• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

Arkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!

Sen mail adresi verilirse ekleyebiliyo musun peki

off yardımcı olmayacaklar yorumda yapmasın kendimi aptal gibi hissettim sadece ihtiyacım vardı. siz gmail e taktınız.. napayım birkere yazmıştım konuyu yayınlamamıştı admin..

ya varya bir derdim vardı daha çok dertlendim buraya yazınca.. vurun öldürün birkişi eleştirince peinden gidin.. sonuçta klasik kadınsınız.. biride nedir derdin dememiş. yazıklaolsun sizin gibi hemcinslere

Mail adresi vermek yasak sanırım. O yüzden öyle yazmış olabilir. Bence bu kadar dalga geçilecek bir şey yok komik gelebilir okuyunca ama.

Ayrıca fake fake diye feryat edilecek bir durum da yok ortada. Hangimiz kendi adımız soyadımızla üye adı alıyoruz ki ona takıldınız

off yardımcı olmayacaklar yorumda yapmasın kendimi aptal gibi hissettim sadece ihtiyacım vardı. siz gmail e taktınız.. napayım birkere yazmıştım konuyu yayınlamamıştı admin..
İyi de bu şekil de yardım araman doğru mu?
Burda her türlü insan var,iyi niyetlisi kötü niyetlisi..
Nasıl mail adresimi veriyorsun ki?:26:

etağfirulah, madem açtın burdan yaz derdini. bdv ekibimiz en iyi şekilde ilgilenir seninle , ciddiyim bak:29:

ya varya bir derdim vardı daha çok dertlendim buraya yazınca.. vurun öldürün birkişi eleştirince peinden gidin.. sonuçta klasik kadınsınız.. biride nedir derdin dememiş. yazıklaolsun sizin gibi hemcinslere

Klasik kadınsınız mı?
Sen kadın değil misin :44:

Ve ayrıca anlatt diyoruz sana derdini yardımcı olucaz diyoz sen anlatmıyonn... :41:

Back
X