• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

melisTurkcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
87
2
46
İstanbul
Arkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!

arkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. Yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. Işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. Ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!

e posta adresine bayıldım:1:

Son düzenleme:
Alla alla burda herkes her şeyini anlatıyor sizde anlatın ne var yanii :51:

Biz burda ne konular aştıkk :52::52:

Bence buraya konu açmanız daha mantıklı . 1 kişiden değil de 100 kişiden fikir almanız daha iyi olmaz mı

Arkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!
ver ver mail adresini verki bütün sapıklar üşüşsün mailline:ssz:

Son düzenleme:
Üyelik adın melis türkcan e mail adresin derya uzman mı?hangisi fake?

Back
X