bahçelievler 0212.4417139

Bahçelievler Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu:Adnan Kahveci Bulv. Siyavuzpaşa Bahçelievler 0212.4415877

Halkalı Yetiştirme Yurdu:Merkez Mah. Mehmetcik Cd. Çamlık Mevkii Halkalı 0212.4728232
 
Arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler. En kısa sürede bu konuyu halletmeye çalışacam. Çalışmaya başladığımda sevdaçiçeği ve icla size haber vereceğim.özellikle icla inşallah tanışırız bu hayıtlı işi beraber yaparız.
Moondance sanada verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkürler.
Özellikle icla sende bu işi yapmak istemişsin fakat sana nasıl ulaşacağım bilemiyorum. Yazımı okursan şayet elifden benim msn adresimi alabilirsin.
 
Hanımlar sizi bu kararınızdan dolayı tebrik ederim.Yalnız gönüllü annelik yapmak büyük bir sorumluluk geçenlerde TVde bu konuyla ilgili bir programı seyrettim,kimsesiz yavrularımız hediyelerden çok ilgi istiyorlar ve uzmanların gönüllü annelik veya babalık yapmak isteyenlerden ricası:Kimsesiz çocuklara annelik yaparken onlara verilen sözleri yerine getirmeleri ve gönüllü anneliği geçici heves olarak görmemeleri ve bu sorumluluğun devamlılığının olması yönünde.
Sakın beni yanlış algılamayın sizler böyle yaparsınız anlamında söylemiyorum,bu evlatlar zaten terkedilmişliğin acısını yaşıyorlar ve gönüllü annelerini babalarını sevgi açlıkları yüzünden çabuk benimsiyorlar,biyolojik ailelerinin terk etmesiyle sorunlar yaşayan çocuklar bu insanlar tarafından da terk edilince hayata ve insanlara olan güvenlerini yitiriyorlar,bu yüzden karar verirken bunları da göz önünde bulundurarak vereceğiniz kararı iki kere sorgulayın.

Sevgilerimle....
 
selamlar, bende sizlere katılmak isterim,yalnız beraber başvurmalıız,ben birde yaşlılar la beraber olmak isterim onların da ihtiyaçları vardır herhalde,çünkü düşünürsek küçük çocukların belki evlat edinme durumları olabilir ama evlatları tarafından oraya atılmış büyüklerimizin yanında olmak da güzeldir herhalde ,cevaplarsanız sevinirim.
 
yardımlarınızdan dolayı tşk bende gönüllü olarak katılmak isterim.yarın ilk işim bahçelievlere gidip başvuruda bulunacağım.hoşçakalın.
 
slm ben karsıda oturuyorum.herhalde aynı prosüdür burası ıcınde gecerlı degılmı ben de gönüllü olarak katılmak ısterım hıc olmazsa haftada bır ıkı gun tesekkurler
 
bayanlar süpersiniz... yardımlarınız o çocuklar için çok önemli... bunu yuva ve yurttan ayrılmış bir genç olarak söylüyorum...
başarılar,, teşekürlerrr
 
X