- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi melisTurkcan
Neyi yazmak yasak?:26:e napayım yazmak yasak ... ehehehehe güldürdünüz beni:)))![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi yazmak yasak?:26:e napayım yazmak yasak ... ehehehehe güldürdünüz beni:)))![]()
e napayım yazmak yasak ... ehehehehe güldürdünüz beni:)))![]()
Arkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!
e napayım yazmak yasak ... ehehehehe güldürdünüz beni:)))![]()
off yardımcı olmayacaklar yorumda yapmasın kendimi aptal gibi hissettim sadece ihtiyacım vardı. siz gmail e taktınız.. napayım birkere yazmıştım konuyu yayınlamamıştı admin..
Demek ki üyelik adı fake dur bi bakayım ben şu üyeye![]()
Ne yazmak yasakkk, ne yazcan kii![]()
İyi de bu şekil de yardım araman doğru mu?off yardımcı olmayacaklar yorumda yapmasın kendimi aptal gibi hissettim sadece ihtiyacım vardı. siz gmail e taktınız.. napayım birkere yazmıştım konuyu yayınlamamıştı admin..
off yardımcı olmayacaklar yorumda yapmasın kendimi aptal gibi hissettim sadece ihtiyacım vardı. siz gmail e taktınız.. napayım birkere yazmıştım konuyu yayınlamamıştı admin..
ya varya bir derdim vardı daha çok dertlendim buraya yazınca.. vurun öldürün birkişi eleştirince peinden gidin.. sonuçta klasik kadınsınız.. biride nedir derdin dememiş. yazıklaolsun sizin gibi hemcinslere
Şey demek istemiş heralde, e-mail adresini ayan beyan yazmak yasak ben de şifreledim gibi bişey![]()
ayyy yeni gördüm puhahaaaaaaaa
ya varya bir derdim vardı daha çok dertlendim buraya yazınca.. vurun öldürün birkişi eleştirince peinden gidin.. sonuçta klasik kadınsınız.. biride nedir derdin dememiş. yazıklaolsun sizin gibi hemcinslere