google harita yanlis konum bildirimi yapar mi kizlar??

hulyatufan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
46
21
18
37
selamlar hanimlar.simdi bir durum var isin icinden cikmadim.soyle bi esimin teli karistirirken ne hikmetse eve 145 km otedeki otele dun gittigine dair konum cikiyor.o da canla basla gitmedigine yeminler ediyor.direk koydum kapinin onune ama gunahini almadim insallah.eve gelmesi ise gitmesi hepsi var ama otelde var.3 yildizli mal bi otel hemde.aradim giris bilgisi vermiyor.esimde son zamanlarda cok alakasiz bizimle zaten.basina boyle bisey gelen var mi? sizin gitmediginiz yerler konum gecmisinizde gorulebilir mi? rica etsem yardim eder misiniz?

selamlar hanimlar.simdi bir durum var isin icinden cikmadim.soyle bi esimin teli karistirirken ne hikmetse eve 145 km otedeki otele dun gittigine dair konum cikiyor.o da canla basla gitmedigine yeminler ediyor.direk koydum kapinin onune ama gunahini almadim insallah.eve gelmesi ise gitmesi hepsi var ama otelde var.3 yildizli mal bi otel hemde.aradim giris bilgisi vermiyor.esimde son zamanlarda cok alakasiz bizimle zaten.basina boyle bisey gelen var mi? sizin gitmediginiz yerler konum gecmisinizde gorulebilir mi? rica etsem yardim eder misiniz?
Bazen konum sasırtabılıyor misal ben hastane ev arası yolda, ugramadıgım yerde gorunuyorum, bu bı ıkı kez geldi basıma

Goihlein kendisi yakin cevrede hata yapabiliriz demis ama 145km hata yapar mi bilmiyorum

Arkadasımın basına geldi mesai saati içinde tüm gün yanımdaydı halbuki ama konum başka bir ilçede göstermiş öğleden sonra, eşi zaten sürekli bakıyormus takıntılıydı sen o ilçede ne yaptın diye epey gürültü cıktı yanımızdaydı ama inandıramadık üstüne olaylar büyüdü boşandılar, arkadaşım istedi bosanmayı bana guvenmeyen ve çirkin ithamlarda bulunan biriyle hayatıma devam edemem diye, tabi sizin de yanlıştır diyemem ama örneğini yakından gördüm.

Bende vardı mailde olan geçmiş konumlara bakarken.birkac otel gördüm.ama ben asla.gitmedim.. birdr İstanbul da görünüyorum.orada asla değildim

Benim eski evim hemen otelin yanındaydı oteli ziyaret etmiş gibi gözüküyordum hatta bizi değerlendirmisiniz diye bildiri geliyordu. Umarım sizinki de bir yanlış anlaşılmadır.

Google haritalardan bana çok geliyor gitmedigim oteller ugramadigim lokantalar avmler ve daha fazlası . Bundan başka bir dayanaginiz yoksa haritalara çok güvenmeyin.

Otele gitse ya karttan öder yada öncesinde toplu para çeker bence bunun peşine düşün siz . yanlış gösteriyor benimde başıma geldi bir yeri ararken başka yeride gösteriyor bu tek başına bir gösterge değil cidden günahını da almış olabilirsiniz ödeme geçmişi otel görüntüsü o gün de kimlerle konuştuğu telefon msj trafiği bunları sorgulayin

Arkadasımın basına geldi mesai saati içinde tüm gün yanımdaydı halbuki ama konum başka bir ilçede göstermiş öğleden sonra, eşi zaten sürekli bakıyormus takıntılıydı sen o ilçede ne yaptın diye epey gürültü cıktı yanımızdaydı ama inandıramadık üstüne olaylar büyüdü boşandılar, arkadaşım istedi bosanmayı bana guvenmeyen ve çirkin ithamlarda bulunan biriyle hayatıma devam edemem diye, tabi sizin de yanlıştır diyemem ama örneğini yakından gördüm.
arkadasiniz haklidir fakat konuma bakan esinin tarafinda olarak beynimi yedim bitirdim 2 gundur.

Malesef deprem dolayısı ile konum ve navigasyon genel olarak çöktü ondan dolayıdır

Back
X