• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
hımmm ben dalga geçmemiştim ya pek neyse kib tuşu nerde bye bye de bakim üyeliğine :16:

ay saol milletee aptaldı girip okuyamıyordu profilime iyi oldu paylaştığın çok saol.. idiot

:60: çok güldürüyorsunuz beni vallahi...
cimeyıl yazan siz,mail adresi veren siz,en önemlisi kadınlar klubü sitesinden ilişki koçu arayan siz,ama idiot ve aptal olan biziz öyle mi :60:
süper :13:

sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı
Bu ne yaa??:53::53::53:

:53::53::53:

Haklıyken haksız duruma düşmek işte tam olarak budur. :50::50::50:

bir kadının bu tarz küfretmesi çok çok ayıp.erkeklerin ettiği tarzda hemde.

Son düzenleme:
Parası olmayan kişi kolay kolay ilişki terapisti aramaz.

Annesi hakkında yazdığı?

2013 de yazmışsın bunu anlamadım ki sonra iflas mı ettiniz?

Hımmmm belkide öyle oldu arabayı satıyorsunuz bu konuda da...

araba satıldı sıra işte...

Yaşam koçuna değil de adam gibi bir adama ihtiyacın var gibi...

Anlaşıldı bu adamı şutla....

Al sana bedava koçluk hizmeti.:51:

seni gidi Sherlock seni

nickimi değiştirip "etcimeyil" yapacağım bayıldım buna :):)

memleketin en iyi yaşam koçları burda maşallah koç gibiyiz hepimize,anlat derman olalım arkadaşım..
erkeksen de derman olalım sapıklığın neysse:ssz::ssz:

delüüüü:1::1::1:.Ne güldüm:emir_bebek::emir_bebek:

et+koç kurban bayramı.. Ahhh ahhh:17:

:60: çok güldürüyorsunuz beni vallahi...
cimeyıl yazan siz,mail adresi veren siz,en önemlisi kadınlar klubü sitesinden ilişki koçu arayan siz,ama idiot ve aptal olan biziz öyle mi :60:
süper :13:

arkadaş sen aradığım kişimisin? yoğğğğ değilsin ozaman ne yazıyorsun git yemek yap kocana... hadi naşş

ben işte bu olayı anlamıyorum arkadaş.. kaç kişi yorum yapıyor. onlar haksız onlar bencil onlar aylayışsızda bi senmi anlayışlısın..

deseydin ki, ilişkimde cevremde ailemde kötü şeyler yaşadım. bunlardan dolayı sosyal hayatımda güçlükler var. ben toparlanmak silkelenmek istiyorum. bunun için yaşam koçuna ihtiyacım var desen bu tepkileri alırmıydın...
et cimeyıl kısmı komik :27: ama konu sahibi bilmiyor olabilir. telefonda bazen et cimayil diyorum karşıdaki anlamaz diye gmail demek zorundada kalıyorum :27:

Son düzenleme:
sorsak yazılım programı bilmezsiniz ..

Bu ne Allah aşkına dedektifçilik mi oynuyoruz, hoş mu eski konuları didikleyip alakasız çıkarımlarda bulunmak.

Bir de insanların sıkıntısıyla dalga geçiliyor, çok belli işte darda olduğu. Yardıma ihtiyacım var diyor kadıncağız.

Size fake gibi gelirse yorum yapmazsınız ama dalga geçmek cidden yakışmıyor hiçbirinize hanımlar.

:53::53::53:

Haklıyken haksız duruma düşmek işte tam olarak budur. :50::50::50:

fındıkım gördünmü hanfendiyi ayrıca ilk baştata yazdık burya yaz derdini ne bilim kimdir necidir adres veriyor bide :2::19:

valla konu sahibi seviyeyi zaten belli etti derdin ne diyeceğine araştırdın sana ne diyenlere duyrulur.:25:Bu kişi de bir anormallik olduğunu sezmesem bakmazdım ki sonuna kadar haklı çıktım.Sen çık bana yaşam koçu de adresini tut yaz sonra ne baktın konularıma de.Ben kimsenin maddi durumuyla dalga geçmedim bu arada bir tutarsızlık var buna dikkat çektim neyse sana hayatta başarılar.

aynı şeyden sende yok belli oldu,sen git kime ne koyuyosan koy da çarpmayalım şimdi sana okkalı bi tane..:57::57:

İdiot? Kibliyorum sizi..
idiot ne ki amk demiş herif:47:

yavrucum evladım bebeğim çiçeğim böceğim.... verdik ya sana tavsiye bak hayatında ki adamı şutla bir halt olmaz ondan ardından düzgün bir işe gir yeni çevre arkadaşlar edin.Sana bir yaşam koçuda bunları tabi daha dolandırarak uzatıp kibarca söyleyecekti zaten.

bebişim böcüğüm aşkitom flan olmazsa olmaz litfen ama..:ssz:

Terbiyesiz sey.
Kelime dağarcığını daha tamamlayamamis ergen insan , ezik ağızlı varoş :27:

Back
X