Google etkinliğim bilgi ?

İyi günler hanımlar

Geçen gün eşimin telefonunda Google etkinliğimde geçmişine baktım bi haber sitesinin Magazin haberlerine bakmış hep ama haberler şu çıplak poz verdi bu küvette poz verdi yok kalçasını yaptırdı falan diye tabi ben görünce çok sinirlendim ve kavga ettik

Eşim ne yaptıysa artık etkinlik kaydetmiyor ve sürekli internet geçmişini silince otomatik hesaptan çıkış yapılıyor ve bişey daha fark ettim normal Google olarak ayrı kaydediyor chorome olarak ayrı kaydediyordu. Şimdi bunları tekrar nasıl ayarlayabilirim çıkış yaptığı halde tekrar kaydeder mi geçmişi aramaları falan telefon iPhone 11
Eşimin e postası bende nereye girerse girsin hemen görürüm youtu.be kadar 🙈

Google diğer arama etkinliği üstüne tıkla işaret var ac diyorsun
Tam olarak gösterir misiniz biliyorsanız şu an açık olmadığı halde kaydetmesini nasıl yapabiliriz çünkü bundan önce de orada açık bi hesap yoktu ama bakınca herşeyi kaydetmiş göründü

Eklentiler

• B951C0B2-A7AB-4B69-A5AD-52874C406A7D.webp
    B951C0B2-A7AB-4B69-A5AD-52874C406A7D.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
  • A2F17CFE-575D-441F-8240-56F6F8231FC9.webp
    A2F17CFE-575D-441F-8240-56F6F8231FC9.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 54
Bana sorsan yapma gereksiz derim, ama haklı bir sebebin varsa

google hesaplara giriyorsun. (google accounts)

Orada Data & Personalization diye bişey var.

Aradığın geçmiş kayıdı orada ;)

İyi günler hanımlar

Geçen gün eşimin telefonunda Google etkinliğimde geçmişine baktım bi haber sitesinin Magazin haberlerine bakmış hep ama haberler şu çıplak poz verdi bu küvette poz verdi yok kalçasını yaptırdı falan diye tabi ben görünce çok sinirlendim ve kavga ettik

Eşim ne yaptıysa artık etkinlik kaydetmiyor ve sürekli internet geçmişini silince otomatik hesaptan çıkış yapılıyor ve bişey daha fark ettim normal Google olarak ayrı kaydediyor chorome olarak ayrı kaydediyordu. Şimdi bunları tekrar nasıl ayarlayabilirim çıkış yaptığı halde tekrar kaydeder mi geçmişi aramaları falan telefon iPhone 11
Artik kaydetmezki senin kontrol ettgini anlamis web gecmisi etkinligimi durdur demistir 🤷🏻‍♀️

Back
X