google hesabı gecmisi. yardım edin lutfen

Anne hasta ve hicbirseyle ilgisi yok. Baba Vefaat etmiş

Canım o zamn ablayı çok çok dinleyeceğini düşünmüyorum ki çocuk hormonsal olarak farklı hissediyorsa diyeyim,durduramazsınız gizli gizli yine yapar :/

18 yaşında ki bir bireyin yaptıkları ve eğilimleri sizi ilgilendirmez.Ablasının da yapması gereken uysal bir yaklaşım sergileyerek konuşmak.

Ya hormonsal bir eğilimi olmus olabilir ya da bir istismar sonucu merak ediyor olabilir.

Bir uzmandan yardım alsa ablası, cocuga nasıl yaklasacagı ne konusacagiyla ilgili?

gay tanışma sitelerine giriyor diye takip edip çocuğu kendilerinden küstürür ve uzaklaştırırlar. iyice yalnızlığa düşer. eğer böyle bir eğilimi varsa en doğrusu ailesinin onu ne olursa olsun sevdiğini bilmesi. ailesi kabullenmediği için kendini öldüren lgbti birey sayısı hiç az değil. insanın evladının canı toplumsal normlara uymasından çok daha önemli diye düşünüyorum...

18 yaşında insan yetişkindir.Çocuk çocuk diyince ben de ışide katılmayı planlayan 12 yaşında birisi sandım.
Lgbti bireyler toplumdan dışlanmasa bizler gibi yüzyüze tanışır,ilişkiler kurar.Ama toplum "tedavi ettirelim,hastalıklı,vah vah" gözüyle baktığımız için bunu gizlice internet üstünde yapıyorlar.Ha diyeceksiniz ki kız-erkek ilişkisi de internet üstünde tehlikeli olabilir.
Önceden olsa inkar ediyormuş ama artık davranışlarına da yansıdığına göre ablası karşısına alıp konuşabilir,suçlamadan yargılamadan,sıkıştırmadan.İlla derhal anlat diye de değil,istediğin zaman bana anlatabilirsin diye.Bu genç bilmeli ki ben istersem ablama güvenip açılabilirim. "Burda sorun gay olman değil,internet üstünden kandırılmaya çok müsait bir şekilde konuşman" mesajını vermek gerekiyor.
Eğer aile lgbti bireyi kabullenemeyecekse,değişmeye zorlayacaksa veya bu siteye girmesini engellemeyi çözüm sanacaksa kopsun zaten bağları.herkes için daha iyi

Merhaba hanımlar
Yardiminiza ihtiyacım var. Bir tanıdığımin ergenlik çağında bir kardeşi var. Bilgisayardan hiç kalkmıyor. Bu arkadaş onun bilgisayarında kendi google hesabını açmış unutmuş. Sonra kendi bilgisayarindan hesabının geçmişine baktiginda çok kötü egilimli sitelere girdiğini görmüş. Tabi çocuk inkar etmiş ben değil arkadaşım girmistir diye. Bu olayın uzerinden bir yıl geçmiş. Şimdi çocukta garip davranislar sezinlemis arkadaş. Bilgisayar Geçmişini Geçmişini de hep siliyormus tabi. Kardesinin Nerde ne yaptigini öğrenmek için tekrar geçmişi görmek istiyor ancak kendi google hesabını açip bıraksa bu defa durumu anlar.
kardeşinin bilgisayarında google sayfasında hesabi acik. Üstüne tıkladığınızda hesabım bölümü açılıyor . başka bilgisayarda onun geçmişine bakmak için bunun şifresini nereden görebiliriz. Umarım anlatabilmisimdir.
lütfen yardım edin.

Bilgisayar geçmişini unutun.Kimse o sitelere girdi diye gay olmaz.Gayse de siteye girmedi diye bundan vazgeçmez.
Ayrıca merak edip bakan veya kopyalayıp geyik yapanlar olabilir.Link atılmıştır filan olabilir yani.
Bence takip etmek yerine açıkça ve anlayışla konuşmak daha iyi bir fikir.

18 yaşında çok küçük değil aslında. .
Ne gibi değişiklikler oldu?

Back
X