• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

iyi o zaman bıraksaydık da siz kendi çapınızda heriflerin derdine derman olmaya çalışıp üzülüp didinseydiniz,o da sapıklığıyla tatmin olsaydı..
ne yarı çapı bılmem neyı arkadasım burada anlatmaya calıstıgım seyın farkındamısın acaba ? arka arkaya cevap verıp bısıyler yazıp bu yalancı konu sahıbesınden yada her neyse sapıktan oturup kufur yemek hosunuza gdııyorsa bısey dıyemem fakat gıdıp bır admıne mesaj atmaya bakar ıs kufur yemeye gerek yok .uzulmus olsaydım dedıgınız gıbı bende cevaplarımı yardırırdım ama samımı bulmadıgımdan dolayı mesaj yazmaya gerek duymadım benım kelıme hazıne o kadar genıs degıl kusura bakmayın hayırlı gunler

yahu yanlış konu okuyorsunuz demekki adammı kadınmı ne olduğu belli olmayan biri adres veriyor bana yardımcı olucak birisi eklesin konuşalım diyor :ssz: madem haklı ekleyin öğrenin derdi neymiş erkek çıkarsa bilemicem :34:

bende derdini buraya yazmasını önerdim zaten...
bi insanı anlamakla onaylamak aynı şeymi....
bi kelimeye takılıp döşenmiş bütün mesajlar...
belki bilmiyodu burda mail adresi vermenin yasak olduğunu, belki gerçekten çok ciddi sorunları var, belki çaresizlikten bu açtığı konu mantıklı göründü bi an gözüne...
niyetim avukatlık değil ama kimin üstüne bu kadar gidilip dalga konusu yapılsa en iyi ihtimalle bi küfür çıkar...

merak uyandırdın anlatsana sorun ney

bende derdini buraya yazmasını önerdim zaten...
bi insanı anlamakla onaylamak aynı şeymi....
bi kelimeye takılıp döşenmiş bütün mesajlar...
belki bilmiyodu burda mail adresi vermenin yasak olduğunu, belki gerçekten çok ciddi sorunları var, belki çaresizlikten bu açtığı konu mantıklı göründü bi an gözüne...
niyetim avukatlık değil ama kimin üstüne bu kadar gidilip dalga konusu yapılsa en iyi ihtimalle bi küfür çıkar...
Çıkmaz tatlım emin ol insan sarrafı oldum.Burada ki hatunlar samimiyeti de gerçek dertliyi de bir saniye de anlıyor.Şu kişi gerçek mi o bile şüpheli boşuna empati yapıp kendinizi yormayın.

tamam kızlar haklısınız burası bdv değil gelin şurda derdimi dinleyin kısmı :ssz: ayrıca ilk sayfada buraya yaz dedik on kere :19:

iyi o zaman bıraksaydık da siz kendi çapınızda heriflerin derdine derman olmaya çalışıp üzülüp didinseydiniz,o da sapıklığıyla tatmin olsaydı..
bılmıyorum artık ramazan ustu mubarek aylarda bu adamların yada neyse neyın artık ınsanların derdı ne sahterkalıkta bır numara olmuslar gmaıl falan vermeler benımd ederdım var konu acıp yardım edınmı dıyorum derdı veren ALLAH dermanınıda verır sıkısıp kaldıysamda konumu acar edepsızlık etmeden yardımımıda fıkrımıde ısterım rıca ederım ama bazı bayanların agzı da konu sahıbesınden pekte uzak degıl bız kadınız yahu mahalle agzıyla bır erkek gıbı konusmakta ne ?
ama konuyu uzatıp lastık sakız gıbı kufur yemeyede gerek yok
Admın bakacaktır ıcabına

Çıkmaz tatlım emin ol insan sarrafı oldum.Burada ki hatunlar samimiyeti de gerçek dertliyi de bir saniye de anlıyor.Şu kişi gerçek mi o bile şüpheli boşuna empati yapıp kendinizi yormayın.

fötiför konusu en yakın örneği:) o zaman da herkes yazıktır cahildir demişti,2.üyelik çıkmıştı...

merak uyandırdın anlatsana sorun ney
Ben o iyiliği yaptım döktüm tüm sorunlarını ortaya bakire değil erkek arkadaşı adam değil maddi sıkıntısı var parası var ama çalıştığı yerde çaycılık yaptırıyorlar şimdi parası yok ağzı bozuk falan...İnsan gibi yazaydı derdini herkes yardım ederdi cimeilim şu ekleyin durduramıyorum kendimi modunda bir sapık olunca tabi herkes çaktı.

Back
X