- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
Kızlar merhabalar ben eşimle ayrılma kararı aldım hatta 1 ay ayrı kaldık ama olmadı 1.5 yaşındaki bebeğim aşırı düşkündü babasına ve hırçın hareketler sergiledi tekrar denemeye karar verdik zaten 2 gün sonrada kendisi hacca gitti.Benim derdim GOOGLE uygulamasında ekranın sağ üst köşesinde bir Gmail hesabı oluyorya hesabı yönet dediğimizde etkinliğimde googleda arama yapılan başlıkları gösteriyor(eşimle ikimizin telefonunda aynı gmail hesabı açık)herneyse oraya girdiğimde HOTMAİL AÇ/AYDIN KİŞİSİNİN NOT DEFTERİNE GİT... gibi aramalar yapılmış eşimin ismi Mehmet hatta bir Hotmail hesabı çıktı karşıma AYDIN YÜKSEL diye girmeye çalıştım *******92 numaraya kod gönder çıktı kızlar bu gmail hesabı başımıza dert olmuştu biri bu hesabı çalıp faceden ona buna arkadaşlık atıyordu hatta pedofiliydi(savcılığa şikayet ettik zaten aypi numarasından yer tespit edilmesi kaldı) o kişimi sizce ama ben cihazlarıma girdiğimde sadece eşim ve benimki çıkıyor eskiden ara sırada Hotmail aç yazıyordu eşimin telefonunda Google geçmişinde bana google hesaplarından anlayan bilgi verebilir mi ya insan hacda oturupta fake hotmailini açarmı mesaj attım sonu 92 olan bir numara biliyor Muş’un diye cevap yazmadı henüz