Anket GOOGLE nasıl okunur?

GOOGLE'I NASIL OKURSUNUZ?

• Ankete Katılan
    386
geçen gün vapurla karşıyakaya giderken arkada oturan saygıdeğer beyfendi buraya dikkat gagıl dedi. evet evet yanlış görmedinizz. tabi benim yarıldığımın resmidir :roflol: :roflol:

:1shok: Ama bende hep gagıl diye okuyorum..:bbo:

Şincik şöyle oluyöör,bildiğiniz üzre naçizane Engülüzce Örtminiyim efeem..Bir başka Engülüzce örtmini arkideşle tartıştık,ilk hecede çift o var guu diye okunur,yok işte goo diye okunur falan diye...Genel eğilimi merak ettim ben de.Dediğim gibi meraktan Microsoft Sam'e okuttum,o mekanik sesiyle GOUGIL diye okudu.Sanırım doğrusu da bu.

Şincik şöyle oluyöör,bildiğiniz üzre naçizane Engülüzce Örtminiyim efeem..Bir başka Engülüzce örtmini arkideşle tartıştık,ilk hecede çift o var guu diye okunur,yok işte goo diye okunur falan diye...Genel eğilimi merak ettim ben de.Dediğim gibi meraktan Microsoft Sam'e okuttum,o mekanik sesiyle GOUGIL diye okudu.Sanırım doğrusu da bu.

len bi google için birbirinizi yemenize ne gerek vardı tatlicadiarzu
hay seni okutan hocanın.... tuliş kafa :icecream:

Gogil, gougil ikiside dogru duyuluyor,ønemide var dogru okumanin, nasilki turkceyi duzgun konusmak nasil guzel duyulursa biri konusurken, her dilde iste bøyle guzel hos gelir kulaga,konustugun dili elinden geldigince duzgun konusmak lazim bana gøre

Back
X