• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

fındıkım gördünmü hanfendiyi ayrıca ilk baştata yazdık burya yaz derdini ne bilim kimdir necidir adres veriyor bide :2::19:

Aynen öyle canım ben de savunduğuma pişman oldum küfürleri görünce. :1:

Fakat eski konuları didikleyip dalga geçme mevzuuna yine karşıyım. Hoş değil ve biraz kışkırtmak gibi oluyor.

valla konu sahibi seviyeyi zaten belli etti derdin ne diyeceğine araştırdın sana ne diyenlere duyrulur.:25:bu kişi de bir anormallik olduğunu sezmesem bakmazdım ki sonuna kadar haklı çıktım.sen çık bana yaşam koçu de adresini tut yaz sonra ne baktın konularıma de.ben kimsenin maddi durumuyla dalga geçmedim bu arada bir tutarsızlık var buna dikkat çektim neyse sana hayatta başarılar.
ya aslında şöyle seni gibi bir gerizekalıyı bulsam saçınıbaşını yolsam hiç bir derdim kalmayacak valla bak rahatlıycam. Ama etrafımdada bukadar gerizekalı yok. Bir yardımcı olsan iki tekmek tokat dalsam sana ha canım ha gülüm sevaptır. Beyinsiz.

Fakat eski konuları didikleyip dalga geçme mevzuuna yine karşıyım. Hoş değil ve biraz kışkırtmak gibi oluyor.

artık okadar bezdirdilerki normal yani bende gidip eski konularına bakıyorum ve hala söyliyorum et cimeil diye bi kadının yazıcağını düşünmüyorum :24: bide göya bizi küçük görüyor yazılım biliyomuymuşuz falan tamda bir kadına göre yazılar ve küfürler :6:

Senin ne sorunun varsa üslubundan dolayıdır
Kimse seninle tanışmak bile istemez
Cimeil'ini bu yüzden rahatlıkla yazıyosun demek, ekleyen bile çıkmaz nasılsa. Ne kadar uzak o kadar iyi senin gibiler
Bende şaşırmıştım oysa ki bir kadın normal bir kadın ulu orta ne @gmail ne de etcimeil yazmaz diye :6:

arkadaş sen aradığım kişimisin? yoğğğğ değilsin ozaman ne yazıyorsun git yemek yap kocana... hadi naşş

YOĞĞĞĞĞĞĞĞĞ kesinlikle ben değilim aradığın emin ol:ssz::ssz:
yapayım akşama da yesin tabi KOÇLAR gibi...:1::1:

Iyi geldi burası bana ben en iyisi basıp paramı koç bulayım.. Yazmayın artık. Aklım başıma geldi.

her derde devayız dedim ya ,çarpılınca aklın başına gelir işte böyle:57:
bas bas paraları leylaya bi daha mı gelicez dünyaya:32::32::32:

ya aslında şöyle seni gibi bir gerizekalıyı bulsam saçınıbaşını yolsam hiç bir derdim kalmayacak valla bak rahatlıycam. Ama etrafımdada bukadar gerizekalı yok. Bir yardımcı olsan iki tekmek tokat dalsam sana ha canım ha gülüm sevaptır. Beyinsiz.

klavye pehlivanı oluyor bunlar galiba :60:

Sen hangi mahalleden düştün buralara :D

artık okadar bezdirdilerki normal yani bende gidip eski konularına bakıyorum ve hala söyliyorum et cimeil diye bi kadının yazıcağını düşünmüyorum :24: bide göya bizi küçük görüyor yazılım biliyomuymuşuz falan tamda bir kadına göre yazılar ve küfürler :6:
aman bırakın şuna prim vermeyin! nasıl meraklı cinsiyet değiştirmiş ezik işte :36:

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam derya uzman ismiyle reklam amaçlı üyelikten ban verilmişti 1-2 yıl önce nedense okuyunca ilk aklıma bu geldi:44: tabii bu dediğim ban diyet topiklerindeydi

Eski konuları didiklemek değil bu kişi de ki anormalliği hepinizden önce görüp tutarsızlığı göz önüne sermek.Kaldı ki bakınız şekil a grafik b de olduğu gibi aşağıdaki örneği inceleyiniz.

Canım benim bu sinir neden tüm sahteliğini insanları işletemeden ortaya döktüm diye mi.Seviyene ısrarla inmeyeceğim.Sevgiler saygılar muck muckkk.Daha kız olupta beni dövecek bir hatun görmedim ya neyse.Sana beni dövebilmen için bir tabure lazım malum boyun yetmeyebilir zıpla zıpla hep boşa enerji atarsın.

iyi niyetle savunuysun ama bence önce biraz bekleyin foyası çıksın ortaya,kk kadınları cin gibi bi terslik olduğunu anlıyor hemen ;)

Kib butonu böyleleri için var :3:
nben de ilk defa kib yaptım çeko yıllardır burdayım hiç yapmamaıştım:)

bi derdin varsa buraya yazıp herkesinn fikrini alman daha iyi olur bence...

tamam hanımlar vurmayın kadın öldü.....

türk dil kurumu net sitesi burası konu sahibi arkadaşım neden dikkat etmiyosun yazarken...
derdin ne olduğuna değil nasıl yazıldığına takarız biz...

bi etcimeil:53::52: favori yaptı konunuzu:9::9:

kahkaha attım iş yerimde :1::1::1:

bu kk yüzünden devlet dairesinde adım deliye çıkacak:27::27::27::51:

yazıkla buna hem parası var hem yazılım biliyor hem et cimeili var hemde çok güzel küfür ediyor :60:
heyy sen koç moç seni kesmez psikolog a git sen yatırsınlar seni tımarhaneye :60:

Back
X